IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/$

ve4e sam dori i po ubeden 4e e nagore

Коментар

• E/$

Dano dano, che tazi nosht e imalo interesni neshta. Interesno mi e kakuv li vruh shte dostigne dnes.

:]

Коментар

• E/$

ami da de nagote e pone az taka si mislia

Коментар

• E/$

MOje i da obrushta, no vse si mislia, che skoro pak moje da ydari evro ysmivki na 1.33 makar i za kratko?

Коментар

• E/$

Добро утро на всички ! Покупка на 10к на 1,3118

Коментар

• E/$

vij poslednoto bar4e koeto napravi ha 1h tova spored mene e obra6a6o

Коментар

• E/$

Продължи ли надолу,новото,на което може да спре е чак 1.2845,а това не виждам кой засега ще го позволи.Нямам все още поръчка в евро/долар,но това са ми разсъжденията.Пробие ли обаче 1.3060 съм къс,на 1.3020 добавям пък после ще му мислим къде ще я изкарвам,може би на 1.293 половината и на 1.285 другото.Определено мисля обаче ,че няма да се стигне до там.
                Желая на всички здраве и много профитен ден.

Коментар

• E/$

Dobro Ytro na vsichki, vijdam noshta e imalo interesni vulni v moreto. Kak mislite shte ni do zaleiat li, ili nai-setne shte kachim malko evropeiskoto more nagore?

Yspeshen den na vsichki!!!

Коментар

• E/$

И аз съм за нагоре - на север. Подкрепям П. Караиванов че може да се оберат стопове и след това до 1,38++ пък там ще мумислим.

Коментар

• пазара

Добро утро и успешен ден.
                      Нагоре естествено,а не с тълпата. ))

Коментар

• пазара

Вие спинкате , но пазара ви дебне....
                        и скрои азиатски номер.

А сега накъде ?
                        http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• MT4

Лека вечер на всички отивам да си лягам защото след 5часа трябва доста километра да навартя така че успехи в утрешният профитен ден.

Коментар

• MT4

бертрам имам основно други глупости Кво Вадис Агро еоод със земеделие 600к активи, България енергетика партньори АД 350к с енергетика няколко други компютърни глупости 500к и форекс ежедневно последните 2г

Коментар

• MT4

Zvan76 blagodarq za statiqta.

KOKO ti samo s forex li se zanimavash ili imash i drug bizness?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• MT4

А най голямото шоу за е1 - пускам го реал - той си работи на много малък процент в много малка сметка от 500д и отваря макс 0.01лот и му е казано да си увеличава като направи печалби абе въобще работи с процент от акаунта и съм го пуснал на ауд и в един момент като поглеждам сметката на 73д плюс и шаш а тои отворил 0.5л ама това го няма никъде. ха ха но както и да е от тогава ми е урок да не ги оставям без надзор защото следващият път.....
                                Успехи на всички и лека

Коментар

Working...
                                X