If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никакъв тренд не се е обърнал...
В следващите две седмици е добре да се изградят дълги позиции между 1.273 и евентуално 1.238(въпреки,че едва ли ще го видим до това ниво)...После- ти гониш - 1.38/1.42 до 1.45 и евентуално към края на 2005 до 1.50
chf
Вчера беше за купуване срещу aud,днес е за покупки срещу еврото и долара(докато е под 1.227),но не е за покупки все още срещу паунда...
Мнението ми е безплатно...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
The fаn мисля, че преди време симпатизираше много на еврото -това беше резонно, но сега трябва според мен да си промениш симпатиите за да си печеливш !
За мен тренда е обърнал /имам си свои критерии/ и само който не го вижда ..е за негова сметка .!Всеки с мнението си .Нали ??
Добър ден !! Желая ви здраве и успехи !!
Интересни постове има днес .
Карлос напълно съм съгласен с поста ти от 13.59 ч.За сега и аз мисля в същото направление !
А за тренда какво има да се чудите - та той е ясен ..поне за мен ..
Успех !
Как да обясниш на един човек да рисува като Донатело...
Как да обясниш на един човек да пее като Борис Христов...
Как да обясниш на един човек да уважава мнението на другия...
Хей, що така, бе момчета??? Нали си е направил да сподели мнението си с нас, за стила всеки сам си го избира, но с обиди и то на толкова ниско ниво не мисля, че ще се стигне далеч
Според мен обиди на полова, расова, верска и всякаква друга основа са абсолютно недопустими.
А спорът вече е друго нещо, но с респект. Тъй мисля аз...
Аз казах, че проекто-бюджетът е блестящ от гледна точка на подкрепа на долара.
А колко е ужасен за американците, всички го знаем, дори и те. В този си вид дори
се съмнявам дали ще мине, но до тогава цирк "Буш" ще е свършил представлението.
Успех ти желая!
Доне, хубаво си писал, но малко пристрастно изглежда... Знаеш, може да се качи, но може и да падне.
Това с "факта" например на мен ми изглежда като корекция /справка-някои фибоначита, МА, трендове/
Лично аз ще се замисля около 1.2560-1.2480.... По отношение на азиатските валути и Китай- преди
G7 се купуваха йени срещу всичко с изкл. на USD, защото там BOJ ни уверяваше непрекъснато, че следи пазара. Сега се продават йени срещу всичко вкл. и срещу USD. Защо ? Ами защото Буш обеща да съкрати дефицита, а Грийнспан каза, че "пазара" ще го направи. А обещанията трябва да се спазват както знаеш... По този въпрос (дефицита) ще имаме повод да си говорим още следващата сряда.
Ирак- ако не се лъжа сунитите въобще не гласуваха, другите не знаеха за кого гласуват и т.н, а днес около 30 човека предадоха Богу дух( нищо ново нали?). Всъщност пазара не се ли измори да търгува "Ирак"? Иран е на дневен ред май ... И не на последно място, през ноември шефът на Руската банка обяви, че Еврото в резерва им се е увеличило с 30%. Към днешна дата е 1/3 от целия резерв.
Коментар