IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цел 208 или 198 ?????

РРР според социологическите проучвания ако даде път на финансовият си министър победата ще е 99% сигурна а ако е той шанса е също доста голям, по принцип да всичко е ясно там

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

Колкото и дълго да дискутираш темата, тези избори нямат абсолютно никакво значение за Паунда, понеже резултатите са предизвестени.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Евро/Долар и глупостта ми

Много е криво да се играя като си на работа, не можеш да се концентрираш. И аз съм си патил от това. Успех на всички.
        мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

PPP - това е дълга тема за дискутиране, а както знаеш времето е пари,но не може да се купи с пари ;-)
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Евро/Долар и глупостта ми

Трябва да призная грешката си. Проблемът идва оттам, че се опитвам да трейдвам от работа. Там първо всички виждат какво правя и не ми е удобно да следя откъсо нещата. Второ съм с Варчев, а там единственият ми индикатор от тези, които ползвам е Болиджър бандс. Та сега виждам, че на 1,3035-40 на 30 мин. пресича пивота, WMA 20, и малко по-нагоре и алигатора. Абе общо взето видях колко е опасно да се играе, когато нямаш време и възможност(следя графиките на сайта на Варчев-хаха). КОКО, Ричи, били сте съвсем прави. Ако си бях у дома щях да купя от 1,3040.

Успех на всички!!!
            Работа и заплата?

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

Петре, какво им е толкова важното на изборите в Англия, та си ги зарекламирал от 2-3 седмици. Тони Блеър ще спечели, и това е ясно на всеки, така че не виждам какъв е проблемът.
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

435.45 за мен е връх и начало на корекция.

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

Пазарът не е тех.анализ, а точно обратното - тех.анализ е следствие на пазара ;-)

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

КОКО - И ? А среброто,никела и медта? А брента следиш ли? А кризата Китай-Япония? А Фючърсите , опциите и волатилноста ???
                    Много неща има за следене,особенно наближаващите избори във Великобритания :-)

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

Петър следя златото

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

КОКО - един жокер от мен - виж златото къде е ;-)

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

Благодаря Петър обещавам да скъся от около 208 за да видим и твоята цел така че не слагай стоп

Коментар

• цел 208 или 198 ?????

KOKO - пожелавам ти да си видиш целта преди да ти е заминал Стопа

Коментар

• JB

Моята цел в паундйена е 208, Петър и смятам че е много разумна

Коментар

• JB

JB - за паунд /йена само гледай ;-)

Коментар

Working...
                                X