IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Светлин

Светлин, къде живееш в момента?
    Явно не в Европа, защото тя е била, е и ще бъде мястото, от където извирът всички реки. А къде се вливат е определяла историята.
    Европа има стандарт на живот, който всички мечтаят да имат, за да ги стигне някой, са необходими хилядолетия човешка история.
    Не бъдете толкова пристрастни, съвсем приятелско намигване. Успехи!

Коментар

• Светлин

Така е, но за цикличността тя пък е неизбежна и повтарянето на грешките , историята е интересна наука , а големите кризи са неизбежни , просто всичко е идея а и най-добрите идеи се амортизират и спират да работят.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Светлин

supertrader, в наш'та мила родина виждаме колко ефективно се харчат парите, които мионават през бюджета. Някой беше пейстанл тук коментар за САЩ където се оплакваха че цели 28% минавали през бюджета. Май Магелан пак ще трябва некое корабче да спретне и да ходим с него на пътешествия. Днес данните за текущата сметка на ЕЗ добре показват какво е отражението на еврото върху икономиката.

Коментар

• gbp/jpy

коко ти си знаеш най-добре, но за мен под 198.2 пътя надолу се отваря доста..успех и приятна вечер

Коментар

• bnight

supertrader може и да не вися то е едно демо дето разцъквам тука от месец просто тренировка на една нова системка. КОКО знам колко си добър макар и да не успяхме да се запознаем лично за което съжелявам . Колкото до хората които си обучил днес пратих поздравления на единия от тях много добра игра знам че знаеш за какво става дума така че много поздрави и на теб за това че си го обучил толкова добре. Късмет с 3к.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• E/D

Iзпълнен лимит орфдер бай Д/Шв 1.1609

Коментар

• кръчмаря

Ти знаеш , че си вредител , еврото ще отиде още нагоре , който може да държи евра да, го направи знам че ще позная , а да ми повярват и за алкохола там пък съм на 100% сигурен , има и съвсем млади хора и...
                D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/jpy

zdraveite
                  kak ena
                  za sum zaklet prodava4 na gbp/jpy nad 200 , no mislq 4e v segashnata situaciq moze da se iz4aka edno 205 sus stop nad 210 i sredno sro4no 10 figuri target.;

koko pozdravi za dulgite gbp/jpy trebvashe ot 190-192 da si gi stiskash do sega

pozdravi i uspeh na vsi4ki

az sum v moment na iz4akvane na dobri niva za long usd/chf ( 1.13-1.12 s dobavka na 1.07 ako vidim)
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• doomangel

vuprosa ne opira tolkova do pome6tenieto,a 4e imam jelanie i vuzmojnst

Коментар

• doomangel

Човека имал помещение. Аз имим кръчма в София. Можеби е по подходящо помещение за твоето начинание. Между няколко чашки ракия ще направите и по някоя сделка, а и намен ще ми върви оборота.

Коментар

• gbp/jpy

nazdrave Koko,mnogo se radvam za teb..padam si malko nacionalist i vinagi sum se radval kogato nie bulgarite pe4elim nezavisimi v kakvo....Neslu4ai no te pitah ot kude si za6toto imam edno peme6tenie v Plovdiv i mi se iska da na go napravq ne6to kato brokerska ku6ta i mi trqbvat takiva umove kato teb,ako izmisli6 ne6to moje6 da mi pi6e6 na meila ako ne iska6 da pi6e6 vuv foruma....

uspeh na vsi4ki ustanali

Коментар

• gbp/jpy

а в момента ако затворя ще имам над 3к профит ама ни искам

Коментар

• gbp/jpy

Имам над 150к дълги от 198.36

Коментар

• Светлин

Четем официални становища , а това че ги мързяло е удобно за бюрократите , защото иначе трябва да си помислим че те са виновни за ръста на безработицата , защото си спъват икономиката с високи данъци , дърпат напред само тези ,които успеят да са с по-ниски данъци. В Щатите може да се види , в тези щати в които местните такси -данъци са по-ниски пътищата са по хубави , компаниите по-богати , и хората живеят по-добре.А в ЕЗ се скъсват да обесняват значението на фискалната политика и как данъците трябва да са високи , а те високите данъци не са панацея и много е важно как се харчат парите от тях , как се инвестират и каква е ползата от тях.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• gbp/jpy

varna goni mnogo, az dobavih kym kysite oshte tolkova ot 199.01, pyrvite sa ot 200.01, imam order ot 198.01 za oshte profita e pod 195

Коментар

Working...
                                X