IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Колега,радваме се че печелиш ама запази емоцията за себе си ! / Стига се хвали бре ! /
    Чикаго я му свии перките малко .....

Коментар

• КОКО

sled kato na bg. pazara si po dobur za6to neigrae6 samo na nego....mejdu drugoto ti ot koi grad si

Коментар

• КОКО

Коко, поздравления за йената снощи! Аз също я отиграх и сега съм на стабилен профит. Ще затварям по-късно или утре сутрин.

Коментар

• systray

GGG, ще изкажа само предположение в/у вариант 1, който в момента е най-близък до моето виждане:
          1. Канала който си нарисувал съдържа две от корективните и първа от трендовата вълна.
          2. По-скоро си мисля за плавно излизане от канала (едновременен пробив на върха).
          3. Последващата 2-ра ще си е истинско пропадане, но ще спре в 0.7950.
          4. Тези съчинения са породени от презумпцията, че това е 5-та и няма да стигне отново до триъгълника.
          Увлякох се с тези вълни. Ето и другото:
          1. Долара го потрошиха.
          2. Очакваме добри новини за кенгурото, които ми се ще да влязат в тази 1-ва.
          3. Имаше и 3-то, но си беше чисто врачуване и го изтрих

Коментар

• КОКО

Между другото ако затворя в стс сдега паунд иена ще имам 400д печалбае а навън 3000д печеалба

Коментар

• КОКО

Добре де на реална съм и от началото на годината имам средно 21% възвръщаемост а в бг сметката си в която работя 1:2 стоп тп имам над 70% успешни зделки към 44% за миналата година, минималната сума с която играя в бг е 50к а навън 100к, в бг имам над100% възвр на месец а навън над 32%
              Успех

Коментар

• КОКО

Пуснах бай ордер на 1.1609

Коментар

• КОКО

Добре бе КОКО,кажи ми нещо за Д/Шв

Коментар

• КОКО

ti na realna smetka li si,ako si ne se lakumi pove4e ami si vzimai pari4kite dokato e vreme..

Коментар

• КОКО

kolko ste ka4wa oste

Коментар

• КОКО

Az napalno seriozno vi govoria otvorih nova ne edna v paund iena i ako v toia moment gi zatvoria shte sam plius 3117diolara

Коментар

• Позиции

nqkoi ima li predstava kakvo stava s tova evro i dokoga 6te se kateri nagorec

Коментар

• КОКО

Светлин, сам виждаш какво правят тези, които са чували

Както вече написах пробивът си е пробив. Преди 3-4 месеца ситуацията беше същата, което не попречи на продалите $ да направят кинти.

Лека вечер на всички.

Коментар

• AUSSIE

KOKO i Bahrain ti pomignaha. Ne omalovazhavaj tozi fact. A takiva kato tebe zasluzhavat da pe4eljat.

Коментар

• Позиции

Удвоих дългите $/Франк. Средна цена 1.1635
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X