Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Borislav Kostov
-
Юлиян А
Ako следвам собствените си убеждения,то картината е следната:средна цена 1.3182,с/л 1.3310,т/п 1.3105 за мен йената в Д/Й на 4 часа показва тенденция за растеж,което автоматично ще оправи нещата в Е/Д или поне донякъде:това е причината да не хеджирам в Д/Й и се чудя затова ........Все пак благодаря за съветите,ще ги имам в предвид....
Коментар
-
На Петър прогнозите
Съветите на преуспял търговец:
1. 07 Март - Хеджирай се в къси EUR/USD като купиш още долари???
2. 07 Март - Удължи USD/CHF
3. 28 Февруари - "РРР - $/суиси 1.1420 , надявам се да не ти затворят служебно и този акаунт", след който съвет двойката отива на 1.1830+ за два дни.
Коментар
-
доброжелател
Юлиян А
Не търси съвет какво да правиш от хора във форума.
От трейдъри във форума можеш да научиш доста,но можеш и да си изпатиш здраво.Пример:
Петър Караиванов умело следва анализите на Мизухо,но и Мизухо "бъркат".Тогава той се потапя за една-две седмици и чака бурята да отмине.Изглежда обаче,че сега го е дошубяло здраво,че тренда може и да се обърне (защото $ никога през последните 4 години не е бил толкова близо до реверс) и се е замислил да прави свой сайт с награди от състезания.Но рибите намаляха,балъци почти няма и настават тежки времена за г-н Всезнайко.
Поради заяждания,псувни,глупости на тон,форума беше напуснат от много можещи трейдъри.
Тенденцията не мисля,че ще се промени,защото за повечето успели спекуланти,писането в него е загуба на време.Аз самият си контактувам по spyke.com с няколко колеги и не изпитвам желание да пиша тук.
Юлиян А - трябва да следваш собствените си убеждения.
Коментар
-
E/D
Yulian A - единственият смислен хедж който можеш да направиш на късите Е/$ е с покупка на $/суиси
Коментар
-
E/D
Здравейте,колеги! В петък малко прибързано влязох със сел на Е/Д ,тъй като трябваше да ходя на ски на Боровец.Засега съм със средна цена - къс 1.3182 и 4 лота.Бих искал да започна операция по намаляване на риска,а не мога засега да избера двойка,където да вляза в позиция,обратна на очакваното повишение на Е/Д.Бих искал един съвет за хеджиране в Д/Й,Е/Й или П/Д ........Целта тук е ,разбира се,намаляване на очакваната загуба,не друго....
Коментар
Коментар