If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.28 си е опционно ниво, но зависи кой го пази и кой иска да отнесе стоповете под него..
от 11.30 почват големите пари да се въртят и ще видим ...
паунда се е запънал и трупа точи по всички фронтове, но може той да поведе хорото надолу като най перспективен
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
1.28 си е опционно ниво, но зависи кой го пази и кой иска да отнесе стоповете под него..
от 11.30 почват големите пари да се въртят и ще видим ...
паунда се е запънал и трупа точи по всички фронтове, но може той да поведе хорото надолу като най перспективен
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
a dobar den i ot men.ideqta mi za spirane na vazhodqsthoto dvijenie ne se okaza pravilna.za momenta izchakvam chichko Alan i mislq che sthe sleze do max 1.26 i ottam 1.30 za nula vreme.Kajete mi molq vi kade moga da vidq software za grafikite?
Марио, 1.28 е опционна бариера но има стоповете на 1.279 и ако бъдат ударени ще слезем надолу още малко най много до 1.2740 и ще се върне много бързо над 1.28, нещо такова ми се върти в главата
Коко, Грийнспан може да даде засега само засилката, която би могло да се очаква да е от около или малко под 1,2900.
Още довечера можем да видим колко сериозно е 1,28 - а то е яко, както и да го гледаме.
От друга страна при такова слизане като сегашното, става все по-вероятен ефекта на корковата тапа - ти я натискаш, натискаш под водата и в един момент - бам, 100п нагоре...примерно, и после пак почваш да я натискаш... Ще видим.
Добро утро, защото денят яко напредва след динамиката в малките часове...
Според мен EUR/USD - от дневната- твърдо за надолу, а GBP/JPY пак на дневна ще оформи и третата свещ нагоре / трите бели война, при мен са сини/, а после ще ли видим тест на ниво на подкрепа? Но възходящия тренд продължава за сега...
Коментар