If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петре,какво ще кажеш за таи двойка -според мен е за скъсяване
Пишете на БЪЛГАРСКИ
Коментар
gbp/jpy
Цеци - съгласен съм с теб, но смятам, че "боят" по паунда ще бъде основно в кросовете, докъто кабелът лично според мен е за покупка при всяко по-съществено падане.
Очакванията ми са за GBP/CHF - 2.19 и GBP/CAD - 2.27 до 10-ина дни, а GBP/USD - рейндж 1.8630/50 - 1.9250 в близките дни.Поздрави.
Успех на всички Спекуланти
Затворих 10к на 1,8858 от 1,8879 +21п ( това е 1/3 от късата ми позиция 30к със ср. цена 1,8879)
Коментар
New*
книгата
Благодаря и успех
Коментар
книгата
New* - не още.Умишлено забавям издаването и за момента,по лични съображения, но мисля че до края на април ще е на пазара, ако нещата се развият така както съм ги планирал.
Пепи, преди малко от BoE се изказаха не особено ласкаво за паунда, макар и дългосрочно.
" BoE sees sterling index falling to 100.5 by Q1 2007"..... в момента е 103.6
??? - за да зная кой си , трябва да си единственият, а това не е така.До момента моят курс са изкарали над 60 човека за последните 2г.
А щом не искаш да пишеш тук с истинското си име, имай доблеста да ми пишеш на мейла. Наистина ще ти върна парите ако се аргументираш защо не си доволен. Това ще ми помогне да се "корегирам" там където явно са останали пропуски и ще е много полезно за бъдещата ми работа и курсисти.
Надявам се да ми пишеш на мейла.
Коментар
New*
книгата
г-н Караиванов, излезе ли книгата ви и от кое издателство?
Коментар
gbp/jpy
Kamen - аз до края на годината чакам нива от 230.++ в gbp/jpy но до края на Март, средата на Април е доста изнервящо да се държи каквато и да е позиция в кросовете на йената. Лично аз предпочитам интрадей търгуване до тогава и изграждане на дълга позиция след 10-15 април от ниски нива за по-дългосрочна позиция.
Успех на всички Спекуланти
Коментар