IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• IWO

Добро утро и Профитен ден и седмица

Коментар

• IWO

iwo ti da ne si ot burgaskiq meden rudnik ve !!!! stoto ako si i az sym ot kitniq komplex ;-)))

Коментар

• Seafoam

mazdata si e mazda i w moskwa и в меден рудник - бързо се краде

Коментар

• Seafoam

Мерси, Преводач
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Seafoam

Примамливи предложения от финансови организации във Великобритания. Става въпрос за работа.

Ако става въпрос за Мазда 6 в Русия, която е с население 150 млн. човека, в пропорциите на България със 7-8 млн. еквивалентната награда е около 1000-1500 долара.

Коментар

• Seafoam

Какво значи "заманчивые предложения на финансовые учреждения Великобритании"?
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• за обсъждания конкурс

И така ето ви пример как провеждат конкурс на РЕАЛ в Русия:
                В отличие от прошлого года, кроме конкурса на демо-счете ДЦ Алпари проводит конкурс и среди владельцев реальных счетов.
                Призеры этого конкурса могут рассчитывать на очень серьезные поощрительные призы, которые будут вручены после подсчета общего рейтинга доходности в конце 2005 года и заманчивые предложения на финансовые учреждения Великобритании. Главный приз, разыгрываемый среди участников „РЕАЛ” – автомобиль МАZDA 6. С правиламипроведения этого конкурса вы можете ознакомиться на :
                www.alpari.org/ru/contest/rules_real.php

Any comment ???
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• хм

Roger that Leka!
                  Keep walking ...

Коментар

• хм

Nima mnogo neshta v neta no haide utre da si govorim sega sam mnogo zaspal
                    Prepora4vam ti

How to Make Profits in Commodities

Truth of the Stock Tape and Wall Street Stock Selector

45 Years in Wall Street

New Stock Trend Detector

Tunnel Thru the Air or Looking Back from 1940

Magic Word

W.D. Gann Commodity Trading Course

W.D. Gann Stock Market Course

Коментар

• хм

Това с времето е интересно Май точно това ми липсва за да мога да направя по-смислена прогноза. Примерно сега идеята ми е, че долара ще падне...текущите нива обаче ми се виждат високи и не мога да преценя във времето как ще се развият нещата. А има ли някоя специална книжка или където вида Ган да чета всичко? Все трябва да има някоя по-специализирана,а?
                      Keep walking ...

Коментар

• хм

Da GANN mi e liubimec zashtoto toi edinstven se saobraziava s vremeto az kazah 4e ve4e v paundiena po nego obrat moje da ima pri probiv na 200.60 a pri drugata svesht na dnevna ve4e shte e blizo 201

Коментар

• хм

Така като гледам ми се струва, че долара ще яде бой тази седмица. Но си мисля ще има по-добри нива. Казали са хората, че утрото е по-мъдро от вечерта. Ще ги послушам!
                          Лека вечер на всички!
                          КОКО кажи някоя книжка от любимите ти за преди лягане ако обичаш. Ган май го уважаваш ти,а?
                          Keep walking ...

Коментар

• Коко ARES

KOKO - изобщо не съм съгласен с теб.Но всеки си знае сам за себе си

Коментар

• Коко ARES

Petar vij COT i kolko pari sa se izsipali v petak izvednaj ot golemite spekulanti, tova si beshe ribolov na caci zashtoto vsi4ki se nau4iha kak se praviat pari na NFP, 4akash da izlezat dannite i vlizah takmo na obranite stopove

Коментар

• Коко ARES

KOKO - лоши данни за Европа/Германия и добри данни за САЩ сега означава да се очаква точно обратното при следващите данни.

Коментар

Working...
                                X