IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Usd/Jpy/Looser

Батка внимавай с тези къси позиции да не ти окъсеят панталоните!

Коментар

• Usd/Jpy

Пак не изчаках 110 ама на този етап така преценявам. RSI на дневна ми дава сигнал за продажба и ще се съобразя с него. При първа възможност слагам стоп на 0.
      Keep walking ...

Коментар

• Usd/Jpy

Затворих дългите 7к на 93 пипа профит и открих къса позиция 2к от 108.67.
        Успех!
        Keep walking ...

Коментар

• eur/usd Mario

Vse si mislq che sthom plasthat 500 $ crack edva li sthe ima.Ako namerish kazvai i da pochvame da sabirame za qhti )))))

Коментар

• eur/usd

Kaza mi go edin priatel deto tradva v edna firma tam.Te go izpolzvali i nqma da e losho spored men.

Коментар

• eur/usd

BROKE,
              Сега дърпам демото.Ще изпробвам и ще потърся крак.
              Ти пробвал ли си го?Как е ?
              Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• до модератора

до кога ще търпим простотиите на тези мутанти вземете мерки !!!!!

Коментар

• КОКО

Kolega zvu4ite mi kato tarator bez kiselo mliako.

Коментар

• КОКО

Zdravejte kolega.
                    Kak ste?

Коментар

• Broke

От къде те изкопаха такъв бе човече.
                      На два петъка във форекса и вече дава акъл как се пичели с ръце в джобовете изтупак пред компютъра.
                      Селски по-полека.Малко и за мен да остане.

Коментар

• EUR/USD

Броке аз удължих ауд защото си стигна канала на 4ч но за малко и ще чакам изненади за грийнспман, едно е сигурно ще има големи движения и дано ги познаем
                        Успех

Коментар

• eur/usd

Vmesto da si chertaesh grafikite i da broish tazi programa ti gi pravi i ti samo vijdash nakade ti sochi trenda.Bila dosta dobra ima edna v usa ama e 500$ na mesec.Ako iska nqkoi moje da q vidi na www.cqg.com i tarsiq nesto podobno.

Коментар

• eur doll

Едва ли има кой знае какви стопове на еврото под 1.2800 ..според мен правилния стоп е изпращял вчера около 1.2845 .... особено след фиаското в петък ... имаме си МА 200 на 2770 и 2730..

Коментар

• EUR/USD

ei koko ama napravo mi pisna ot takiva deto se predstavqt za nqkoi si.Kak e pri teb?Nashiq GURU dneska sthe isipe nqkoe kopletche i usd sthe se srine spored men.petrola visok,inflaciqta golqma,targovskiq balans sthe e mamma mia i ne vijdam kakvo se pini osthe?????

Коментар

• eur/usd

Дълга ауддолар с къс стоп

Коментар

Working...
                                X