If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крителин,за мен корекцията при евройена и паундйена завърши,както казах и преди.Аз направих дълга добавка на 211.40 която ще скалпирам поне на 50 пипса профит
И ще направиш грешка хоска,
Извинете ме колеги но при мен е някаква лудница тъй като слагат в офиса климатик, майстори прах и прочие и аз си кисна в кръчмата ни на бира.
Крителин,за мен корекцията при евройена и паундйена завърши,както казах и преди.Аз направих дълга добавка на 211.40 която ще скалпирам поне на 50 пипса профит
Коко благодаря за отговора, но не си ме разбрал правилно. Ставаше въпрос за това че на мен ми излиза отдолу в отделен прозорец цифричките , а не на основната графика (там където е графиката с кендалите )
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
Направи ми впечатление,че при другите двойки с йената пример chfp/jpy,eur/jpy вече изглеждат завършени движенията надолу.Имаме си дъна и съответно движение нагоре.Само при gbp/jpy не ми изглежда завършено движението надолу.
Хоска какво мислиш ти по въпроса ?
При gbp/jpy мисля,че сме готови за голямото слизане.Има и доста сигнали вече:
H4 графика ЕМА 9 слезе под ЕМА 18 и 40.Имаме divergense при RSI.Пробив на долната линия на възходящия тренд от 10.05.
Да не забравим и MACD,който също показва предстоящо слизане надолу.
Така
Наближаваме бай зона при еврото, основна грешка която правят начинаещите трейдъри е че още при включване на машината искат да правят поръчки, поръчки и разбира се това е пагубно за акаунтите им в предвид и факта че искат да изкарат 1 милион ако може до днес в 17ч след обяд в резултат на което не спазват никакъв ММ.
Да ако си спомняте когато еврото беше горе писах че времето направи корекция от 61.8% и би следвало да влезем в нов цикъл по Ганн със цел около 1.24 който да завърши на 26.06
Сега и нещо от 1 курс в университета.
По теорията цена-време би трябвало да се получи нещо такова което незнам как ще стане в малкото оставащи дни до 26ти така че може и да съм в грешка освен ако тия дни не станем свидетели на доста волантилен пазар.
Сега в момента пазара наистина не индикира посока, което ще рече че сме във скалпинг мод.
Малко теория от 1 клас.
Правим съпорти и резистънси - аз лично си ползвам от време оно камарилите - там като зони всичко е ясно както виждате на графиката. Освен това аз като привърженик на леко бичето настроение си поставям и възможните цели на един ръст които са ФЕ100 или ФЕ161.8 и така получаваме една лесна интрадей картинка, идеята е да флезем около нивата които камарилите сочат, и тъй като сме в скалпинг мод да чакаме за изход появата на 7 по допълнителното индикаторче което съм сложил, филтрираме с ССИ но тя в момента нищо не говори евентуално обаче наближавайки някаква зона за бай или сел ще ни даде жокер филтрирайки сигнала.
Мързи ме да пиша затова спирам
Успех
Коментар