If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
GGG, хич не ти е лоша позицията. Не отричам, че съм леко пристрастен и пренебрегвам някои технически сигнали. Най-интересното е обаче, че смятам че и двамата не сме прави. Ако трябва да съм безпристрастен, би трябвало да имам лимит покупка от 0,7709 и лимит продажба от 0,7588. Сега и двамата сме в NO MAN'S LAND. Но в желанието си да не изтърва падането на двойката скъсих малко рано и срещу краткосрочния тренд, но по дългосрочния. Така че малко или много съм прав пред себе си. И ти си прав, но знаем кой е най-прав - пазара.
Zdraveite. Triki, sled vcherashnata ni diskusia imam 2 pozicii v aud-usd. Dulgi ot 0.7629 i 0.7655. Stop na vsichko 0.7585, dobavki na 0.7685, 0.7702,(pri dobavki stop se mesti na 0), target 0.7825.
Kartite sa razdadeni, ostava da vidim, kakvo ste otsudi pazara.
Еврото затвори ниско, отвори ниско и сега е ниско. Извод - няма желаещи да го купуват, следователно и аз няма да го купувам(изключвам пробив на 1,2150/60).
Кабелчето ми е трудно за анализиране, като муха без глава и то. Току тръгне нагоре и някой му цепне зелката. Пробив на 1,8155 обаче ще ме накара да се замисля дали да не си купя малко, наистина малко.
Съвсем скоро австралиеца ще избие нанякъде, но не знам накъде. Нивата са: над 0,7680 нагоре, под 0,7620 надолу.
И така ще си чакам 16,00, ако преди това не ми отнесе стопа.
GBP, мерси! Смята го предполагам по фикс. курс евро/лев 1.95583? А при GBP/JPY как ги смята? по курса лира лев или? Купувам 10000 лири. Това са около 28.945 лева. Тогава би трябвало като отворена позиция да излезат приспаднати 28945 х 1% = 289,45 лева, нали така?
Коментар