IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Колега да зная че си постваш позициите и се надявам че все повече добри търговци ще започнат да изнасят и своите.
    Желая ти попътен тренд.

Коментар

• За форума

Колега да зная че си постваш позициите и се надявам че все повече добри търговци ще започнат да изнасят и своите.
      Желая ти попътен тренд.

Коментар

• За форума

Истината е че губенето на пари озлобява хората а правенето на пари прави хората арогантни.
        Но губебещи или печелещи всички са изнервени.
        Това е основната причина за лошия тон във форума.

Коментар

• Barakov

Г-н Бараков, нямам честта да Ви познавам лично, но много съм слушал и чел за Вас. В
          интерес на истината, само добри неща. Разбира се невъзможно е човек да прочете
          всичко, особено когато не е ежедневно във форума. Но бих искал да Ви обърна внимание върху
          факта, че от 16 юли м.г. не съм пропуснал да публикувам НИТО ЕДНА СВОЯ СДЕЛКА във
          форума - отваряне напозицията, евентуални промени и затварянето й, с точност до 10 мин.
          от извършване на съответната операция. Преди това също имаше малък период, в който го
          правех. Тъй че цялата ми търговия е "на светло" и е на разположение на интересуващите се.
          Пожелавам Ви приятна вечер и успех!

Коментар

• long GBP/JPY 195.86 2k
            long USD/CAD 1.2464 1k
            ще пробвам на кюспе малко да видя дали ще извадя големия шаран
            Keep walking ...

Коментар

• Forex

Голямо високомерие, големи упреци...
              И то от човек, който за една година има по-малко от 10 поста.
              Я слез на земята Бараков! Има много хора по-знаещи и можещи от теб и не си позволяват такъв език, та ти ли?!!! Поне да го беше подплатил с нещо. Високомерието си де.
              И как хора като теб са печеливши играчи и толкова нагоре по стълбата?
              Душата още твойта ли е?
              Върви си по живо по здраво и всичко добро ти желая.

Един от полето с тикви, което решаваш да дойдеш и да опикаеш от време на време.

Коментар

• cel е/д

моята цел е 1.285 не е за препоръчване ама иначе излизам на (-)

Коментар

• Chicago

Малко съм изненадан но ми Много приятно че те виждам тук.
                  Ще ти се обадя през почивните дни да пием по едно.
                  до скоро

Коментар

• Forex

Колеги възхищавам ви се на всичко написано в този форум.Много се радвам че имам толкова много и добри литератури в България.Няма да скрия , че от време на време прехвърлям форума за да видя дали някои се е решил да направи реален постинг.
                    Да изрази мнението си за дадена валутна двойка или Форех пазара но Не с думи а с цифри-на реално заети позиции с реални цели.
                    Никои не иска от вас да опишете целият процес които минава през главата ви за да заемете дадена позиция.Просто драснете няколко цифри тук за да докажеш , че си добър или да докажеш от части на себе или на другите ,че имаш виждане за пазара.
                    Според мен всичко останало е само пушилка –думи и думи и пак думи.Те не помагат никому нито на вас нито на другите.Разбира се тук не говоря за философите които твърде често са заядливи (поради причина че не могат да приемат различно мнение от тяхното) или просто се чудят какво да правят и си намират работа да драскат.
                    Може би тук трябва да вметна че печели не този които си е устоял на мнението (държащ губеща позиции с празната надежда че пазара ще се върне на неговите нива) А този които е успял бързо и на време да обърне в посоката на пазара.
                    Искрено се надявам да видя наистина добри играчи които да защитят своята репутация като публикуват заетите позиции от тях тук.
                    Моля да ме извените за баналния постиг.
                    Желая ви успех

Коментар

• -DR

Кики не мисля че трябва да ти се обръща внимание ,но не си прави труда да разбираш какво съм спечелили какво не .!
                      Безсмислените каузи не са ми присъщи, а за да съм тук в свободното си време - значе имая смисъл за мен и не си Ти човека който ще ми дава отценка на действията .С теб до тук с писането- много време ти отделих ..!!
                      Приятна вечеря на всички !!

Коментар

• алабалистика

Ицо-познаваме се,привет.Чета ти постингите,трайках си,ама защо не се обосновеш?
                        Сега осъзнавам,защо Любо ме светна на нЕкои работи преди две години,а теб и да речем Стефан Бараков -не...
                        По същество-дългосрочно USD е нормално да поевтинява поне до нива 1.42 - 1.45
                        В по-лошия вариант рейндж за дълъг период между 1.2 и 1.38
                        Дългосрочно нямаш обръщане на тренда,виж месечната графика,пусни си фибо и виж нивата 1.2635 и още по сериозната подкрепа на 1.245/1.2435
                        виж Richard Chuningam и
                        http://www.camplc.com/pdf/eur1915.doc
                        Иначе преди месец разбрах от Бараков,че пак си оплел конците с gbp/jpy...
                        Успех ти желая!
                        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• e/d

аз съм дълъг от петъка и какво?след 35пипса нагоре ще излезна на печалба?

Коментар

• -DR

Извинявай,може и да греша.
                            Ти си сигурно Дон Карлос 2.........

Коментар

• -DR

Нямаш загуба тази година..........ХА-ХА-ХА
                              Ами значи нямаш и печалба бе брато.
                              По тъпа констатация от тази "нямам загуба повече от 30 сесии" не бях чувал.
                              Ти си бил много зле бе пич.

Коментар

• -DR/+DR

ai ma maikite vi po 1 trend v gaza-az otivam da piq

Коментар

Working...
                                X