IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хоската
    Колега Сеньорито,бях легнал да дремна малко за успокоение,след като вечерта прочетох такива потресающи със своята глупост постове тук.Еврото според моите разчети отива нагоре към първа цел 1.31 ,но това засега не ми е водеща двойка и там съм влязъл с минимална позиция,защото се опасявам от някои финтове на пазара.Основното ми внимание в момента е към евройена и паундйена- там съм дълъг с първи цели съответно 148.00 и 215.50,както писах миналата седмица
    Преди малко станах и погледнах пазара - и при двата кроса имаме пробив на историческите им върхове,което е красноречив намек накъде отиват,чак ми става жал за тези,които са къси,ще има да се чанчат с отрицателния суап доста време
    ....okok tuka mi govaorqt 4e za momenta kartinkata e take profit....1h ima figura star taka 4e ti 6te vidi6, estestveno ako si long ot 14400-14450 e druga arabota ....Uspex i doxodna sedmica Kolega...
    ...19 Jun EUR/JPY Daily

07:31 BST - Prices are consolidating around 145.50, and with intraday studies mixed, further sideways development is likely. The 13 Jun bull signal is highlighting potential for further EUR
    gains, but difficulty is seen clearing 146.00, with the trendline to provide a barrier. Support remains at 145.20, with 145.00 and the 144.79/85 lows, to follow.

R4: 147.65 19 Jun 1998 low

R3: 146.4 ** trendline

R2: 146 figure

R1: 145.9 intraday high

S1: 145.2 intraday break level

S2: 145 intraday cong

S3: 144.85 16 Jun low

S4: 144.79 15 Jun low

S5: 144.38 * 14 Jun low
    Trade the News

Коментар

• Добро утро колеги. Желая успешна седмица на всички

Коментар

• Колега Сеньорито,бях легнал да дремна малко за успокоение,след като вечерта прочетох такива потресающи със своята глупост постове тук.Еврото според моите разчети отива нагоре към първа цел 1.31 ,но това засега не ми е водеща двойка и там съм влязъл с минимална позиция,защото се опасявам от някои финтове на пазара.Основното ми внимание в момента е към евройена и паундйена- там съм дълъг с първи цели съответно 148.00 и 215.50,както писах миналата седмица
        Преди малко станах и погледнах пазара - и при двата кроса имаме пробив на историческите им върхове,което е красноречив намек накъде отиват,чак ми става жал за тези,които са къси,ще има да се чанчат с отрицателния суап доста време

Коментар

• eur/usd

Колеги на дневна последната корекция се вписва идеално в правилото за 4-тата вълна от 5-ца нагоре.Забелязал съм,че в много голям процент от случайте тя е точно 38,2% от 3-тата възходяща вълна,както и сега.Аз лично очаквам 1.30 до края на месеца.
          Днес в 12:00 очаквам и по-добри данни от очаквания 0,5 млрд дефицит на търговския баланс.Като цяло съм за еврото тази седмица :-)
          Успешна седмица

Коментар

• sled malko zakusnenie trugna
            Ремонти
            Форум за ремонти

Коментар

• abe hora saita na varchev mi pokazva ,4e e hacknat??? nqkoi otvarq li platformata???
              Ремонти
              Форум за ремонти

Коментар

• ...

Успешна седмица!
                D.Y.F-091066

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
                  Не се учудвай на западняците такъв им е манталитета да се усмихват постоянно и са любезни ,лошото е че някой като се напъне да доказва на другите как не разбират вземе че обиди и хора които по принцип искат да споделят , добронамерени са че и има какво , аз видях това пак тук отново и отново. Май проблема е в това че тези хора наистина се справят и си оцеляват на пазара , но има такива които ги следват а то е невъзможно меко казано.Да го знаете това в тази работа ако се опиташ да последваш някого така го загазваш.. нямате си на идея.По принцип света не е непрекъснат , той се състои от частици - кванти , няма нищо непрекъснато , също не може да се създаде стратегия за търговия която да не се състои от парчета -части , вариантите са страшно много , не може да се копира също - винаги има парчета които не могат да се осъзнаят и съответно предадат като информация.Затова всеки трябва да си сглоби сам , много са малко тези които ще успеят , но това е едно от правилцата.
                  .....vig po princip mislq to4no kato teb nqmame razlica....prosto vi pitax ?/$ da razvargem dialoga za koito e napraven forumat ...radvam se 4e si pi6a s xora kato teb ....xora bez kompleksi.Dano ako nqkoi koito se e zarazil tuko 6to ot na6ata bolest pro4ete tova koeto si napisal...az samo 6te dobavq 4e tazi igra e kato filma 6otlandski boec .....samo edin trqbva da ostane....kazvaxa tam .....dano novovlezlite da te razbirat dobre 4e tuk guruta ne sa6testvuvat....pe4eli6 ili gubi6 ...grub sport za kombinativni xora s pari za xar4ene i zdrava nervna sistema.Uspex
                  Trade the News

Коментар

• kritelin

Не се учудвай на западняците такъв им е манталитета да се усмихват постоянно и са любезни ,лошото е че някой като се напъне да доказва на другите как не разбират вземе че обиди и хора които по принцип искат да споделят , добронамерени са че и има какво , аз видях това пак тук отново и отново. Май проблема е в това че тези хора наистина се справят и си оцеляват на пазара , но има такива които ги следват а то е невъзможно меко казано.Да го знаете това в тази работа ако се опиташ да последваш някого така го загазваш.. нямате си на идея.По принцип света не е непрекъснат , той се състои от частици - кванти , няма нищо непрекъснато , също не може да се създаде стратегия за търговия която да не се състои от парчета -части , вариантите са страшно много , не може да се копира също - винаги има парчета които не могат да се осъзнаят и съответно предадат като информация.Затова всеки трябва да си сглоби сам , много са малко тези които ще успеят , но това е едно от правилцата.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• señorito

Е аз съм наобратно на това което ти казва Коко , чакам да отиде нагоре до 1.2820 поне , но като начало сега да слезе малко на юг. После след като си направи връх да отиде на юг и да затвори месеца на 1.26 някъде и от там юг та юг до много на юг. Имам дълга долар швейцарец с цена 1.1520 средна защото съм я намалил позицията , но ще я затварям като нарастне баланса поне 3 пъти от тая позиция , т.е. много на юг или по точно много на север за долар -швейцарец - ако стане.Иначе гледам да купувам нагоре евра и кабел , кабела е много волатилен и прави лоши номера не го препоръчвам на никой. И накрая както Коко козва ще видим , те ако пробият 26 ще има 2550 , ако и него пробият ще има 24... и така.Трябва да си имаш собствен поглед върху пазара , не разчитай на това някой да ти каже ще я объркаш , много ме беше яд дето се набалбукаха с евра , и аз писах ще отиде до едно 2990 , но не отиде., обаче не съм и купил за там, защото ги отказах тогава еврата .Миналата седмица от сделки насам натам имам в пипсове към 140 плюс , доста много за мен по принцип и имам 90 минус , ако някой ме следва в моментите когато влизам и не излиза с мен резултата му от такива входове може да надхвърли 300п загуба.Нямаш ли си стратегия собствена и правилца , не пипай с по-голяма позиция отколкото ти е акаунта умножено по две - т.е. с 500 долара сметка да купиш -продадеш 2к и прави близки т.п. ако нямаш далечни идеи собственни.Ако имаш късмет да си добавяш към сметката мини на варианта да рискуваш с по големи позиции , но като никога не допускаш да загубиш повече отколкото си добавил. Това ми е стратегия на мен и когато с някоя сметка не успея да тръгна мъча я и на малки позиции да си излезе от калта дълго време - дори сама се измъква често без да пипаш а ако се престараеш става по-лошо.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Евродолар май иска да ходи надолу някъде около 2400 аз лично съм обаче дълъг все още защото се надявам да иде преди това към 2720, трудничко ми е сега да преценя обаче нека да видим отварянето или дори да видим затварянето в понеделник най-добре
                        ...mnogo ti blagodarq .....v dayli vigdam ne6tata s vremenen resistance okolo 2660 s testvane na 2695-2700 i poslle za nadolu pone momentuma vse o6te e po dvigenieto nadolu za rzlika na 3h tam ve4e e s probita trendline no i az 6te 4akam 4e ne6to .....minalata sedmica zatvorix na 2555 i neznam za6to ne go obarnax ama nali znae6 ako baba....aide uspex i mersi......XOSKA ti kvo misli6 po vaprosa.....
                        Trade the News

Коментар

• Евродолар май иска да ходи надолу някъде около 2400 аз лично съм обаче дълъг все още защото се надявам да иде преди това към 2720, трудничко ми е сега да преценя обаче нека да видим отварянето или дори да видим затварянето в понеделник най-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Хоска явно наистина нямаш понятие от това какво е форекс. Отложените ордери заедно със твоите стопове и лимити движат пазара. Знаеш ли как са се сключвали зделки едно време, аз имах един офис в който имаше терминал на ройтерс, значи казваш искам да продам 100к - слагаш отложена лимитирана поръчка тоест на еди каква си цена някой ти казва ок давай пускате си потвърждение по телекса и така е ставало така става и още.
                            Гледам бат матеев доста по-образно се е изразил и ще си позволя да го цитирам а тия дни ще опиш как функционира форекс пазара подробно

Представи си двете групи (купувачи и продавачи) как седят в две отделни стаи, без никаква информация един за друг, и гадаят "какво ли се кани да направи другата група?". Няма информация, няма движение. В един момент се появява един ордер (предложение за сделка). Мълчание. Действия не се предприемат. Групата, която е поставила ордера решава, че той не е изгоден на другата група и слага още един ордер, но този път с по-добра цена. На другата група този път им харесва цената и тя моментално се пресяга и грабва ордера. И хоп - цената вече се е сменила. Та така. Това е истината. Двигател на движението на цените са именно отложените ордери и факта, че всеки може да се пресегне и да ги прибере когато си поиска. Става въпрос за маркетмейкърите и големите банки
                            ..Koko samo ne mu kazvai 4e i klaviaturata na terminala ne e kato tazi koqto toi upotrebqva v ka6ti 4e ......a we mani mani....Xoska tam za poziciiki ot 100 000 $ te pitat dali ne6to ne si se obarkal .....aide qvno nie s KOKO sme malko po vazrastni i sme vigdali razni zabraneni za onova vreme ne6ta......nqkoi 6te mi kage li kak vigda ?/$ pls
                            Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                              Мисля,че целта на форума е не "разбирачите" да си мерят пишките,а да споделят опит и по този начин да се обогатяват сами и да помагат и на начинаещите като мен примерно.Освен този форум чета още доста интернационални,но никъде не съм видял през ден през два да се заяждат за напълно ненужни неща,които не са от полза за никои.Това ме навежда на мисълта,че заядливците или нямат какво да правят и просто си търсят забавление или пък не са толкова добри,за колкото се мислят и понеже не могат да се докажат на практика го правят на теория.
                              .....da da
                              Trade the News

Коментар

• Хоска явно наистина нямаш понятие от това какво е форекс. Отложените ордери заедно със твоите стопове и лимити движат пазара. Знаеш ли как са се сключвали зделки едно време, аз имах един офис в който имаше терминал на ройтерс, значи казваш искам да продам 100к - слагаш отложена лимитирана поръчка тоест на еди каква си цена някой ти казва ок давай пускате си потвърждение по телекса и така е ставало така става и още.
                                Гледам бат матеев доста по-образно се е изразил и ще си позволя да го цитирам а тия дни ще опиш как функционира форекс пазара подробно

Представи си двете групи (купувачи и продавачи) как седят в две отделни стаи, без никаква информация един за друг, и гадаят "какво ли се кани да направи другата група?". Няма информация, няма движение. В един момент се появява един ордер (предложение за сделка). Мълчание. Действия не се предприемат. Групата, която е поставила ордера решава, че той не е изгоден на другата група и слага още един ордер, но този път с по-добра цена. На другата група този път им харесва цената и тя моментално се пресяга и грабва ордера. И хоп - цената вече се е сменила. Та така. Това е истината. Двигател на движението на цените са именно отложените ордери и факта, че всеки може да се пресегне и да ги прибере когато си поиска. Става въпрос за маркетмейкърите и големите банки

Коментар

Working...
                                X