IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Светлин

Прав си за Евросъюза. Цялата работа е яко фалшива. И рано или късно ще се вмирише. Незнам дали ще влезем в ЕС или не но при наи-малкото вмирисване на ЕВРОЗОНАТА, БГ ще го отнесе яко. Затова момчета аз лично се готвя да се изнеса от БГ обратно на острова където бях, а там има интернет и следователно форекс.

Коментар

• bnight

БНИГХТ наистина много съм пиян и наистина това е причината да не поствам прогнози, но Ти си видял и познаваш хората които съм обучил и з наеш на какви критерии трябва да отговарят
      Успех а аз съм добър даже много

Коментар

• Gbp/Jpy

Продажба от 198,82, стоп 199,10, цел - НЕЯСНА(не гоня много, но поне 100 пипа)
        Късите ми кенгура(от 0,7850) вече са почти опечени, но след евентуален стабилен пробив на 0,7950 ще ги изям.
        Работа и заплата?

Коментар

• bnight

Ако имаш сигнали на платформата и звук на ПС-то , настрои си ги да ти хванат движение надолу и да те събудят , какво ще им бодърстваш на японците , може и с лимит но друго си е първо да видиш по кое време как се е движило , но най-вече гледай да си спиш спокойно , има един дето го знам и работи на пазарите от дълго време и си поставя съня и почивката на първо място а не някаква си търг.сесия или позиция.
          D.Y.F-091066

Коментар

• много евра

supertrader, съгласен съм че БВП не може да расте постоянно по простат причина че постоянно трябва да има търсене което да предизвиква прдлагане. САЩ удължиха цикъла с развитието на интернет, но сега за да продължи здрав ръст пак ще трябва нещо ново. Според мен още поне 2-3 години няма да имат грижи с БВП, но после ще трябва да измислят нещо.
            За ЕС по-добре да замълчим. Този филм не само сме го гледали ами сме играли вече в него. Една добра идея се използва от бюрократи-мързеливци за постигане на безметежно благополучие. Има и разлики със СИФ ама какво от това. Важно е че научават хората да мързелуват и правят глупости. След незнамколкоси месеца беазработица над 10% в германия, чак при последните данни се сетиха че безработните не им се ходело на работа щото им харесвало държавата да ги издържа. Дано да успеят накрая с реформите, че ако Германия закъса не знам какво ще се случи с ЕС.

Коментар

• E/$

meketo споделям твоята идея даже за това ще седя за японската сесия за да влеза за нагоре и да пипна малко профит
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• КОКО

KOKO според мен парите са си прилични прибираи ги и бегаи преди да е станало късно лакумията не е довела до нищо добро Питаи ППП тои днес се оплакваше от същото мен пък спокоиния сън ме извади по рано от едно приятно движение днес но не съжелявам. Така че 2000 са прилични пари а да ги искараш за ден знаеш че не е лесно но ти имаш добри умения.Ти си знаеш най-добре но според мен ги вади. Приятно пиене тази вечер имаш повод И виш като си по-трезвен ми драсни един майл .
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• много евра

Той пазара е такъв , като тръгнат да купуват го правят докато се забравят и няма значение има ли причина и дали е толкова силна и обратното , ако тръгнат да продават гледай тогава какво става - петрола нагоре а купуват долари - логика и чудо ...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• E/$

EДНА прогнозка връщаме нощес до 1.3203 утре сме на 1.3265 и от там 1.31 има съгласни

Коментар

• КОКО

19.30 е , рано е човече .Алкохола го забрави .Това е точен съвет и с чиста съвест ти го давам .Приеми го като предпоставка , никога не бих казал на някой дръж си еди каква си губеща позиция и т.н.т. или пък обратното , защото нали знаеш !!!А алкохол дори не кусвай ,ако можеш ...това да ти е предпоставка казвам ти го с риск Боко ей сега ,да ме нападне че те обърквам и заблуждавам и забърквам интрига ...
                      D.Y.F-091066

Коментар

• miro:miro

Dobra ve4er, nov sam vav vashia forum. Imam pitane, ne mislite li 4e pazara e dosta nabalbukan na evra?
                        Napazaruvaha za utreshnite auctions of Germany debt i UK Treasury na 22 i 24.02 , 50 godishnite na France i
                        izigraha vsi4ki speculacii i nishto 4udno da ponamaliat poziciite si kam kraq na amerikanskata sesia, predi utreshnite danni za USA CPI ?

Коментар

• КОКО

абе и аз не си разбрах какво съм писал но имам до сега 2к профит

Коментар

• КОКО

Честно казано съм много пиян в момента и честно казано ако затворья ще съм на плюс3к и нее знам какво говорита, вчера велико позна2х движение4то и днес пак в общи линии имам над 70% познаваемост при 1:2 стоп тп и за мен сам си велик ама много

Коментар

• германците

Светлине , че и ние , такава е ситуацията в Европа , но пък и Щатите не блестят , теорията за цикли и кризи е вярна , а че и ЕЗ и САЩ ще закризят и варианта за един константно нарастващ БВП е утопия бях ти писал , но го смяташ за филм-не е филм , просто така са стояли нещата винаги и е старо явление.Та България ще влезе в Европа , но пък нея какво я чака ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• КОКО

Не ме предизвиквай, да не дам една прогноза 1.19 и да отиде еврото на 1.38

Коментар

Working...
                                X