If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма завист,пич.Трябва великодушие.Струваш ми се нервен.Успех.
Коментар
�
ЛЕКО
апо - за разлика от теб аз на никого и за нищо не завиждам. Единственото което ме вълнува е каунтъра, а той за момента само ме радва ;-)
Дано и при теб да има поводи за радост
Koko, nedei gi govori tia za gbp/jpy i chf/jpy, che sum s po 3 pozicii. Nali ti kazah vchera, nai-mrazia kato napravi 200 pipsa v moita posoka, dobavi me zdravo i posle vurne i me otnese na 0-ta.
sega e tochno takuv moment i sustestvuva realna opastnost da vurne za moia stop.
Коментар
�
???
xxx - нещо грешиш като ме поставяш под един знаменател с Чикаго.
Много добре за отскалпирването на загубите от дългите , така ще затвориш на профит , убеден съм ще и дойде времето на дългата да е печеливша , и се иска да успееш да я удържаш само да не лапа от сметката , а това да си поддържаш една посока не е грешка.Успех ти желая.
Защо да съм си направил закачка с Петър аз все още мисля че паундйена ще е нагоре и чакам ниво за удължаване. Имам там 85п ударен стоп но за сметка на това имах дълго доларйена която покри част от загубите ми и в момента чакам за ново удължаване в паундйена, като го започнах вчера с дълъг кабел от1.9068.............
Успех
Ашколсум бе Караиванов,ашколсум!!!Давам ти първото място на демото!!!
А аз,бедния трейдър с моя постинг от вчера за JPY от 15.52ч ще съм доволен и на второто място...За теб,разбира се е първото!Ти си просто-извънземен...)))
Прочети ми постинга от вчера за JPY и ще ти светне моето момче...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Петър много точно казано ? А днес нищо по-различно от вчера не ни чака.На 1.3106 -8 минаваше линия , при положение , че сме за възходящ триъгълник , нея я пробиха обаче и то на инат вчера и сега вече какъв може да бъде отговора на въпроса , накъде? Техниката е начин да се уговаряме -т.е. споразумение , а тези които я бутнаха линията от споразумения не разбират!И сега съм убеден , че целите са север , но преди това може и юг и колко на юг евентуално не смея да предположа -може и много!А може и направо север !
Никак,ама никак не е зле да им хвърлите по един поглед.И най-важното-БЕЗПЛАТНИ СА!
Нема 20$qнема 50$,нема 100$ (искани от "кака" Seafoam или от един друг преписвач и "голЕм играч"!)
Наслука и умната!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар