IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Walker

Walker моля не ми отговаряй защото не те питам а и нямаш отговор се вижда.

Коментар

• AUD/JPY

Jana ste ti otgovorq vmesto Petyr - deficita ne samo 4e stava vse po-golqm, no i tendenciata e da se uveli4ava.
      a pyk istinskiq problem e v FINANSIRANETO mu!!!

Коментар

• AUD/JPY

In early 2001, smart Japanese investors put their money is Australian bonds rather than leave it in a Japanese bank with virtually zero rates. Aussie rates were 4.75%.

By early 2004, Aussie rates were 5.25% and AUDJPY was up over 50% from where it had been in 2001.

Net return to Japanese investors was over 60%, compared to the 0.4% they would have got leaving their money in a Japanese bank.

Коментар

• eur/usd-Петър Караиванов

Петре какви са тези свободни съчинения за дефицита?Ами този дефицит си е от много години.
          Какво е новото при него което ти повлия на мнението за пазара?НИЩО ново.Е как ти повлия тогава?
          Уж ги разбираш нещата ама нещо май не съвсем.

Коментар

• eur/usd

Petre, mislq 4e ot napisanoto stava qsno 4e o4akvam dvijenie nagore (tova si e oste samo vijdane - ne e stanalo fakt) - prosto predpo4itam da zatvarqm poziciite i sled tova ako nisto systestveno ne se e promenilo v kartinkata da vlizam otnovo. vse pak az sym si daytrader, a ne fond ili banka : )
            dokato ima potencial ste si tyrgvam po trenda, no na 4asti. v momenta ne mislq 4e ste vidim 1,39 predi slizane pod 1,30, no 1,35 - 1,36 mi se struva napylno dostijimo.po princip razglejdam po-malki vremevi periodi. tova razbira se ne pre4i da idem na 1,39 - prosto ste si reviziram vijdaneto.

Коментар

• gbpjpy

Явно до 15.30ч днес играта ще е в кросовете особенно в тези на jpy

Коментар

• gbpjpy

ak@netbg.com, но не знам как съм с времето трябва да подам едно ддс в варна и едно в софия така че пътувам но ще гледам да ти отговоря довечера иначе след 14 ти

Коментар

• gbpjpy

KOKO dai edin email

Коментар

• eur/usd

КОКО , коментарът ми беше към Daywalker

Коментар

• eur/usd

Читател ако това стане първо ще фалира япония после малко по малко и европа, ако това стане ще има интервенция и тя ще е между 1.40/45 но февруари долара ще поскъпне със сигурност

Коментар

• eur/usd

Цитат:
                        "До 1.50 $ за 1 евро ще падне курсът на американската валута, а петрола ще стигне до 60$ за барел. Това сочи прогноза за 2005 г. на Байрон Вин, анализатор в "Морган Стейли Дийн Уитър". Според Вин, преди нефтът да поскъпне, котировките щели да паднат до 30 $ за барел. Ако прогнозата на Вин се сбъдне, то у нас 1 $ ще падне до 1.20 лева." (24 часа) от 12.01.2005

Коментар

• eur/usd

Петър не си ме разбрал и аз казах същото като теб аз мисля че ще видим може би 1.4+ след което ще видим може би 1.1- но сега не вярвам да видим 1.35 преди опит за пробив на 1.30
                          Успех

Коментар

• eur/usd

И защо да не видим повече нива от 1.35 ?
                            Лично аз след вчерашният дефицит на САЩ ревизирах кардинално вижданията и очакванията си по отношение на корекцията в Е/$ и смятам че от тук на сетне таргетът е 1.39++
                            Като прибавим и добрите данни от Канада И Англия+ настроенията в дългосрочен план и още няколко други "меродии" и картината започва да ми се изяснява все повече.
                            За момента не мисля че ще имаме пробив на 1.3000 надолу или ако има такъв той ще е с цел обиране на по-дълбоки стопове и много бързо ще се върнем в зоната на 1.30++
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

От давна се озъртам за суапова позиция имах 3 месечно ауд идеята за което ми даде моят учител които за съжаление от доста време е в Лондон и е толкова зает че вече почти не се занимава с форекс. Аз се уплаших и излязох на 600п но да не ти говоря ако прибавя и суапа какво се получава а той си креташе до нова година и затвори на 1000+п, идеята е да хванеш суапова двойка и да добавяш при корекция - работиш само на дневна графика и не се вълнуваш от новини и фундамент, няма напрежение и стрес - това е истината. Мен още ме сърбят ръцете за такива неща като рейндж иначе скоро смятам и аз да минавам само на часови графики.
                              Успех

Коментар

• eur/usd

да бяхме разиграли малко usd/jpy.там като че ли е по-интересно днес

Коментар

Working...
                                X