IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Omnitrader

Какво мислите за експертната система Omnitrader, дали си струва парите?

Коментар

• АсtorBG

Здр.Колега благодаря ти за всичко споделено от теб.
      На драго сърце бих ти помогнал с каквото мога.
      Можеш да ми пишеш на stefan_barakov@yahoo.com
      Или да ме потърсиш в www.skype.com user:barakov
      Там ще си разменим координатите.
      Желая ти приятна вечер до скоро.
      И успех в търговията

Коментар

• Toliogb

КОлега извени ме за закъснялото съобщение.Имам нещо за теб в :
        http://store3.data.bg/barakov/forex_book/
        успех

Коментар

• За Човещината

Здравей Бараков! Уважавам труда ти! Сигурен съм, че много хора са се възползвали и са ти благодарни за това. Остави нещата на тях, нека те те носят на ръце.
          Аз не съм теглил никога книга от там поради простата причина, че съм 16 години извън БГ и нямам достъп до БГ фриитата. И все пак - Респект!
          Мисля, че сега е момента да разкажа една история, което моето друго АЗ не би могъл да знае. Тя най-добре би описала защо все пак ти пиша, на теб и на всички останали тук, всеки път, когато намеря за нужно, превъплатен в поредния си шизофреничен образ на актьорче от селски театър.

Когато за първи път напуснах България, отидох с жена ми в една красива страна, с щастливи хора. Имахме късмет. Помогнаха ни, намериха ни работа. Обикновените хора, тези, с които имахме първи контакти и ни харесаха. Живеехме в едно малко градче, без документи и се хванахме за първото, което излезе, само и само да останем там. Аз бях общ работник, а жена ми домашна помощничка в къщата на моя шеф. Една ГАД до дъното на душата си, стиснат, крив и постоянно крещящ дядка. Той имаше трима сина. Караше се всеки ден първо с тях, после с всеки, с когото имаше работа. Четиримата управляваха фирма за производство на роботизирани машини за контрол на качеството. За 6 месеца, опознах всичко и въпреки, че вече правех и машини, продължаваха да ме третират като втора класа човек. И мен и жена ми. И двамата сме инженери. След 2 години работа при тези хора получихме документи. След още една, първо жена ми, а после и аз се махнахме от там и за първи път тогава си спомням, колко щастливи бяхме и двамата. Дядото като му казах, че не искам да подновя контракта, направо седна. И ме пита "И какво ще правиш сега? На строежа ли или в някоя ферма?". А аз знаех къде отивам, погледнах го, може би за първи път с такава смелост в очите и му казах, че съм учил, тези години, че съм изкарал еди какво си и еди къде си ще ме вземът на работа с постоянен договор. Дядото, не ви лъжа, направо му потече една сълза от окото. Той естествено се опита да я скрие. Както винаги си пусна маската и ми пожела късмет тогава. След един месец започнах работа на друго място и така за първи път започнах да се интересувам от финанси. Нататък е друга история, но тази която ви разказвам има още малко. След 2 години срещам една колежка от работата на един пазар за плодове на 500км от градчето, където живеехме преди. Каза ми, че дядото бил болен от рак, бил много зле и го чакали вече. Скарал се с всичките си синове, ударил с бастун в глвата бабата и единият от синовете я взел при себе си. Единственият човек с дядото, бил санитарният работник, чужденец, който са наели за да стои до него. А дядото имаше много пари, правеха роботи и печелеха добре. Всичко обаче беше на негово име и с това всичките тези години държеше синовете си на конци. Отидох аз, изпих един чай, понеже беше през зимата. Размислих и отидох да го видя. Директно от пазара. Купих му няколко портокала и една връзка банани. Обадих се на жена ми, тя естествено така се разтревожи какво ще правя, че ме чакаше като се върнах в 2 сутринта. Отивам в болницата, качих се, намерих стаята, гледам някакъв латино, стои и чете вестник. Дядото спи. Латиноса, само чакаше някой да дойде и веднага излезе да пуши. Седнах аз до него, събуди се. Погледна ме и свъси вежди. Не беше никак добре и в момента като се мръдна почна да пъшка. Имал е рак на стомаха. Каза ми да му помогна да се изправи малко. С триста зора го надигнах, че беше и доста голям мъж, но не като мен естествено Питам го как е. Не съм добре, вика, ще умирам. Не говори така викам, още има шанс. Гледам го, гледа ме в очите. Кой ти каза вика, доктора ли. И аз понеже го излъгах за другото се усетих, че не е добре и му викам - Не, искам да ти дам малко кураж. Както винаги съм го правил, докато той е псувал и обиждал всички наоколо, включително и мен. Погледна ме дядото право в очите. И стоим така около половин минута. И като ревна. Тоз дядка, дето беше превъплащение на сатаната. Много голяма гад беше и тъй си отиде. Той реве и аз рева. Прости ми вика, простете ни и двамата и не спира. Не мога да го успокоя. Влиза латиноса уплашен с цигарата и вика - Какво става тука и дядката - Въъъъъън, твойта п...ка майчина. Гадината си е гад и така си умира. Оставих го аз след 10 минути, той ми вика - А сега по-добре си върви при семейството, сигурно те чакат. Да, чакат ме му казах и си заминах. След 2 месеца се обадих на мой бивш колега за да попитам специално за него. Умря, каза ми. Отиде си. Оттървахме се. Аз обаче, му бях простил мисля в деня, когато му казах, че напускам. Не можех да пренеса тази омраза от фирмата в моя живот за напред. И все пак нещичко от тогава остана. Понякога повече, понякога по-малко. Следващият човек, който ме взе на работа се оказа, това, което всеки би искал да има за шеф. Той беше моят най-голям приятел, помощник и вечна подкрепа. И до днес. Понякога след най-голямото зло, човек намира това, което е търсил винаги и никога не го е намерил. А то може би е било от другата стана на пътя, в съседния град, в съседна планета...

Разказвам тази история заради теб Бараков, не заради рицаря, който се извинява от името на всички, без да го е упълномощил никой. На теб, защото знам, че ти ще я разбереш, а много други тук в НАШИЯ ФОРУМ не.

Хайде лека вечер и успех и на теб!
          На когото не му е харесала историята, да я забрави. Аз обаче не мога да го направя...

Коментар

• http://store3.data.bg/barakov/forex_book/

Barakov, откъде имаш тази информация и за какъв период говорим?
            Keep walking ...

Коментар

• http://store3.data.bg/barakov/forex_book/

Колеги последен постиг правя тази вечер-няма да ви занимавам повече с себе си.
              Искам да ви напомня да си изтеглите необходимата литература - има голяма вероятност да спрат FREE.сърварите.
              Пожелавам ви приятна вечер.

Коментар

• Eur/$ нива

лично мнение до 1.2693 доста пъти ще ходи . но не бих се обзаложил , че ще го пробие

Коментар

• USD/CAD

PPP да бях но не съм.Първо ми удари стопа ,после скъсих отново и накрая слаби нерви ,инпулсивна игра и на финала я свърших като кучето на нивата.

Коментар

• bnight

http://store3.data.bg/barakov/forex_book/
                    колега това ми е саита.
                    Пойелавам ти попътен тренд

Коментар

• Eur/$ нива

Eur/$
                      Нивата на съпротива в падащ тренд.
                      1.2923
                      1.2818
                      1.2748
                      1.2693-сериозно ниво
                      1.2645/22- голяма съпротива мисля че това ще е ниво от което ще обърне пазара
                      1.2573
                      1.2463
                      Може да откриете разлика +/- някои друг пипс в зависимост на кои брокер търгувате.
                      Това е моето виждане за сега.
                      До 1.2930 ще поддържам становището си за SELL позиция.
                      Разбира се ако нещо друго не се промени по пътя.
                      Пожелавам ви попътен тренд.

Коментар

• За колегата Бардаков

"Изкуството да бъдеш егоист" на Йозеф Киршнер
                        Keep walking ...

Коментар

• bnight

благодаря на теб също
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Според мен ако пробие 1,2710 ще стигне 1,2640 това е и моя target
                            успех :-)

Коментар

• За колегата Бардаков

а и ако някои има идея да ми препоръча някоя добра книга ще се радвам да чуя
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• За колегата Бардаков

toliobg ти си като мен къс в е/$ нали въпроса ми е поневе знам че си прибрал приличен профит и пак си скъсил та каква ти е целта горе доло . Щото моята я отместих мъничко 1,2670 просто мисля че до петък ще го имаме това ниво интересува ме твоето мнение по съпроса предварително благодаря .

Коментар

Working...
                                X