IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

vhodovete mi opredeleno ne bqha dobre precizirani (
    dano pone ucelq posokata! : )
    a tova da vlizam v kontra srestu JPY i CAD mi se struva bezumie - poglednete si grafikite i vijte dobre po kolko figuri dvijeniq pravqt kogato sa v trend. neka da obyrnat pyk posle ste ima dostaty4no vreme da se udyljava i srestu tqh!

Коментар

• eur/usd

Закрих късите от вчера от 1,3235 на 1,3228 +7п. Засега съм вън от пазара.
      Успешен ден на всички !!!

Коментар

• To Bright

Успешен ден на всички

Коментар

• To Bright

Аз си мисля,че познаването на посоката от ранна сутрин си е чиста проба късмет и огромен риск.За мен би било по точно,четейки препоръките на всички големи банки,които намирам в момента,да се изчака да се оформи тренд и тогава да се взима инвестиционно решение.Конкретно както направих вчера: Sell с малко до под 1,32,а после buy с цел 1.3300 ...........където трябва да се закрие и да се види какво следва

Коментар

• MM

Daywalker , vnimavai s dylgite v E/D i GBP/D , az bih udyljaval sreshtu JPY i CAD , a ne sreshtu USD . Uspeh

Коментар

• MM

mislq 4e tova be6e edna dobra korekciq i nivata sa podhodqsti za novi dylgi pozicii
              Long eur/usd 1,3240, Long cable 1,8904

Коментар

• КНИГИ за FX

Predi 1 den imashe post za knigi 121: КНИГИ за FX
                MOje li awtora na posta da napishe adresa, ot kojto mogat da se downloadwat ili towa e samo spisyk-
                Tam imashe knigata na Cornelius Luca - kojato maj samo se prodawa?
                10x

Коментар

• MM

zelko, prepory4vam ti da pro4ete6 Joe Ross. Ot nego 6te nau4i6 za trade management, koeto spored men, e po-gornoto nivo na MM. Na men pone mi be6e mnogo polezno.
                  Predi se iziskvashe registracia za dostyp do knigite v forex.kbpauk.ru.
                  6to se otnasja do Dr. Alexander Elder, dokolkoto si spomnjam e psihiatyr i naistina e ot ruski proizhod.

Коментар

• Добро утро

Добро утро на всички и успешен ден. Активирала ми се е поръчка buy 1,3250 цел 1,3350 това до края на седмицата. С удвояване на позицията на 1,3310. Лек ден на всички.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 4AKA NI ........

4AKA NI SILNO DVIGENIE NADOLU pri USD/JPY s CEL OKOLO 0.9000 taka 4e da imm e iako DUPETO NA BOJ S intervenciite

Коментар

• Zelko

Лека и на теб!

Коментар

• MM

Отивам да почета. Гледам ви отворих работа и ме зарязохте)) Ако някой е чел доста за ММ и може да даде съвет какво от целия океан на тази тема си заслужава ще съм много благодарен.
                          Хайде лека вечер!

Коментар

• Zelko

Мерси, Зелко, да си жив и здрав!

Коментар

• Zelko

Marto за да ти се извиня, че ти намерих книга без графики (понеже в тази липвали, обаче ги има в руския вариант, сори) ти намерих и този линк:
                              http://forex.kbpauk.ru/showflat.php?...rt=1#Post56481

книги на различен от руски език.

Коментар

• Zelko

А този май е най-пълен:
                                http://forex.kbpauk.ru/showflat.php?...rt=1#Post56481

Коментар

Working...
                                X