IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Делта

при мен делтата си работи като слънце от 1 час

Коментар

• Делта

Благодаря!

:]

Коментар

• Делта

Казаха, че работят по отстраняване на проблема и се надяват в скоро време да имат решение.
        Успешна седмица на всички!

Коментар

• E/D

Добра вечер на всички! Някой да знае какво става с Делта Сток?

:]

Коментар

• Делта

Наблюдаващ какво става с Делтата
            Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• E/D

Здравейте колеги,добра вечер на всички и успешна седмица.Май E/D се уплаши от ниските температури и пое към топлите страни)) Дано му стане горещо,че да тръгва вече нагоре.

Коментар

• Делта

Проблемите им са че никой от каналите им за достъп не работи - платформа, WEB, WAP. Не съм пробвал по телефона само, дано там да са на линия :-)

Коментар

• САХО БАНК

Ясно че има демо. Струва ми се че има някаква опция да несе смятат загубите докато не изтече 1 месец, а след това ти ги изчисляват накуп. Това ми се вижда нещо странно, затова ви питам, но ако не сте я пробвали явно ще трябва да я изтрая 1 месец за да видя какво ще стане.

Коментар

• I0

Извинявай, че не ти отговорих веднага, но не бях пред монитора. Намирам разсъжденията ти от 16:19
                    за правилни по принцип и те до голяма степен се покриват с моите. Но:
                    - Виждам дъното при EUR/USD в посочения от тебе срок, а и по-скоро, значително по-ниско.
                    - Извинявай, ако вече си го постнал, но от какво ниво ти е дългия кабел? А корекции и на корекцията
                    и на тренда винаги ще има, проблемът е да можеш да ги дочакаш на подходящо ниво.
                    - За вълни, Фибоначи и пр. технически елементи нищо свястно не мога да ти кажа - там не плувам в свои води и то съвсем съзнателно.
                    - Рано ми е да говоря за нивата през четвъртото тримесечие, все още нямам прогнози.
                    - За търговията срещу тренда. Много е опасно, но ако човек борави умело и отговаря на определени
                    условия е много, ама много доходоносно. Няма нищо страшно, затова за себе си съм изключил
                    думичките "не бива".
                    - За разлика от тебе, след това, което стана в петък, ситуацията ми харесва, тя напълно се покрива с
                    предвартелните ми очаквания.
                    Пожелавам ти успех през новата седмица!

Коментар

• САХО БАНК

Еленке,Петър,май,търгува през нея.Той може да ти каже най-точно.Но и ти можеш да си я видиш-
                      има демо платформа със свободен достъп.
                      УСПЕХ!

Коментар

• E/d

kakви са им проблемите

Коментар

• SAXOBANK

Не знам за саксо,но делтата определено пак имат проблеми. ((

Коментар

• SAXOBANK

Какво става някои ще се изкаже ли за SAXOBANK (www.saxospread.com) за които писах снощи.

Коментар

• До Могъл

Че е готин, готин е. Но също така понятията му за кредитен риск са толкова добри, колкото и тези за правописа.

Коментар

• E/D Пламен9

Три нови покупки по 3% + още една от 1,2880......Означава на 1,269 да се разделя с около 15%...Е, а в другия случай - при 1,32....Дано ми го пресметне платформата-))))

Коментар

Working...
                                X