IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Varchev finance

Абе хора какво ви става днеска една поръчка не мога да пусна както трябва от 1,2814 пускам buy.
    цената си стои там и вие чакате"Поръчката се обработва"1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12sec много ясно че след толкова време на обработка от ваша страна цената цената няма да е същтата и аиде пак "НОВА ЦЕНА"????????? Ицо кажи какво става днес?

Коментар

• Usd/Jpy

Преместих стопа на 0.
      Keep walking ...

Коментар

• eur/usd

sell 1.2850

Коментар

• eur/usd

Нямам SNN,нещо там??
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• eur/usd

Не знам.Ткмо сксих Д/Франк и започна изненадващото движение

Коментар

• eur/usd

Който знае-дайте инфо моля

Коментар

• eur/usd

продадох малко долари )

Коментар

• eur/usd

Какво стана??

Коментар

• GBP/JPY

Да не стане скоро така,че да се ядосвам,че не скъсих на 204,когато имах възможност.Очакванията ми са,че движението нагоре ще продължи .Оснвание за това е графиката и ясно изразената тенденция-тренд на север.Очаквам обаче настоящата корекцийка да е по - дълбока,че да поизчистя малко .

Коментар

• скука

нема скука брато , на демото на паунд /иена и строших главата на реал ми строши стопа - ситуацията много прилича на е/д след 1.25 - кои схванал схванал , само асторчо да е схванал пак добре , тои и без друго сметка нема отдавна

Коментар

• скука

И сега кво?Скука и тишина.
                        Да не ви емнаха шефовете да работите та така се умълчахте?

Коментар

• КОКО

Марио аз също си мисля дали да не удължа еврото преди 1.273 някъде от 1.277 или като теб, а иначе ще отворя дълга и при пробив на 1.29.
                          Аудто ще го оставя, дано ми даде възможност да му сложа 0 стоп
                          Успех

Коментар

• КОКО

Какво не ти хареса?Ти си КОКО а аз съм си кОкО.
                            Разликата е от небето до земята.

Коментар

• Usd/Jpy

Батка, много съм внимателен даже. Ще ми се дълга да я играя и ще го направя при подходящи условия.
                              Успех!
                              Keep walking ...

Коментар

• КоКо

Адаш като толкова ти харесва ника ми си го ползвай, аз ще си избера нов

Коментар

Working...
                                X