IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въпрос от начинаещ

1%=100 EUR КУПИЛ СИ 10000 EUR

Коментар

• Въпрос от начинаещ

Пичове, защо при положение, че ИП-то на ФОРЕКС-а предлага 1% мърджин, при отваряне на позиция от да речем 1лот - 10000 EUR/USD по отворената позиция излиза, че от сметката са приспаднати 200 лева, а не 100 /както би трябвало да е, ако е 1% мърджин/. Иначе излиза, че са 2%. Да не би да пропускам разни акробатични сметки лев/евро лев/долар...? Мерси предварително!

Коментар

• USD/GBP

Смятам, че нивото 1,8120 , ако /тези дни?/ издържи, то няма да е за дълго, след което МЕ очаква 1,8250.
        Успех на всички! ;-)

Коментар

• Марио

Марио радвам се да видя че идеята ти е сходна с моята . И аз виждам другия месец курса на 1.1620 Успех ти желая и лека работа. Може да ти драсна някои мейл защото знанията ти са изклучително полезни а мисля че ще са полезни и на много други хора. Още веднъж пожелавам ти късмет и успехи.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Добро утро.

Добро утро на всички и успешен ден. http://bnight.my.contact.bg/Analizi/index.htm Анализите за сутринта.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Nik

Те са способни на това да понижат лихвите .Неистово е желанието да го направят , не е верния път но е анти американско или по-точно подражават по този начин на САЩ , които постъпиха така преди 3 години.Ще бъде разсипия направо...
              D.Y.F-091066

Коментар

• Марио

Успех!А мисля , посоката на движение е обърната без съмнение , такива са индикациите сега и еврото и в момента е надценено.
                D.Y.F-091066

Коментар

• PRICHINITE

На текущей неделе рынок «ждет» данных по инфляции в США, заседание Еврокомиссии, а также платежный баланс в США. Групповое сознание игроков по-прежнему направлено на шорт по евро. Так, падение евро после выхода данных прошлой недели по торговому балансу осуществлялось в фазе «свингового» рынка, т.е. с фрактальной размерностью примерно 1.33. Эта фаза характеризуется очень сильным структурированием группового сознания игроков ( в данном случае на шорт по евро), с другой стороны, фундаментальные движущие силы неопределены, что не позволило евро/доллару войти в фазу когерентного рынка. По-видимому, еще неделя – две необходимы, чтобы рынок «отработал» политический негатив по Еврозоне и необоснованные слухи о возможном понижении учетных ставок со стороны ЕЦБ.

Коментар

• супертрейдър

Погледни във форума на СТС-поствам графики.
                    Като време ми излезе 18 месеца-като нива 1.1596 или 1.1683.Цифрите са ориентировъчни.
                    http://www.finance.sts.bg/forum/view...462479418ff7a4
                    Погледни и за миналия месец(графики).
                    Чакам да завърши 3 и да си направи 4-нивата се местят постоянно,защото още няма дъно.
                    По интересна е йената!!там очаквам интересни развития!!
                    Също и кросовете на йената!
                    Поздрави и успех
                    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• bnight

nass ми мисля че ще го качът пак на 1.2060 заради неуспешният пробив на 1.2022 освен ако не стане изненада Но за сега от техническа гледна точка всичко си е така.

Коментар

• bnight

какво значи да си убеден? ако утре започнат всички анализатори да говорят пак за 1,25 веднага лощите дани ще са в полза на еврото, или ако представи си НЯМА стопове на 1,20 какво става ?
                        Стопа е потвърждение на сделката! ти продаващ на на тази цена - ако няма стопове следва обръщане, защото продавачи много -купувачи не -супер трейдер е прав -на кой ше ги продават скъпите долари кагато следващият месец данните ще са още по лоши заради скъпия долар
                        УСПЕХ НА ВСИЧКИ !

Коментар

• Марио

Здравей!Кажи нещо по въпроса за даун тренда , докъде ще стигне?
                          D.Y.F-091066

Коментар

• позиции

Затворих си дългите долари и съм на дълъг кабел.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• bnight

nass това е защото съм обеден в движението Марио радвам се че реши да пуснеш два реда тук все по-рядко те срещам тук

Коментар

• kotaran4o

Според мен!! СТС-имат си ограничения за новините,но ордер поставен преди това се изпълнява винаги точно.Няма за какво да се оплача от тях.
                                Това е мое лично мнение!!
                                Успех
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X