IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D

Господа, i think, мисля че ако видим стойности над 1.35 ще стане много,много лошо за USD

Коментар

• E/d

Според мен влияят на пазара с мощни покупки и продажби , някой някъде , дебнат го когато стане ниско ликвиден и действат, така си го представям.Правят го за да печелят и защото могат разбира се.
      D.Y.F-091066

Коментар

• E/D

petre pak s tvite izhvarlqniq ,tova moga da se obzaloja nqma da stane do 6 meseca, do 2 god moje

Коментар

• E/D

supertrader - ситуацията в момента е коренно различна от тази през 2000г и 2001г когато лихвите в САЩ бяха 7,5%.
          Сега всчко покачване на лихвата утежнява и без това отчайващо високият бюджетен и търговски дефицити.За инвеститорите е ясно, че повишаването на лихвите е не защото икономиката преграва, а за да се запълват дупките в двата дефицита.За това $ загуби своят блясък от преди 4-5години и едва ли в близките 3-4години ще успе да възстанови и малка част от него.По-скоро очаквам съвсем да залинее, което разбира се ще има и своите положителни страни.
          Лично според мен Буш провежда успешно политоката на Виденов от '96г - разбира се без да изпуска духа от бутилката и в рамките на възможното , а именно да делвалвира $ до възможно най-ниски нива спрямо останалите основни валути.Това ще се отрази много здравословно на дефицитите и ще стопи голяма част от вътрешният дълг на страната,както и ще повиши експорта - все предпоставки за последваща експанзия.
          Така стоят поне според мен нещата.

Коментар

• E/D

Напълно съм съгласен с Петър, че ще видим ракетата на еврото как преминава скоро 1,40.
            Проблем ми е обаче да определя нивото на корекцията, която предстои сега.
            По Фибоначи би трябвало да очакваме до 1,3190, а после, както открай време си пиша - лонг, лонг, лонг.Няма една сериозна причина, поради която долара да се търгува скъпо.
            А поне една оснавателна, за да е такъв е бюджетния дефицит, като и ....знаем всички другите...

Коментар

• E/D

Петре ФЕД ще повишат лихвения процент , предвиждаш ли го ?
              D.Y.F-091066

Коментар

• E/D

Петре, благодаря за отговора.

Коментар

• $/chf

natovaril sum karucata s 40 000$ koito skoro 6te q s4upqt

Коментар

• E/D

1.5 е азиатската муха , за годината на петела.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• E/D

Hari Potar - този пазар е най-ликвидният пазар в света.При него нещата се развиват доста бързо и динамично.Така, че трябва и да ревизираме мненията и анализите си според пазара, а не да се инатим като магарета и да чакаме пазарът да се променя според нас(би било добре но уви е невъзможно).
                      Така, че аз не виждам какъв е проблемът? Разбирам да съм си променил на 180 градуса мнението което също при определени обстоятелства може да се случи и се е случвало.Но в слчуаят съм ревизирал само целите преместени напред във времето,но не и мнението си, че тази година ще бъде много тежка за любителите на $.В крайна сметка предишният ми анализ е бил на база излезлите до него момент новини,а новият ми анализ е на база излезлите до днес новини.Все пак това е една средносрочна прогноза и разбира се ще има корекции(ки) до достигане на таргета.
                      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• E/D

Петре, беше писал че до края на 2005г. ще стигнеме 1,40++ и че 1,50.. ще е по късно , а сега казваш за 1,50 до няколко месеца. Съгласен съм че 3та вълна е като "Цунами" но кое е вярно ........... ?

Коментар

• а тъй бат Пето

http://forex.start.bg/?article=1284

3 че ще видим първо 1.3670 срещу 0 за 1.2730

Коментар

• а тъй бат Пето

Кратко и ясно. Посока на север, североизток.

Коментар

• Светлин

Европа не е лошо място, само по себеси. Проблема е че тук се зараждат всички малоумни политически социални и икономически експерименти, а политиците са нетърпеливи да ги изпробват на собствеото си население. Всеки може да намери примери за това в историята. Вярно е че всичко това води до еволюция и развитие на цивилизацията но защо пък точно аз да ставам матерял за месомелачката.

Коментар

• E/D

Здравейте Спекуланти.
                                Това което ще прочетете може да ви се стори доста абсурдно,но лично аз смятам (както и преди 2 седмици писах) , че се намираме в 1-ва от 3-та в седмична.Имаики в предвид,че дължината на 1-ва в седмична бе 14 фигури и използвайки метода на алтернацията , то 3-та ледва да е с дължина 22.6 фигури което прибавяйки го към 1.2730 прави точно 1.4990 - до няколко месеца сме там.
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

Working...
                                X