If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Между другото, в последния брой на Forex Magazine има добра статия за Японските свещи.
Ако някой още не е я видял, а се интересува: http://www.fxmag.ru/
Коментар
SwinG
dobro utro: $/cad
моя стоп го удари на 1,2510 и сега ще изчакам да видя как ще се развие. Ще опитам пак къса от 1,2545-1,2550
Успех!
По часовия се оформи 5-вълнова импулсна надолу, която влезе в корекция.
На 1.2820 има опцион, който се защитава.
Може би си заслужава опит да се отиграе една дълга от 1.2820-25, ако даде, със стоп малко под 1.28 и цел около 1.29-1.2920.
Добро утро и от мен.Късите USD/CAD,които държа започнаха нещо да ме притесняват още 30 пипса и ще ме отнесат.Мисля че няма да превишим 1.2535,дано не съм твърде пристрастен . Някой с мнение по въпроса?
Добро утро и успешна седмица на всички. Гледам че нещата са станали интересни. Дон Карлос имам няколко въпроса знам че си им отговарял и по-рано но просто не ми се рови да търся отговорите. Първо ти казваш че не ползваш технически анализ тогава как взимаш решенията си кои позиции да държиш и кои не ? Защото системата ти на игра е усобено любопитна и ми е интересно на какво точно се базира. Предварително ти благодаря за отговора и успех.
Коментар