В подкрепа на Хоската обаче да кажа, него в дългите го прецака Фукуй ли беше Фухуй ли беше- шефа на БоЖ, първо съвсем гадно измамиха със тоя ход на горе, това беше резултат на някаква пряка интервенциика на БоЖ, йената беше ясно че не бива да минава 115 а паундхиената 213, там имаше опционни бариери и прочие и разбира се доста къси, но бож обраха стоповете, и това наистина изкара на екран горни цели, после днес пича цъфна от някъде и направи тоя път словесна интеревенция че лихвите май разбираш ли значи ще ги има. ХеХе БоЖ си е БоЖ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хоска това наистина вече е друго, аз също изграждам дългосрочни позиции в кросовете така, с едно изключение когато изграждах дълга доларйена от 108 до 118 някъде а коросово хеджирах. Но кажи така а не дълга та дълга. Освен това надявам се си видял нагледният пример който Супертрейдър ти отвори че кроса си е крос тоест кръстосан курс и нищо повече а ти като се заяде не та не имало разлика
Коментар
-
viko1000 вчера пуснах едно мнение в другият форум че в зоната 1.2580 1.2535 е рейндж определен от един гап на 30.05.2005 в момента ясно се вижда как тази зона оказва съпротива и в двете посоки. И си личи как волатилноста намалява в двете граници на рейнджа. Следователно е нормално да се отиграва този рейндж естествено с повишено внимание. Успех.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Коко
Той и той прави ката нас , затова при ясен сел го е удължил , че като му дойде време за бай пак да го удължи и когато все още е за бай той пак като нас ще затвори , важното е да се правят затваряния на профити и две бета да има пак ще има сигнал за бай , при този диференциал сел сигнали идват само от затваряне на покупки и после пак купуват , защото това са свикнали да правят и им носи печалба. Значи пак ще купят просто не може да не купят , само малко трябва да се внимава защото гони много високи стойности и доста са се олели.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКоко сега ще ти обясня как играя паундйена.Значи при този крос аз винаги имам отворена дълга позиция,само в редки случай я затварям изцяло и изчаквам някое добро ниво за дълъг вход.Така например имам дълга още от ниво 206,като работя на принципа който обясних- затварям част от позицията при някакъв интересан връх,след това чакам да върне досаттъчно и да добавя отново.По този начин аз постоянно печеля от суапа,а освен това си осигурявам редовни профити от затворените порции.Относно ситуацията,която ти питаш,последната ми добавка беше от 213.10,която се затвори по нулев стоп при падането надолу,след това я добавих наново при 212.10,която скалпирах на 50 п профит,след това добавих на 211.70,тази се затвори отново по нулев стоп и сега ще търся удобно ниво са нова добавка.Тук в тези кросове не разчитам на подобни формации,за които стана чисто принципен спор с теб.
Коментар
-
Как кабела си стигна целите.
http://www.imagefreehost.com/files/2...1410065408.gif
Ето така набегом и сега т.п. не ми е изпълнен ..D.Y.F-091066
Коментар
-
Коко сега ще ти обясня как играя паундйена.Значи при този крос аз винаги имам отворена дълга позиция,само в редки случай я затварям изцяло и изчаквам някое добро ниво за дълъг вход.Така например имам дълга още от ниво 206,като работя на принципа който обясних- затварям част от позицията при някакъв интересан връх,след това чакам да върне досаттъчно и да добавя отново.По този начин аз постоянно печеля от суапа,а освен това си осигурявам редовни профити от затворените порции.Относно ситуацията,която ти питаш,последната ми добавка беше от 213.10,която се затвори по нулев стоп при падането надолу,след това я добавих наново при 212.10,която скалпирах на 50 п профит,след това добавих на 211.70,тази се затвори отново по нулев стоп и сега ще търся удобно ниво са нова добавка.Тук в тези кросове не разчитам на подобни формации,за които стана чисто принципен спор с теб.
Коментар
-
911 Суапа е неприятен но от друга страна той работи за нас, защо - просто към края на деня когато видим добро ниво излизаме и на другият ден като видим добро влизаме с голяма част от поръчките си, аз вече на 3 пъти правя ТП на добавки, то ясно че ако отигравахме в дълга нямашще да пипна нищо а щях само да добавям по тренда.
Хоска казах ти може и ти да си прав, пазара ще реши но ти не ми отговори на въпроса. След като спореше за 2В че е било 123 защо вместо да отиграеш това 123 което си видял и което даде много ясен сел сигнал ти удължи.
Коментар
Коментар