IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Koko, 1.3195 е точно до пип. Щом си затворил късите и се гласиш за дълги, значи виждаш същото. Но ако картинката излезе вярна и наистина тръгне нагоре, може да не достигне точното ниво. Вече няколко пъти изпускам така добри входове В другия случай мисля, че стопа ми е на точното ниво и 10-15 пипа в повеече загубени, няма да ми навредят.
    Оставям ви да следите пазара )
    Лека!

Коментар

• eur/usd

Аз също затворих късите евра но чакам по-добро ниво за дълги някъде от 3195

Коментар

• eur/usd

long @1.3207 s/l 1.3140

Коментар

• Юлиян А КОКО

А може ли да не слагам запетаи?

Коментар

• Юлиян А КОКО

Ей Юлияне и другите пишете валутните двойки както са EUR/USD, GBP/USD и т.н.
            не въвеждайте български простотии от мързел на преминете от кирилица на латиница.

Коментар

• Юлиян А КОКО

Искаш да кажеш,ако Е/Д започне да връща,бързо да излизам от Д/Ш на подходящо ниво,така ли?

Коментар

• Само прогнози!!! E/D

Полвината къси ги затворих предсрочно на 1,3221. Днеска сигурно ще е рейндж и по-ниско от това може и да не видим.

Коментар

• mizuho

отворих си позиции по мизухоза първи път от техните нива - допълних е дълго е/и - да видим каква ще стане

Коментар

• Юлиян А

Юлиане добър избор но внимавай защото реално си къс в е/ш а на 4ч там има двойно дъно въпреки че наистина е за корекция но малка
                    Успех

Коментар

• Юлиян А

Да видим какво ще стане - позиция сел Д/Ш 1.1710 с 2 лота

Коментар

• Юлиян А

доброжелател - ще трябва да те разочаровам, но аз НИКОГА не чета чужди мнения и коментари - нито знам сайтове за такива,нито ме интересуват.Имам си глава на раменете и мога сам да си направя анализа за разлика от други хора.
                        А за сайта - не бери грижа :-) Убеден съм , че и ти ще бъдеш един от активните му посетители и участници.
                        Успех на всички Спекуланти и не мислете толкова много за другите, а обърнете внимание поече на своите сделки.Само те биха могли да ви зарадват или огорчат.

Коментар

• Peta Vulna

za kakvo srava dyma vsushtnost?I shte ima li takava vulna?

Коментар

• E/D

Yulian A - извинявам се за грешката но когато ти отговорих още не бях пил първото си кафе :-(
                            Идеята е къс $/суиси

Коментар

• Юлиян А

Юлияне, нищо ти няма на позицията ти, не се връзвай толкова. Аз съм къс от 1.3193
                              Ако искаш да хеджираш, можеш да го направиш с дълъг кабел, но не повече от 1 лот.
                              Аз лично смятам че сме за надолу, но знаеш ли?
                              Успех
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Юлиян А

Гледам,че златото е високо - 434,66 от малко под 430 за трой унция по едно време в петък,което за мен е знак,че ще има движение на север,а и нефта нещо се задържа висок,което е отново против долара.......

Коментар

Working...
                                X