IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дейлайт

Добре мамка му на 7592 ми излезе 6ти за днес селл сигнал а аз съм дълъг и чакам да падне селл зоната може и да не съм прав но си мисля че до четвъртък сме за бай

Коментар

• Дейлайт

Да сега няма толкова възможности но пък форекс дава много, ако се организираме може да направим много, крайно време е за бг списание и за други неща идеи има но трябва да ги съгласуваме а що се отнася до финансиране ФОРЕКС е на лице
      Успех

Коментар

• Дейлайт

Значи си имал късмет, щото сега такива възможности липсват, пазара израстна в тва отношение. Аз лично търся постоянно такива възможности за реализация (пък и курсът ми става като твоя повратен курс ) така че продължавам да се надявам.
        За сайт и инфо съм съгласен и аз да помагам, имам хубави неща за stocks.

Коментар

• Дейлайт

Като студент започнах работа в Оунершип Фоундатион, тя беше спонсорирана от британският КноуХау фонд за да пополязира МБО или известната работническо-мениджърска приватизация, направиха се два пилотни проекта - първите в българия- Трактор Плевен и Старт Добрич, всичко това го правихме съвместо с прайсуотърхаус и с делоититуч, всичко мина успешно и проекта завърши но ни излезе име и започнаха да ни търсят за консултиране на РМД приватизация което тогава беше 90% от работата ни.

Не мога да помогна за наркотизацията ти мога да помогна за направа на сайт и др неща които смятаме за добри идеи
          Успех

Коментар

• Дейлайт

КОКО как би помогнал на желаещ да се наркотизира (наполовината път съм към тая зависимост и все повече и повече ми се иска да стигна до края, порди ред причини) и как си се добрал до участие в преговорите - тва е интересно
            Успехи на всички и късмет щото тая седмица ще е много нужен

Коментар

• paltalk

събираме по 1 долар на месец

Коментар

• paltalk

Аз ползвам палталк с приятели сме в платена стая

Коментар

• Дейлайт

Leka nosh ot mene, i uspeh prez noshtnata sesia.
                  Niakoi vse oshte si izkarvat prehranata kato hodiat na rabota ot 8 do 5.

I upseh
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• paltalk

Някой ползва ли paltalk

Коментар

• Дейлайт

Imash dosta opit zad garba si v investiciite.

Коментар

• Дейлайт

Преди 4 години заедно с партньори имаме реализирано успешен грант от Американската Трейд Девелопмент Ейджънси за проучване в областа на енергетиката -. Bulgarian Energy Partners 340k грант

Коментар

• Дейлайт

Писал съм бизнесплановете и съм учавствал в преговорите за приватизация на над 12 приватизационни зделки, между които Винпром Лясковец, Винал Ловеч, Зебра Нови Искър, хотел Самоков Боровец, 3 хотела Централ Слънчев Бряг, Агрокомплект и мн други

Коментар

• koko

Koko izviniavi che se namesvam v razgovira vi , no ia kaji kak stavat tia privatizacionni sdelki che neshto ne mi stan iasno,
                            Da niamash vpredvid restuticionni ?

Коментар

• po4ivka

kolegi ako ne po4ivate pone 1 sedmica pulna mese4no , 6te zapo4nete da sunuvate kotirovki koito si se dvijat realno .
                              poslednite 2-3 dni tova sanuvam i mislia petuk ve4erta da otprasha za moreto za 4-5 dni po4ivka bez forex .
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• bnight

KOKO имам време до студентските години. Пък и сега си прекарвам доста добре в свободното време знам за какво говориш защото и на мен ми е проблем спокоиният и хубав сън. Все пак имам достатъчно време пред себе си. Пиши ми любопитно ми е какви идей имаш за сайт-а. Supertrader не съм получавал нищо от теб ако имаш проблеми пиши ми на другия мейл в bitex.bg. Лека нощ на всички и успех при японците.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X