If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Jana ste ti otgovorq vmesto Petyr - deficita ne samo 4e stava vse po-golqm, no i tendenciata e da se uveli4ava.
a pyk istinskiq problem e v FINANSIRANETO mu!!!
Коментар
graemenash
AUD/JPY
In early 2001, smart Japanese investors put their money is Australian bonds rather than leave it in a Japanese bank with virtually zero rates. Aussie rates were 4.75%.
By early 2004, Aussie rates were 5.25% and AUDJPY was up over 50% from where it had been in 2001.
Net return to Japanese investors was over 60%, compared to the 0.4% they would have got leaving their money in a Japanese bank.
Коментар
Жана
eur/usd-Петър Караиванов
Петре какви са тези свободни съчинения за дефицита?Ами този дефицит си е от много години.
Какво е новото при него което ти повлия на мнението за пазара?НИЩО ново.Е как ти повлия тогава?
Уж ги разбираш нещата ама нещо май не съвсем.
Petre, mislq 4e ot napisanoto stava qsno 4e o4akvam dvijenie nagore (tova si e oste samo vijdane - ne e stanalo fakt) - prosto predpo4itam da zatvarqm poziciite i sled tova ako nisto systestveno ne se e promenilo v kartinkata da vlizam otnovo. vse pak az sym si daytrader, a ne fond ili banka : )
dokato ima potencial ste si tyrgvam po trenda, no na 4asti. v momenta ne mislq 4e ste vidim 1,39 predi slizane pod 1,30, no 1,35 - 1,36 mi se struva napylno dostijimo.po princip razglejdam po-malki vremevi periodi. tova razbira se ne pre4i da idem na 1,39 - prosto ste si reviziram vijdaneto.
Коментар
gbpjpy
Явно до 15.30ч днес играта ще е в кросовете особенно в тези на jpy
ak@netbg.com, но не знам как съм с времето трябва да подам едно ддс в варна и едно в софия така че пътувам но ще гледам да ти отговоря довечера иначе след 14 ти
Читател ако това стане първо ще фалира япония после малко по малко и европа, ако това стане ще има интервенция и тя ще е между 1.40/45 но февруари долара ще поскъпне със сигурност
Цитат:
"До 1.50 $ за 1 евро ще падне курсът на американската валута, а петрола ще стигне до 60$ за барел. Това сочи прогноза за 2005 г. на Байрон Вин, анализатор в "Морган Стейли Дийн Уитър". Според Вин, преди нефтът да поскъпне, котировките щели да паднат до 30 $ за барел. Ако прогнозата на Вин се сбъдне, то у нас 1 $ ще падне до 1.20 лева." (24 часа) от 12.01.2005
Петър не си ме разбрал и аз казах същото като теб аз мисля че ще видим може би 1.4+ след което ще видим може би 1.1- но сега не вярвам да видим 1.35 преди опит за пробив на 1.30
Успех
Коментар
eur/usd
И защо да не видим повече нива от 1.35 ?
Лично аз след вчерашният дефицит на САЩ ревизирах кардинално вижданията и очакванията си по отношение на корекцията в Е/$ и смятам че от тук на сетне таргетът е 1.39++
Като прибавим и добрите данни от Канада И Англия+ настроенията в дългосрочен план и още няколко други "меродии" и картината започва да ми се изяснява все повече.
За момента не мисля че ще имаме пробив на 1.3000 надолу или ако има такъв той ще е с цел обиране на по-дълбоки стопове и много бързо ще се върнем в зоната на 1.30++
Успех на всички Спекуланти
От давна се озъртам за суапова позиция имах 3 месечно ауд идеята за което ми даде моят учител които за съжаление от доста време е в Лондон и е толкова зает че вече почти не се занимава с форекс. Аз се уплаших и излязох на 600п но да не ти говоря ако прибавя и суапа какво се получава а той си креташе до нова година и затвори на 1000+п, идеята е да хванеш суапова двойка и да добавяш при корекция - работиш само на дневна графика и не се вълнуваш от новини и фундамент, няма напрежение и стрес - това е истината. Мен още ме сърбят ръцете за такива неща като рейндж иначе скоро смятам и аз да минавам само на часови графики.
Успех
Коментар
ivousa
eur/usd
да бяхме разиграли малко usd/jpy.там като че ли е по-интересно днес
Коментар