IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• алабалистика

пишете по същество маклар че какво да се пише като след пробива на 1.2930 да купуваш е повече от нежелателно...ако сте го направили и не сте слагали стопове сега е добър момент за затваряне на приличнма загуба...иначе скоро ще стане неприлична...продажби при всяко покачване и си свиркайте

Коментар

• Daywalker

Daywalker това, че ще се постаеш да не ме наричаш повече колега ме удовлетворява ,а аз в отговор на това ще се постарая да не пиша мнението си повече от един път за да не те дразни ..А може и изобщо да не го пиша - това не е проблем за мен.
      А относно мен, не се тревожи какво ще ми изневери и какво не ..Нямам от тази година за сега загуби а и не смятам да имам ..
      Желая ти успех !

Коментар

• trenda

Абе пичове, що не вземе всеки от вас да изясни кое нарича той тренд и после да спорите дали той е за нагоре или за надолу! Защото аз съм сигурен че половината тука още приемат падането от началото на годината като корекция ?!?!

Коментар

• -DR/+DR

Помните ли, как преди време имаше един мнооооого хубав форум за NYSE, NASDAQ и т.н. Той биде осран. Не правете същото и с този!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• -DR/+DR

A be prostaci vie nqma li se razberete nakraq ve-samo vas li trq gledam dnes -ai na vsi4ki v ustite vi po 1 plovdivski kur

Коментар

• -DR/+DR

-DR, обръщам се към теб с колега относно това с което се занимаваме тук - а именно валутна търговия, ако това те обижда по някакъв начин си е твой проблем, а аз ще се постарая да не те наричам така повече! а че не си спрял да повтаряш че сме обърнали тренда и вървим на Юг пo n-пъти на ден смятам е видно за всички, които четат форума.
              Хайде със здраве и много късмет, че като гледам твоя скоро ще започне да ти изневерява с тия непоклатими и неподлежащи на съмнение съждения, които прокламираш нонстоп.

Коментар

• USD/CAD

Добре че затворих на 20 пипса загуба дългите.

Коментар

• ТРЕНД

Daywalker Бъди така любезен , да не ми правиш забележки ..И не се обръщай към мен с Колега ,ако не си сигурен че си ми такъв..Относно тренда писах едно изречение, а ти го обръщаш че е в цяла страница , но това е въпрос на твое възприятие .
                  Всеки си има мнение, а друг е въпросът как е възприето !

Коментар

• ТРЕНД

-DR, колега спри се бе : )) гледам половината страница само твои постове!!! и ти и novichyk предостатъчно пъти си казахте мнението за тренда!!! е не ви ли е минавало през ума, че може и да грешите?!?! даже и да сте прави спрете да го повтаряте през 2 поста, моля!!! става наистина досадно! а моето мнение е че никакъв тренд не се е обърнал и след кратка консолидация или може би още малко надолу ще продължи спада на долара през тази година. Аз така го тълкувам фундамента (правилно или не) и нямам тайни индикатори и съображения като -DR ))))
                    uspehi na vsi4ki!!!

Коментар

• USD/CAD

Затворих късите на 1.252 с 20 пипса печалба и отворих дълга от 1.2517 цел 1.2557 после пак ще скъсявам

Коментар

• До Петър Караиванов относно опции

До Петър Караиванов
                        Сега разгледах назад форума и видях , че вчера е станало въпрос за опции. Аз проявявам интерес и бих искал да те помоля да ми изпратиш повече информация за опциите / такси, видове и т.н./ които ти предлагаш на Email: ss1994@abv.bg
                        Предварително благодаря!

Коментар

• ТРЕНД

100% ot smetkata v polza na evroto1.33 predi 1.2680

Коментар

• eur/usd

От 1,2780 се включвам short с target 1,2730
                            успех

Коментар

• ТРЕНД

Varna 2 правилно мислиш -така е ,според мен !
                              А за тренда знай ,че съм прав ..Never mind.

Коментар

• ТРЕНД

Пичове, има ли значение накъде е тренда след като сте с него. Като излезе дефицита за декември ще видим изненадващи цифри. Евтин петрол = нисък търговски дефицит = скъп долар. Плюс това засега не виждам причини да се играе дълго евро, ако не е интрадей. Нека си спомним дали преди ден-два някой си е помислял за 1,2730 и т.н.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X