If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте колеги,добра вечер на всички и успешна седмица.Май E/D се уплаши от ниските температури и пое към топлите страни)) Дано му стане горещо,че да тръгва вече нагоре.
Ясно че има демо. Струва ми се че има някаква опция да несе смятат загубите докато не изтече 1 месец, а след това ти ги изчисляват накуп. Това ми се вижда нещо странно, затова ви питам, но ако не сте я пробвали явно ще трябва да я изтрая 1 месец за да видя какво ще стане.
Извинявай, че не ти отговорих веднага, но не бях пред монитора. Намирам разсъжденията ти от 16:19
за правилни по принцип и те до голяма степен се покриват с моите. Но:
- Виждам дъното при EUR/USD в посочения от тебе срок, а и по-скоро, значително по-ниско.
- Извинявай, ако вече си го постнал, но от какво ниво ти е дългия кабел? А корекции и на корекцията
и на тренда винаги ще има, проблемът е да можеш да ги дочакаш на подходящо ниво.
- За вълни, Фибоначи и пр. технически елементи нищо свястно не мога да ти кажа - там не плувам в свои води и то съвсем съзнателно.
- Рано ми е да говоря за нивата през четвъртото тримесечие, все още нямам прогнози.
- За търговията срещу тренда. Много е опасно, но ако човек борави умело и отговаря на определени
условия е много, ама много доходоносно. Няма нищо страшно, затова за себе си съм изключил
думичките "не бива".
- За разлика от тебе, след това, което стана в петък, ситуацията ми харесва, тя напълно се покрива с
предвартелните ми очаквания.
Пожелавам ти успех през новата седмица!
Три нови покупки по 3% + още една от 1,2880......Означава на 1,269 да се разделя с около 15%...Е, а в другия случай - при 1,32....Дано ми го пресметне платформата-))))
Коментар