IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро и от мен.
    Вчера еврото напусна консолидационата си зона 1.2535 - 1.2580. След като излезохме от нея наблюдавахме и връщане за тест на подкрепата на 1.2580. В момента Еврото има потенциал да реализира формация двойно дъно съответно на нива 1.2531 и вчерашното дъно на нива 1.2539 Междиният връх между тези две въна е 1.2670 пробив на което ще даде цел на еврото 1.2800. На 1.2805 се намира 62% корекция на спада от 1.2977 до 1.2531 така че най-вероятно в момента ще правим покачване имено към тези нива. От там очаквам долара да възобнови възходящият си теренд. Успех на всички.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Dobro utro i ot men.Uspeh dnes .

Коментар

• Добро утро и успешен ден

Еур интрадей бай зона е разположена 1.2597 и следваща над 1.2670 целящи 1.2711-20

Първи опити за селл са възможни около 1.2647-57

Сега курса е 2620

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от kritelin
          Еврото тръгна по пътя си :-)
          .....nie da vnimavame 4e pravi nqkakva konsolidaciq tip gubi pari meznam dali me razbira6 ......Uspex
          Trade the News

Коментар

• Хоска по принцип си прав за слата на словесните интервенции и обратният им ефект но зависи кой ги прави, мога да ти дам много примери от опита си, но повярвай ми такива направени от лица от сорта на шефа на БоЖ нямат краткотраен ефект, това по-скоро прилича на предварително калкулиране на новина която би направила бомба иначе, стар похват от психологията. Но фундамента не работи със теб брат. От една страна имаме ясни сигнали от срещите на Г8 за натиск за по-силни азиатски валути, от друга примерно словесната интервенция на френският фин министър Бретон че еурото няма повече да расте, което между другото ни доведе до тия нива сега, въобще фундаментално забрави за силен крос на йената. но това е лично мнение

Коментар

• Колеги,мисля, че дотук беше корекцията при евройена и паундйена.Оттук отиваме към нови върхове,просто отиграха изказването на Фукуи,за което спомена Коко.По-рано споменах,че тези два кроса се търгуват именно така-яко купуване,след това разтоварване при някакъв слух,след това отново яко купуване до следващия слух и така седмици,месеци,години та чак до края на света или поне до края на японската икономика.Затова и не използвам индикатори или фигури при тези кросове,просто тук слуховете са това,което са дивергенциите при индикаторите

Коментар

• eur/usd

Еврото тръгна по пътя си :-)

Коментар

• Паундйена 212.25 някъде мисля отново да скъся сега е 211.71

Коментар

• Канадеца може да падне още нещо 1090 но и аз го дебна да го .бна неговата кожа в дълга

Коментар

• Коко

Долар -канадец се кани да даде последна възможност за дълги , петрола на седмична е потвърдил силен сел бар обаче не му е пробил най-ниската цена ако я пробие познай как ще падне до 60.Затова май канадеца е переспективен , между другото те тези няма ли да се откажат вече да му качват лихвата на канадеца , чак толкова голяма инфлация нямат а и много скъпо е станало вече там , няма да имат пари да купуват без заеми и ще умре търговията.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Поздравления колега аз хванах фигура и нещо от добавка в паундйена а евройената я изпуснах в смисъл хванах половин фигура но само с 10к а хоската ги е хванал и двете той каза че е дълъг в паундйена от 206 а в еврохиена сигур поне 10 фигури има плюс ако отчетеш времето което ще рече че дългите му не са от такова значение, дай боже всекиму

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Хоска а бе що не си отвориш един акаунт в GFT там можем да си джиткаме двамата печалбите от едната в другата сметка да ходи защото има опция ако искаш да търгуваш срещу твой колега, хехе то не че и другите брокери особено БГ не играят така тоест на тефтер но там поне е като опция.

Майтап едно такова развитие в еврото каквото даваш е доста вероятно да не кажа и задължително. И аз виждам така нещата хоска, само незнам 2720 как ще се държи и ще падне ли но О чудо мислим еднакво ще зарежа.
                          Успех
                          ....
                          zdraveite vigdam 4e ve4e kupona e po filosofski ama az nali sam ot Trebi4.....i Xoska samo da te pitam(ne se zaqgdam a samo pitam) selna li ?/yen za6to v 1h napravi doji star ala FX ....az go sell 145.64 i go zatvorix na 144.479 bez xaxaxa i tn. dali vzeli.......za6toto ti po princip be6e i si prav mogebi no az ne se 4ustvam nito finansovo nito intelektualno gotov da propuskam dvigeniq ot po figura i 1/2 .....nadqvam se da si sellnal ....Uspex na vsi4ki....
                          Trade the News

Коментар

• Хоска а бе що не си отвориш един акаунт в GFT там можем да си джиткаме двамата печалбите от едната в другата сметка да ходи защото има опция ако искаш да търгуваш срещу твой колега, хехе то не че и другите брокери особено БГ не играят така тоест на тефтер но там поне е като опция.

Майтап едно такова развитие в еврото каквото даваш е доста вероятно да не кажа и задължително. И аз виждам така нещата хоска, само незнам 2720 как ще се държи и ще падне ли но О чудо мислим еднакво ще зарежа.
                            Успех

Коментар

• Понеже стана въпрос,че сме забравили еврото,оказва се,че то има отношение по нашия спор за 2В и 1-2-3 формациите.
                              На 4Н се вижда,че имаме чудесен шанс за формиране на бича 1-2-3 формация с цел зеленото ниво.
                              Разбира се,може да се образува и двойно дъно (същата цел),но ще видим кое от двете ще стане

Коментар

• Само искам да споделя че според мене в момента в който тръгнат да купуват евро. Е/Д може и до 1.22 да отиде.
                                Аз имам къса Е?Д и чакам тест и пробив на 2530
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X