IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $/cad

На нива под 1.25 се чувствам по конфортно Успех.

Коментар

• eur/aud

Между другото, в последния брой на Forex Magazine има добра статия за Японските свещи.
      Ако някой още не е я видял, а се интересува:
      http://www.fxmag.ru/

Коментар

• dobro utro: $/cad

моя стоп го удари на 1,2510 и сега ще изчакам да видя как ще се развие. Ще опитам пак къса от 1,2545-1,2550
        Успех!

Коментар

• eur/aud

buy 1.6612

Коментар

• aud/usd

sell 0.7730

Коментар

• е/$

По часовия се оформи 5-вълнова импулсна надолу, която влезе в корекция.
              На 1.2820 има опцион, който се защитава.
              Може би си заслужава опит да се отиграе една дълга от 1.2820-25, ако даде, със стоп малко под 1.28 и цел около 1.29-1.2920.

Коментар

• dobro utro

Добро утро и от мен.Късите USD/CAD,които държа започнаха нещо да ме притесняват още 30 пипса и ще ме отнесат.Мисля че няма да превишим 1.2535,дано не съм твърде пристрастен . Някой с мнение по въпроса?

Коментар

• dobro utro

ето ви и нещо интересно sell 1,2847 t/p 1,28 s/l 1,29 успех на всички днес и внимаваите.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• dobro utro

Добро утро и успешна седмица на всички. Гледам че нещата са станали интересни. Дон Карлос имам няколко въпроса знам че си им отговарял и по-рано но просто не ми се рови да търся отговорите. Първо ти казваш че не ползваш технически анализ тогава как взимаш решенията си кои позиции да държиш и кои не ? Защото системата ти на игра е усобено любопитна и ми е интересно на какво точно се базира. Предварително ти благодаря за отговора и успех.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• dobro utro

dobro utro i uspeh na wsichki !!!!

Коментар

• Делта

и демото я няма никаква. Нещо софтвара им се пообърка май :] дано само да не ни затрият сметките :]

Коментар

• Делта

да, на демо

Коментар

• Делта

Салага,работи обаче на ДЕМО-то,на ОРИГИНАЛ-а я няма никаква.....

Успех на всички.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Делта

И колко ордера направи за тоя 1 час?

Коментар

• Делта

Само дето още не знаят какъв е проблема!

Коментар

Working...
                                X