IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хоската
    Крителин,за мен корекцията при евройена и паундйена завърши,както казах и преди.Аз направих дълга добавка на 211.40 която ще скалпирам поне на 50 пипса профит

И ще направиш грешка хоска,
    Извинете ме колеги но при мен е някаква лудница тъй като слагат в офиса климатик, майстори прах и прочие и аз си кисна в кръчмата ни на бира.

Коментар

• Крителин,за мен корекцията при евройена и паундйена завърши,както казах и преди.Аз направих дълга добавка на 211.40 която ще скалпирам поне на 50 пипса профит

Коментар

• Коко благодаря за отговора, но не си ме разбрал правилно. Ставаше въпрос за това че на мен ми излиза отдолу в отделен прозорец цифричките , а не на основната графика (там където е графиката с кендалите )
        Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Направи ми впечатление,че при другите двойки с йената пример chfp/jpy,eur/jpy вече изглеждат завършени движенията надолу.Имаме си дъна и съответно движение нагоре.Само при gbp/jpy не ми изглежда завършено движението надолу.
          Хоска какво мислиш ти по въпроса ?

Коментар

• Крителин,все пак да не забравяме най-важното,а именно ,че става въпрос за gbpjpy,а при нея важи само правилото "купувай дълго,разтоварвай бързо"

Коментар

• gbp/jpy

При gbp/jpy мисля,че сме готови за голямото слизане.Има и доста сигнали вече:
              H4 графика ЕМА 9 слезе под ЕМА 18 и 40.Имаме divergense при RSI.Пробив на долната линия на възходящия тренд от 10.05.
              Да не забравим и MACD,който също показва предстоящо слизане надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Z
                Коко, извинявай че те занимавам с глупости , но как закачаш CCI на основната графика.
                Предварително благодаря

Отиваш на добавяне от там индикатори и си избираш тоя с който работиш, МАКД РСИ ОСМА Моментум Стох или с каквото си си свикнал

Коментар

• Коко, извинявай че те занимавам с глупости , но как закачаш CCI на основната графика.
                  Предварително благодаря
                  Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Така
                    Наближаваме бай зона при еврото, основна грешка която правят начинаещите трейдъри е че още при включване на машината искат да правят поръчки, поръчки и разбира се това е пагубно за акаунтите им в предвид и факта че искат да изкарат 1 милион ако може до днес в 17ч след обяд в резултат на което не спазват никакъв ММ.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                      Здравейте! Коко това по Ган ли беше?

Да ако си спомняте когато еврото беше горе писах че времето направи корекция от 61.8% и би следвало да влезем в нов цикъл по Ганн със цел около 1.24 който да завърши на 26.06

http://forexmasters.hit.bg/eu07170.gif

Коментар

• Здравейте! Коко това по Ган ли беше?

Коментар

• Сега и нещо от 1 курс в университета.
                          По теорията цена-време би трябвало да се получи нещо такова което незнам как ще стане в малкото оставащи дни до 26ти така че може и да съм в грешка освен ако тия дни не станем свидетели на доста волантилен пазар.

http://forexmasters.hit.bg/eu8.gif

Коментар

• Сега в момента пазара наистина не индикира посока, което ще рече че сме във скалпинг мод.
                            Малко теория от 1 клас.
                            Правим съпорти и резистънси - аз лично си ползвам от време оно камарилите - там като зони всичко е ясно както виждате на графиката. Освен това аз като привърженик на леко бичето настроение си поставям и възможните цели на един ръст които са ФЕ100 или ФЕ161.8 и така получаваме една лесна интрадей картинка, идеята е да флезем около нивата които камарилите сочат, и тъй като сме в скалпинг мод да чакаме за изход появата на 7 по допълнителното индикаторче което съм сложил, филтрираме с ССИ но тя в момента нищо не говори евентуално обаче наближавайки някаква зона за бай или сел ще ни даде жокер филтрирайки сигнала.
                            Мързи ме да пиша затова спирам
                            Успех

http://forexmasters.hit.bg/eu7.gif

Коментар

• Добро утро и от мен,днес очаквам да тестваме 2670,което ще потвърди желанието на евробиковете за реализиране на формацята 1-2-3,която разгледах вчера

Коментар

• Добро утро и от мен.
                                Успех на всички.
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X