If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
BArakov аз като един "начинаещ" треидър искам да изкажа благодарноста си към твоето дело за пополяризирането на форекс-а в България. И да се извиня от името на всички редовно пишещи тук за грубото отношение на някои тук присъстващи личности. Надявам се това да не те отдръпне от форума. И тук наистина има доста хора които ползват твоята директория редовно. По повод на това един въпрос. От каде да си дръпна книгите на Лари Уилямс по възможност на англиски. Предварително ти благодаря.
Добър вечер искам да те попитам за мнението ти относно нива на ДиНаполи.
Ти използваш ли ги ?
Коя книга би ми препоръчал(ДиНаполи много ми допадна).
:-)
Колега Бардаков ?))) караш ме да се смея с глас.Положително съм съм настроен към твоят постинг колега.
Колегите които ме познават едва ли биха изразили подобно на твоето мнение.
НО всеки си има право на мнение.
Ще отговоря на всеки които иска да обсъдим пазара или някои книга от
Free.data.bg/Barakov
Единствено нямам време за заядливци.
Всичко добро ти желая
Онзи ден писах за определено ниво, до което да се купува евро и стоп на 1,2690.Вярно, че в движение направих някои кореции, като пазруването ми започна от 1,2833, та чак до 1,2750, но сега очаквам връщане поне до 1,30, като отрезнеят оптимистите за американския възход.А игричките с чопито наистина често завършват с пропуснато основно движение - поне при мене, но човек трудно мени стила си...Все пак, млияейки се от анализите на "големите световни акули" си мисля, че може да видим и 1,26 до края на месеца, преди оптимизма за долара да изветрее окончателно, сблъсквайки с с реалностите.Все пак пазара се движи от настроения и очаквания.
На слука на всички колеги.Благодаря Ви за мненията и препоръките на някои от Вас.
Леле Стефане,каква истерия настана с едно споменаване на твоето име от моя страна.Сторих ти доста лоша услуга...Sorry приятел,ще ми е драго де се видим.Поздрави и ти желая успех...
Последно като се видяхме,стана реч за buy aud/nzd от 1.052 и sell eur/aud 1.75
Резултата е налице...Но за съжаление,май е по-добре да контактуваме по Messengera,а не във форума...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Ex, Jeff da beshe dargal kusite udvoeni Kanadci, a
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
Bardakov
Barakov
Най-обичам да споделям с "приятел" лични и съкровенни неща, а след това от "приятеля" на "приятеля", да чуя всичко споделено от мен в любимия ми форум.
Коментар