IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Целта ми е 203.35 и следваща 192.27
    Uspeh. Swapa e nepriaten no ako si izpalni celite shte go preglatnem

Коментар

• Коко,ами тези цели нагоре при паундйената вече са отворени,според твоите разчети,но ти скъсяваш,нещо не мога да разбера логиката ти

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Хоска тълкуванията не са важни, аз лично съм чел доста техническа литература, къде съм разбрал нещо къде не, като резултат отчитам това за претоварването със знания за грешка, важното е да имаш дори само една система но тя да работи и е важно ти да си си я разработил и изпитал в практиката. Хората които съм обучавал никога не съм се стремял да им втълпя нещо мое, просто съм ги учил на АБВ тоест съпорти резистънси пивоти някоя и друга фигура е такива неща и после те сами са се развивали, искам да ти кажа че дори и колегите с които работя във офиса имаме едно правило никога не се влияем един от друг и много често ни се е случвало да имаме поръчки от едни нива в различни посоки но това е живота.
        Истината е никой не е прав освен пазара а на него всеки един момент може да му скимне нещо.

Успех
        ........i kolkoto po-barzo 4ovek proumee tova, tolkova po-dobre .Ina4e ot govorilnia i draznene polza niama .Aferim Koko .

Коментар

• Целта ми е 203.35 и следваща 192.27

Коментар

• Re: Koko - GBPJPY

Първоначално изпратено от 911
            Ot kade ya sellna? Az ot 213.03
            Започнах от рано 212.60 някъде средната ми цена е 213.05 когато беше още 212.20 постнах една графика и писах тук че след малко започвам изграждане на позиция че очаквам макс 214. 15 но че над 213 хич не ми харесва да се качим защото това ще отвори път към нови цели

http://forexmasters.hit.bg/00gbpjpy.gif

Коментар

• Хоска тълкуванията не са важни, аз лично съм чел доста техническа литература, къде съм разбрал нещо къде не, като резултат отчитам това за претоварването със знания за грешка, важното е да имаш дори само една система но тя да работи и е важно ти да си си я разработил и изпитал в практиката. Хората които съм обучавал никога не съм се стремял да им втълпя нещо мое, просто съм ги учил на АБВ тоест съпорти резистънси пивоти някоя и друга фигура е такива неща и после те сами са се развивали, искам да ти кажа че дори и колегите с които работя във офиса имаме едно правило никога не се влияем един от друг и много често ни се е случвало да имаме поръчки от едни нива в различни посоки но това е живота.
              Истината е никой не е прав освен пазара а на него всеки един момент може да му скимне нещо.

Успех

Коментар

• Koko - GBPJPY

Ot kade ya sellna? Az ot 213.03

Коментар

• Ами ок,предлагам ти соломоновско решение- ще въведем два типа 2В формации :

Първи тип: 2B Koko formation ,кратко 2B-K formaton

Втори тип: 2В Hoskata formaton,кратко 2B-H formation

Колеги,приемате ли тези нововъведения?

Коментар

• JPY

Хоската, колкото и негативно да съм настроен към коментарите ти, в крайна сметка едно Мерси:///
                    Иначе измислих тази графика...
                    Предполагам, че мине ли 211.20 трайно, имаме здрав мечи сигнал, до тогава може да спорите и то много за небеса от типа 214-215

Коментар

• Хоска не си прав за графиката която постваш - това също така чисто графически са непотвърдени на 4ч фигури.
                      Класическото 2В казва при нов връх слагаш лимитиран сел под свеща на 4ч пробила предният връх - това е закон,
                      Ние имаме задействан 2В на паундхиена едва на 212.40 а преди това сел лимитите не бяха задействани, ако си спомняте аз писах още тогава вардя я за сел и тнт

Коментар

• gbp/jpy

edinstveno me e strah ot 2.62 per 0.10 na tozi kros ina4e za poslednata godina hva6tam 2-3 puti po 6-7 figurki ot tova . no mi iziajda dosta ot pe4akbata . predpo4itam da go igraia na dylgi , no pri tova nivo sme si za kusi ot kudeto i da go pogledne6 . razberete JPY 6te se zasili baia syvsem skoro ......

Zvezdite mi go govoriat )

Pozdravi i uspehi
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Хоска не си прав, 2В не е прост модел за да го играеш трябва да имаш и потвърждение първо от седмична графика, говоря за кросовете, трябва ти допълнително както един друг колега отбеляза МА 50-100-200 трябва да са на твоя страна и да са притегатерни и не на последно място имаш нужда от филтър при мен ССИ.

Коментар

• nzd/usd

zatvorih dylgite nzd/usd na 0.6217 i ot tam skusih s cel 0.6010 . tova e polojenieto mnogo se radvam 4e izliazoh na 20 tina pipa pe4alba . pri eur/usd vijdam do 17:00 dnes 1.2460 sled tova korekcia do teku6tite niva . pri kabel /jpy me e malko iad 4e ne skusih v4era no obmisliam da izgradia edna poziciika s celite na koko .

Pozdravi i uspehi
                            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• до къде ще пада кабела в момента

http://forex.moy.su/forum/2-1-1#4
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Коко,не си прав ,че виждам реверсиращи модели ,погледни например графиката ,която ти поствам тук ,според твоите технически представи ,аз трябва да отиграя поне три 2В формации(обозначени със стрелки),но сам виждаш какво щеше да стане-показано е на графиката.Още веднъж ще обясня,че евройена и паундйена се играят само на дълги,като някаква част от дългата се затваря при даден връх и се добавя отново при някакво по-ниско ниво ,ако цената падне достатъчно атрактивно.Между другото,ако забелязвате ,в момента мога спокойно да сложа нулеви стопове на добавките ми,направени по-рано

Коментар

Working...
                                X