If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цеци - той кабела че много се хлъзга - спор да няма.Но аз и позволявам да го купувам по малко защо :
1.Смятам, че е спотенциал до 2.03 до края на годината, като отдолу за момента е ограничен на 1.8210
2.Лихвеният диференциал е в моя полза и дори 3м да го стискам и на 0 от входа да го затворя, пак ще съм "клъвнал" нещичко :-)
3.Имам доста къси в GBP/CHF от 2.2659 и GBP/CAD от 2.3381 които хеджират дългия кабел.
Това е само една малка част от портфейла и вижданията ми за развитие в кабела.
Пожелавам ти успех на теб,колегата до теб и всички Спекуланти
Пепи, не го търгувам това чудо, но така като го гледам под 8820 може да се "хлъзне" и до 8500.
Особено ако му дадат засилка в 5 часа. Та в този ред на мисли ще си позволя да прогнозирам
ниво 1.7946 някъде около 17-19 март ... шегувам се разбира се, но знаеш, че като тръгне няма спирачки. Успех ти желая
sell 1,3021 t/p 1,2980 s/l 1,3045 Изтъквам същите причинисилния долар спрямо иената и кабела. Както и личните ми очаквания за добри данни от щатитеСъщо така втория опит за преодоляване на 1,3030. Късмет на всички.
Коментар