IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CHF

Закрих 1/2 от позицията си на 1,1874 от 1,1853 (20к) на загуба -21п.

Коментар

• gbp/jpy

Затворих 1/2 от позицията си със ср. цена 198,46 на 198,13 +33п

Коментар

• CHF/JPY

мерси
        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• CHF/JPY

taty - CHF/JPY е за скъсяване най- рано от 90.70 но по-добре е от 91.50
          Успех

Коментар

• CHF/JPY

Петре,какво ще кажеш за таи двойка -според мен е за скъсяване
            Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• gbp/jpy

Цеци - съгласен съм с теб, но смятам, че "боят" по паунда ще бъде основно в кросовете, докъто кабелът лично според мен е за покупка при всяко по-съществено падане.
              Очакванията ми са за GBP/CHF - 2.19 и GBP/CAD - 2.27 до 10-ина дни, а GBP/USD - рейндж 1.8630/50 - 1.9250 в близките дни.Поздрави.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• gbp/usd

Затворих 10к на 1,8858 от 1,8879 +21п ( това е 1/3 от късата ми позиция 30к със ср. цена 1,8879)

Коментар

• книгата

Благодаря и успех

Коментар

• книгата

New* - не още.Умишлено забавям издаването и за момента,по лични съображения, но мисля че до края на април ще е на пазара, ако нещата се развият така както съм ги планирал.

Коментар

• gbp/jpy

Пепи, преди малко от BoE се изказаха не особено ласкаво за паунда, макар и дългосрочно.
                      " BoE sees sterling index falling to 100.5 by Q1 2007"..... в момента е 103.6

Коментар

• GBP/CHF

Затворих последната 1/4 на 2,2396 + 217п

Коментар

• Петър Караиванов

??? - за да зная кой си , трябва да си единственият, а това не е така.До момента моят курс са изкарали над 60 човека за последните 2г.
                          А щом не искаш да пишеш тук с истинското си име, имай доблеста да ми пишеш на мейла. Наистина ще ти върна парите ако се аргументираш защо не си доволен. Това ще ми помогне да се "корегирам" там където явно са останали пропуски и ще е много полезно за бъдещата ми работа и курсисти.
                          Надявам се да ми пишеш на мейла.

Коментар

• книгата

г-н Караиванов, излезе ли книгата ви и от кое издателство?

Коментар

• gbp/jpy

Kamen - аз до края на годината чакам нива от 230.++ в gbp/jpy но до края на Март, средата на Април е доста изнервящо да се държи каквато и да е позиция в кросовете на йената. Лично аз предпочитам интрадей търгуване до тогава и изграждане на дълга позиция след 10-15 април от ниски нива за по-дългосрочна позиция.
                              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• USD/CHF

Отменям т/п на късите, който беше на 1,1852. В движение ще реша къде да ги затворя.

Коментар

Working...
                                X