IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой'т ни чака ни пичели, който много бърза дръвцето връзва...освен ако не е мнооого бърз.
    Но нека се задълбочим над първата част на философската мисъл, изречена оооще на времето, когато...бяхме юнаци /и форекс се бъркаше с фишек или фитнес/. По-добре да се гледа и да не се бърза в отиграването, но още по-добре да отиграеш без много да бързаш, както споменах по-горе - освен ако не си Много Бърз /застрахован скалп визирам /. Приятно мачове, и аз се присъединявам.

Коментар

• Re: USD/ZAR

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от dep-j
      Koko ti otigraval li si South Afr. rand niakoga?Kato go gledam ima hliab v nego,no e baia volativen .
      Несъм го играл но от такива "цветни" валути бягам като от жарава, веднъж такъв бой ядох че после ми държа влага половин година сега не искам и да им погледна графиките
      Taka si e .I az gi izbiagvam,no vse pak izku6avat.Vij naprimer ZAR-a dnes samo kakvo 4udo e napravil(a i ne samo dnes) .Otigraval sam go ,no samo na demo(na real ne smeia).No nali znae6 tam(demo) vsi4ki sme milioneri.Ha ha

Коментар

• Ei kade ste be kolegi.Ma4a li gledate .Ne se valnuvaite .Scuadrata bie ....no s 2-0 ....,t.e. 1 goal still to come .He he he .

Коментар

• Re: USD/ZAR

Koko ti otigraval li si South Afr. rand niakoga?Kato go gledam ima hliab v nego,no e baia volativen .
          Несъм го играл но от такива "цветни" валути бягам като от жарава, веднъж такъв бой ядох че после ми държа влага половин година сега не искам и да им погледна графиките

Коментар

• USD/ZAR

Коментар

• USD/Chf

sell current levels for 1.2385

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Абе колега Деп-Ж

Горе долу ти следя търговиите последно време и то с голям интерес, даже тайничко им се възхищавам. Само че аджеба ми отговори на един въпрос защо скъси на 74.15 това много ме гложди защото аз имах дълги и там получих сигнал ТП но нямах сигнал селл, освен това инструментариума ти за интрадей е близък с моя защото сигналите ни идват по едно и също време, но защо брат кое те накара да скъсиш това 15, аз многжо се чудех също някъде от тия нива но ме притесняваше ССИ
                Ako 6te6 go kaji i malko pred4uvstvie .Az si imam opredeleni dnevni celi ne sam lakom i izli6no ne poemam riskove .E,razbira se niakoi pat ne se polu4ava na 100%,no v pove4eto slu4ai e OK.Po4ti ne otigravam E/$ i Cable/$,no razbira se gi sledia vnimatelno.Naprimer dnes pri paunda o6te kato izleze novinata za kon4inata na Walton,D.mi be6e iasno 4e 6te se srinem do niva dosta pod 1.8310/15 ,no vapreki vsi4ko ne otigrah.
                Да Уолтън е последният мохикан който се бореше със зъби и нокти да вдигат лихвите бог да го прости, аз проспах това иначе технически кабела си имаше цел 8318 но и той я би
                E ot tuk si mislia 182.60 edva li 6te padne i mojem da vlezem malko long za pone 183.20

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                  Абе колега Деп-Ж

Горе долу ти следя търговиите последно време и то с голям интерес, даже тайничко им се възхищавам. Само че аджеба ми отговори на един въпрос защо скъси на 74.15 това много ме гложди защото аз имах дълги и там получих сигнал ТП но нямах сигнал селл, освен това инструментариума ти за интрадей е близък с моя защото сигналите ни идват по едно и също време, но защо брат кое те накара да скъсиш това 15, аз многжо се чудех също някъде от тия нива но ме притесняваше ССИ
                  Ako 6te6 go kaji i malko pred4uvstvie .Az si imam opredeleni dnevni celi ne sam lakom i izli6no ne poemam riskove .E,razbira se niakoi pat ne se polu4ava na 100%,no v pove4eto slu4ai e OK.Po4ti ne otigravam E/$ i Cable/$,no razbira se gi sledia vnimatelno.Naprimer dnes pri paunda o6te kato izleze novinata za kon4inata na Walton,D.mi be6e iasno 4e 6te se srinem do niva dosta pod 1.8310/15 ,no vapreki vsi4ko ne otigrah.
                  Да Уолтън е последният мохикан който се бореше със зъби и нокти да вдигат лихвите бог да го прости, аз проспах това иначе технически кабела си имаше цел 8318 но и той я би

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                    Слагам 0 лев стоп на еур

Къде, бе, шефе?
                    На мен еурото днес ми изяде два стопа и вече вардя а това е последната ми поръчка за днес както казах

Eur 1.2555 Stop 1.2535 Target 1.2655

Наздраве

Коментар

Абе колега Деп-Ж

Коментар

Слагам 0 лев стоп на еур

Къде, бе, шефе?

Коментар

• Слагам 0 лев стоп на еур

Коментар

• Абе колега Деп-Ж

Коментар

Първоначално изпратено от SPEKO
                              2430-40

Ей Спеко ти тук ли си бря я викни по една ракия и това твойто 1.4500 опс ти май казваше 3700 няма значение вземи дай едно рамо ама по-тихо че да не се появи бат петьо че той а ревне 4500 а сме на 1.22 още сабале по първи петли
                              59 до 1 год

Коментар

• Re: AUD/USD

Koko kas sam v AUD ot 74.15 .Kak ti se vijda imame li sila za 73.00/72.90 ili tuk niakade e danceto?
                                Според мен стигнахме таргета за днес
                                Blagodariq ti.6te zatvoriq i 6te vliaza pak long sas stop 72.85

Коментар

Working...
                                X