If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
koko, i az o4akvam takova dvijenia v kabel/iena . vuprosa e kak go vojdash kato vreme za6oto sam patil nikolko puti ot otricatelnia swap i mi iziade 50 % ot parite na cialata pe4alba .
sy6o taka o4akvam skoro i to mnogo skoro usd/jpy na niva ot 110 109 4e dori i 105 . 6te se radvam da spodelish mnenieto si .
Това падане на еврото под 2600 го допусках,именно за такъв финт имах предвид.Но това не променя негативната настройка на пазара към долара
.....да,но средносро4но.До тогава според мен 6те сме в гравитацията на 1.2550-1.2650 .Мисля си 4е този път +0.25 бт не са калкулирани на 100% в цената на долара.
еврото го чакам към 2720 от там някъде очаквам ход към 2400 2380 откъдето 1.33 някъде от където да тръгне биг мама с цел 1.19-
Аз съм от тъпите парчета дето са къси в паундйена хехе
http://forexmasters.hit.bg/00gbpjpy.gif
Всичко там се движи по план както писах миналата седмица очаквам ход до макс 214.15 от където 1000п надолу имам горе нова добавка средната ми цена е 213.05 целта ми е 203.35
Успехи
Това падане на еврото под 2600 го допусках,именно за такъв финт имах предвид.Но това не променя негативната настройка на пазара към долара
.....да,но средносро4но.До тогава според мен 6те сме в гравитацията на 1.2550-1.2650 .Мисля си 4е този път +0.25 бт не са калкулирани на 100% в цената на долара.
Хоската написа:
Еврото според моите разчети отива нагоре към първа цел 1.31
Чак към 31 , няма да е след два часа предполагам и надявам се не храниш илюзии за високо месечно затваряне при предстоящо вдигане на лихвата от ФЕД.А затвори ли само на 1.26 го смятай за продадено и няма да спрат да го продават докато не го свръхпродадат , не им работят спирачките никак.
Прогнозите които се дават за Търговския баланс на ЕЗ не са положителни, а и това слизане под 1.2600...според мен не е изключено да падне под 1.2550
И аз съм за скъпо евро, ама............не виждам за сега поне днес да поскъпне.
Колега Сеньорито,гледам графиката на евройена и се чудя къде са я видяли тази консолидация,просто си върви стабилно нагоре,дори да върне малко това е удобен случай да се отвори дълга или да се добави към вече отворена дълга
Хоската написа:
Еврото според моите разчети отива нагоре към първа цел 1.31
Чак към 31 , няма да е след два часа предполагам и надявам се не храниш илюзии за високо месечно затваряне при предстоящо вдигане на лихвата от ФЕД.А затвори ли само на 1.26 го смятай за продадено и няма да спрат да го продават докато не го свръхпродадат , не им работят спирачките никак.
Време и е на йената до 2-3 дена според мен да почне да се качва.Забелязвам divergense при eur/jpy,gbp/jpy i chf/jpy.Ще чакам 9 дневната ЕМА да пресече 18 дневната и при MACD да се повтори упражнението за потвърждение и мисля да скъсявам мощно :-)
Коментар