IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D Пламен9

Колега,Вие май разполагате с доста голяма сметка,съдейки по писанията Ви........дано имате късмет все пак да не се стига до 1,2690

Коментар

• До Могъл

Ехо, Могъл - немогъл. 5 пари недавам за граматическите ти корекции. Отвори си една тема "Кръжок по българска граматика" и пиши там колкото искаш. Петър е готин и споделя със всички начинаещи вижданията си за това как да търгуваме. Вместо да се заяждаш на дребно вземи разгледаи някоя графика за да бъдеш полезен поне на себеси ако не на останалите във форума.

Коментар

• E/D

Купувам по малко, но редовно - на 1,286, на 1,281, на 1,276, а на 1,2690 чака стопът, все пак не може да чакаме само профита на 1,32 в петък.....;-))))

Коментар

• E/D

Понеже следя и Д/Й,отварянето на тази двойка беше с 25 п назад,а Е/Д само с 7 п какво ли ни чака до сутринта

Коментар

• Петър Караиванов

E, "афторитетът" е важен и той, но хората по се интересуват от авторитета май.

Коментар

• eur/usd

Shte padne na 1,28 i posle obratno na 1,35. Ne me pitaite zashto, zashtoto taka!

Коментар

• eur/usd

Интересна е идеята за светкавица - но това би било най-много до 1,2990 утре.....И в никакъв случай - под 1,28 - пак утре.

Коментар

• eur/usd

Zdraveite momcheta. Kakvi sa vi ochakvaniata za nachaloto na sesiata sled malko. Gledam che po forumite ima dosta mnenia kakto za nagore taka i za nadolu na E/$, i vsichki obosnovani. Takache predpolagam che chte bude interesen den ponedelnika. Chudia se dali niama da vidim niakoia svetkavitca s goliama amplituda.

Коментар

• Петър Караиванов

Boian - ако мислиш че рискът да не изпълня дадена сделка е по-малък само защото съм ИП много грешиш. Една фирма (банка,ИП,пенсионен фонд) е това , което е нейният мениджмънт,той пък гради афторитетът и,афторитетът се гради с години.Е аз моят за една опция не искам да го губя.Ако от Елана или друг ИП го правят - проблемът си е техен.

Коментар

• Петър Караиванов

Boian - виж.Аз съм спекулант,дилър,професионалист.
                      Тук в този форум са ме плюли и псували и какво ли още не.Но ако се намери един човек който да каже и ДОКАЖЕ че е имал сключена сделка с мен и не съм я изпълнил..........това е визитната ми картичка.
                      Не съм еднодневка.
                      Виж, обратното мога да докажа за доста хора,потвърдили ми сделки за милиони и в поседствие отметнли се под най-различен предлог.
                      За мен Done is Done
                      Разбираш ли за какво иде реч.

Коментар

• Петър Караиванов

Бих купил от теб , но в качеството на какъв ще ми продадеш тази опция?!

Коментар

• А сега накъде?

Бих купил от теб , но в качеството на какъв ще ми продадеш тази опция?!

Коментар

• Boian options

az ot Elana ve4e ne iskam nishto , dori i darom da mi go davat-prosto tam slujitelkite sa s mantalitet ot zrelia socializum i s4itat 4e nai-golemite im vragove sa klientite.

Коментар

• za DONA

blagodarq Done

Коментар

• Boian options

Taka kakto izglezhda na toja sajt, mozhesh samo da si kupish opcii. Ima li njakoj broker v BG, kojto da ti dava i bid, i offer? Ili mozhe samo sqs zapadni brokeri kato Saxobank da se tqrguva?

Коментар

Working...
                                X