IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко ARES

Tova izmisleno pokachvane koeto si e 4ista spekulacia promeni kartinata v bi4a v kabela pone no dokolko moje da se gleda tehni4eski kogato niakolko 4oveka napraviha dalavera s nad 30 golemi kontrakta i to4no pri dobro NFP i lo6i germanski danni neznam kolko shte e traino no e fakt 4e oshte ne sa izlezli toest te o4akvat pone 1.36 no tova ne zna4i 4e evroto niama da pada....

Коментар

• Коко

От 02.03. съм на 200.25 със 20к.Ще внимавам както ме предупреждаваш,но това тракане на вагоните направо ме преспива.Успех.

Коментар

• Петър Караиванов

Извинявай.Не прочетох поста ти.Явно сме в една позиция в GBP/JPY.Успех.

Коментар

• Прогнози ARES

Az sam na vlaka ot 200.19 sega e riskovano

Коментар

• Прогнози

Благодаря.Ще се кача с тебе на влака,но на 201.90 слизам.Трябваше ми спътник за тази посока,а ти и
            Коко сте интересни събеседници.Но ме е страх да не срещнем към 02.30часа японци на които паричките им свършват.Какво мислите по въпроса.Успех.

Коментар

• GBP

Petre saglasen sam s teb i shte skasia paundiena ili pri probiv na 200.6 ili pri 203.40 tova go rabotia po GANN i mnogo varvi v taia dvoika

Коментар

• GBP

С това съм напълно съгласен с теб, Петре. Нека всеки си гледа паничката/акаунта и да споделя вижданията си как да я напълни. А това за GBP/JPY беше от предната седмица, мисля че за двете ти затваряния от ~200.70 на 200.10, но няма значение, минали работи.

Коментар

• GBP

Big Forex - в паунд/йена съм КЪС от 201.09 ср.цена 70К
                  Не съм се заяждал с никого,нито пък имам намерение да го правя.Въобще не ме вълнува кой печели и кой губи.Аз гледам само в своята "паничка"/акаунт/сметка . Колкото повече Българи печелят от форекс,толкова повече валута ще влиза в държавата, а тя има нужда от нея след упражненията (много успешни според самият него - загуба от над 1.25 милиарда $) на Велчев с външният дълг .

Коментар

• Прогнози

Добър вечер и от мен, колеги Я да видим къде ще губя парички тази седмица!
                    Keep walking ...

Коментар

• GBP

Не, Петре, аз си говоря когато реша и без да искам разрешение от теб или някой друг. А ти отговорих, защото КОКО се забави и се загрижих да не се притесниш излишно. Пък и ми звучеше малко като заяждане в отговор на питането на КОКО за твоите къси GBP/JPY. А от заяждания няма смисъл.
                      Успех!

Коментар

• GBP

Big Forex - тебе пък за първи път те "виждам" тук.Нямам спомен да съм отправял въпроси към теб. Ти да не си адвокат някаквъв,самарянин, та да отговаряш без да те питат?

Коментар

• Прогнози

PETRE ZATVORIH DRUGITE NESHTA NA ZAGUBA

Евро долар смятам да го играя късо 30к от текущи нива, добавка 60к от 1.3270 стоп на 60к 1.3295 стоп ревърс от 1.332 със 60к.
                          Цели 1.3150-1.3090, при задействан стопревърс цел 1.34

АУД къс 30к текущи нива и къс 60к 0.7950 стоп 0.8015 ТП 0.7860 и втора 0.7830 без ревърс

Паунд йена продължавам да държа дълги 220к от които 170 от 200.19 и 30к от 200.51 и 20к от 200.72
                          Местя ТП стоп на 200.61

KABEL къса 10к от 1.9070 без изменения стоп 1.94

Каква е идеята ми казах еврото според мен ще се затрудни да пробие 1.3290 на тоя етап и ще търси дъно около 1.3090 откъдето ще тръгне нагоре.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

• Прогнози

КОКО - ти си знаеш най-добре, но внимавай с кусите евра и кабели.Не е никак розово положението за $ и очаквам сериозен спад на $ през тази седмица.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Прогнози

Oshte gi drja Petre az napisah no obarkah v posta vmesto kabel paund iena
                              Imam go sas stop na 94

Коментар

• GBP, КОКО

Петре, каза, че ги е затворил с 100 раунда загуба, която е покрил от GBP/JPY, но въпреки това я е приел много лошо.

Коментар

Working...
                                X