IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Некои съображения...

Благодаря за отговора. За психиката сам напално съгласен. Просто хората трябва да разберат че за да спечелят нещо трябва първо да са готови да го загубят. Наздраве!

Коментар

• Некои съображения...

стила на последния постинг май е повлиян от едно прекрасно вино-горчивка на свищов!!! лека нощ на гледащите японците

Коментар

• Некои съображения...

лука , просто споделям личен опит като си влизам с 1 или с 0.5 лота всичко е о.к. , но с 4-5 влезна ли и не става..психика явно...моя поне на теория изглежда че е едно и също но на практика не е - а само практиката има значение според мен...под 1 лот разбирам 100000. знам че няма логика, но практиката ми това показва..пробвал съм да гледам само пипсовете, но пак не става...ако ти можеш да го правиш-браво! за да разбера това ми трябваха няколко години и в момента съм сигурен че е така/за мен/.

Коментар

• Некои съображения...

Добър вечер на всички. Бих искал да попитам 1anti защо смята че от форекс немогат да се печелат сериозни пари, и каква е разликата от това да печелиш всеки ден по 300 или 30000. Просто ми е интересно да изложи своите съображения. Аз имам скромен опит от няколко години и сам печелил и 3 и 300 на ден и не виждам разлика освен периода на свикване на психиката . Ще се радвам да чуя мнението ви.

Коментар

• .ru source

Неспособность евро продавить отметку $1.2800 говорит в пользу технического прогноза ,согласно которому целью единой валюты становится уровень $1.2500.

Коментар

• Некои съображения...

chigaco , това което ти го е казал barakov за кабел/йена си е вярно, но не ме мисли, това стана защото бях на италиаската и френската ривиера и ги оставих без стоп)аз си имам губещи сделки, за разлика от хората на който всичко им излиза) а иначе има фибо нива който определено могат да окажат подкрепа, но под 1.32 и особенно след 1.293 сме си в падащ тренд и вчера си изпих пак водата за едни дълги евра , но със поносим стоп. Макар че от известно време съм се ориентирал към игра само на пробиви за по 15-30 пипса със близък стоп/15-30пипса/поглеждам и малко по-дългорсочно, колкото да си правя интелектуални гимнастики. нямам нищо пред никой да доказвам и си драскам тук от време на време колкото да помогна ако мога на някой, защото за 3 години и косур форума ми е помогнал да понауча някой нещица и да се запозная с интересни хора преди всичко. успех на всички и забравете че от форекс ще станете милионери-правете си по 150-300 долара на ден, теглете си 1-2 пъти в месеца и си помислете за приоритети-приятели, жена, работа...айде лека нощ и наздраве

Коментар

• Некои съображения...

Благодаря ти, твойте мисли се покриват и с моите виждания за пазара. Успех и на теб, и много профит да имаш!

:]

Коментар

• Некои съображения...

dinobot - до петък има още 3 работни дни, много новини и .... кой знае още какво :-)
                  Фундаментално обаче нищо не се е променило,статуквото е запапзено,обраха се по-дълбоки стопове и трендът продължава да си е нагоре в Е/$
                  Успех на всички Спекуланти

Коментар

• До Петър Караиванов

Илиан, поздрави и на теб и лека вечер

Коментар

• Некои съображения...

Dissapointed from You (срамежливко) - знаеш ли кога се променя сентимент ???
                      Един от случаите е достигане и изпълнение на технически нива и модели на вълни например каквито имаме в случая - завършена 2-ра от 3-та в седмична = 61.8% корекция от 1.2220 до 1.3665
                      Има още няколко индикатора които потвърждават това ми виждане, но съм сигурен че при достигане на таргета от 1.40++ отново ще има критикари като теб които ще се кикотят ехидно.....
                      Абе жалка картина , българска,родна.......................

Коментар

• Некои съображения...

Мислиш ли, че до края на седмицата може поне 1,2950 да достигнем на Еврото?
                        И аз мисля като теб, че има още движение на горе за Еврото.

:]

Коментар

• До Петър Караиванов

Hi Пепи! Споделям твоята теза. Успех В онова местенце има ли още парцели и какви са цените. Поздрави в къщи. Успехи и приятна вечер. Аз ще се оттеглям

Коментар

• Некои съображения...

Abe Petre... bate!
                            Vij si postovete ot predi edin, dva , tri, chetiri dena.
                            Ne chustvash li malko sram !

Коментар

• Некои съображения...

Здравейте Спекуланти.
                              Бих желал да споделя с Вас своите виждания за едно средносрочно движение в Е/$
                              1.Покупка на Е/$ от 1.2725/55 - 61,8% Фибо от 1.2220до1.3665, Стоп 1.2630 таргети 1.2920/50 , 1.3030 , 1.3250 , 1.3420/40 1,3580 , 1.3660/70 и после 1.3720 , 1.3860 , 1.3910/20 , 1.4005/15
                              2. Ако т.1 не Ви харесва, то можете да купите long call vanilla Eur , strike 1.2930 , exp. 15 Mart 2005 cost 0.0085 USD
                              3. Ако и т.2 не Ви харесва можете да си гледате мониторите и да "бистрите" Форекса , като политиката в селска кръчма - винаги Вие ще сте прави защото опонентите Ви няма да Ви чуват.
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• За габровщината

От днес STS-fnance са с нови суап числа. Досега имаха две предимства - суап числата им не бяха пазарни, но бяха добри за нас, както и изпълняваха гарантирано стоповете. Вече суап числата са им може би най-лошите, а нищо чудно скоро да спрат да гарантират и стоповете. Това е ... който ял, ял. Явно, че никой не може да удържи на пазарните несъответствия - жалко.

Коментар

Working...
                                X