IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd , Usd/Chf

Според мен ключовото ниво при Eur/Usd ще бъде 1.3120 , тъй като се явява 50 % процентна корекция на поевтиняването от 1.3481 до 1.2767. 61 % се пада някъде около 1.3200. Така че ако 1.3120 не издържи следващото опълчение е там. При usd/chf 1.1758 е 61 % корекция на поскъпването от 1.1483 до 1.2198. Вече сме доста близо и до нея. Иначе и при двете двойки на дневна графика започват да се образуват едни много ясни , поне според мен триъгълничета, които ми се струва , че ще бъдат пробити в посоката на досегашния тренд , при eur/usd нагоре , а при usd/chf надолу , но само за да бъдат приключени последните импусливни 5-ци и евентуално да бъдат тествани новогодишните стойности, след което очаквам лихвения диференциал все пак да си каже думата, тъй като се очаква през май да стане 1% и долара лека-полека да поеме нагоре.

Коментар

• JB

Кабела също си доближи канала

Коментар

• JB

10х, най-вероятно си прав...аз за съжаление имам една къса от доста време, която я чакам към 106 за да я затворя...надявам се и това да стане, не без помощ от другите кросове на долара...а и крайно време е малко позитивен фундамент да излезе но както се казва, гладна кокошка просо сънува дано само да не остане сън

Коментар

• здравейте

Искам само да ви пожелая успешна търговия ;-)
          Късите в GBP/JPY май-май ще се усмихнат днес - утре - в другиден ще стоят и ще се усмихват от около 208 на тия които ги скъсяват
          Мнението ми за кабела е леко трябва да сме мечо настроени вече за поне 100п и да вардим добро ниво за нови дълги;-)
          За Е/$ смятам че ще се коригира отново преди да поеме към 1.33 стига да не пробие 1.2950 че тогава отново ще го удължаваме около и под 1.28;-)

Коментар

• JB

Виж имам дълги евра от 1.2880 с добавка на 1.2780 и цел 1.33, отигравам очаквани корекции хеджирайки, найголям потенциал в момента виждам в дълга доларйена от около 50 но отворих по-рано.
            Успех

Коментар

• здравейте

Здравейте Спекуланти
              Искам само да ви пожелая успешна търговия, че друго каквото и да напиша - все го трият !? ;-)
              Късите в GBP/JPY май-май ще се усмихнат днес - утре
              Мнението ми за кабела е ......... ;-)
              За Е/$ смятам че ............ ;-)
              Хайде че и на други места имам да пиша.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ~~~

мисля че има има още потенциал за къси при йената...но това е само мнение...и една отворена къса

Коментар

• KOKO

ОК отварям дълга доларйена

Коментар

• ~~~~~~~

И от мен честито на прибавилите към сметките си /радва ме фактът, че , кой по- малко, кой- повече, но всички сме на гребена на вълната/.
                    Най после и аз направих връзка с платформата и останах изненадан от "обходното" движение, за да стигнем там, където се бяхме запътили.

... още не сме стигнали, но какво ли ни "се пече"...?

Коментар

• KOKO

Покупка на доларйена около 106.50 цел 107.50 стоп 105.50

Коментар

• Платформа

Момчета работи ли ви платформата на Делта Сток в момента ?

Коментар

• KOKO

slojix limit na kasite 1.305 i is4ezvam
                          4estito na pe4eliv6ite

Коментар

• ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Aluta Continua,Victoria Acerta!

Коментар

• KOKO

Честито на печелившите и от мен. определено след дрямката до обяд, имаше на какво да се порадваме. а кабела ми е любимец е, можеше и още малко да почакам, но няма да изнаглявам повече успех и на всички които още дебнат движението.

Коментар

• ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

mai dvijenieto se is4erpa samo dano ne podgonat 1.31 4e skasix

Коментар

Working...
                                X