IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/Д БАУ Караиванов

Гн кАРАИВАНОВ ЗАПОЧНА ДА СЕ ИЗРАЗЯВА С МЕЖДУМЕТИЯ,Т.Е. КРАЙНО ДВУЗНАЧНО ....СЛЕД ХУБАВИТЕ ЗА УСА ДАННИ ОТ 15.30 .....СЕГА СЕ ОЧАКВАТ ХУБАВИ И ЗА СЛЕД 45 МИН....ДА ДЕ,И СЕГА ВЪПРОСА ....БАУ КАКВО ЗНАЧИ ....ЗА МЕНЕ Е ПАДАНЕ НА ЕВРОТО В КРАТКОСРОЧЕН ПЛАН ОТ НИВА 1.3060

Коментар

• E/$

ste nadmine li 1.3050 dnes ?

Коментар

• БАУ

the fan* - а утре ще гледаме "Просто Мария" :-)

Коментар

• БАУ

....просто Иран

Коментар

• USD/CHF

Затврих втората 1/2 от късата от 1,1853 на 1,1838 +15

Коментар

• БАУ

Мяу-у-у или Ба-у-у. Анализатор !?

Коментар

• е/д

отворих къса

Коментар

• жилищно строителство

европа е назад , йапан също е все някои трябва да запуши вакума бау ама големо

Коментар

• fostarfx: elliot

Броих, броих и нищо не изброих - много ми се иска да удвоя късата още тук, но трябва да има ред и дисциплина...

Коментар

• БАУ

След вчерашното "мяу..." днес трябва да има и "Баууууу......."
                      Още няколко минути до малкото "бау" , а в 17.00ч. е голямото "БАУ"
                      Нема да се пуашиме , нали :-)

Коментар

• жилищно строителство

нова година - нов късмет-нови кредити - начало на нови замисли - тук съм за нагоре - като цяло доста добри данни ми се очертават в подсъзнаниетоуспех и не ми верваите

Коментар

• индустриално производство

има една елементарна математика през декември поне по моя начин на водене - през декември завършват доста договори - за да се отчете работата при стария бюджет се фактурира и недовършената . в тая насока един ръст в инд.пр би забил долара към 1.27 -моге и да звучи повърхностно но е само едно предположение

Коментар

• EUR/USD BNIGHT

Stopa ti изгърмя и аз съм на мнение,че ще видим падане след новините,но все пак трябва да се изчака малко и после сега ми се струва доста неудачно за шорт

Коментар

• EUR/USD

Stopa ti изгърмя и аз съм на мнение,че ще видим падане след новините,но все пак трябва да се изчака малко и после сега ми се струва доста неудачно за шорт

Коментар

• двоики

е/д -1.3030 +16 пипса затворена - отворена добавка по е/и 1.3688 къса

Коментар

Working...
                                X