IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

БНИГХТ знаеш ли нищо не може да се сравни със студентските безпарични години, във първи курс бачках по строежи в събота и неделя и всички останали дни киснех в дискотеките, в трети курс получих първият си голям хонорар около 15к в зелено за една приватизационна зделка като завърших вече карах скъп джип имах куп други екстри и тнт преди 3 години се върнах на нула след загуба от над 600к в земеделие и от тогава се занимавам с форекс постепенно плюс мъчейки се да събирам някакви вземания и да оправям бакии, знаеш ли какво бих дал за да съм на твое място, всичко. Ако сериозно искаш да се наркотизираш ще ти помогна но изборът е твой.

Успехи

Коментар

• bnight

Izpratix ti , neshto ne varvi tazi poshta.Послушай го Коко спекулации колкото щеш и това да притежаваш някаква позиция и да станеш зависим си е лошо.Коко що не ги връзваш тези позици и да си спиш , като хората !Имам в една сметка навързани и от дъжд на вятър ги поглеждам , коктейла за забъркване не е труден и винаги има посока някаква , но сметката издържа на трусове и винаги има възможност да се затварят съмнителни плюсове , но затова пък салдото леко си пълзи нагоре.И знаеш ли че и правя средносрочни поразии често а тя после си ги избива сама.Просто идея за теб защото знам че искаш да си почиваш повече от този пазар.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Милан

Няма хамериканци няма проблеми има хамериканци има проблеми - в 0430 ще започнат някакви движения

Алф
        Добра графика но уф не е много точна поне според мен.

Коментар

• GBPUSD Weekly

Ако стигне до червената подкрепа , Bnight ще излезе прав.

Коментар

• Коко

Abe moje li nqkoi da kaje kakvo stava s tova evro 4e napravo otka4ih ot 5 4asa ne e mradnalo, napravo otka4ih.

Коментар

• Коко

Бнигхт извинявай че не ти пиша, пиво ти го каза много правилно, заеби сериозния форекс за известно време изживей студентските си години, ще ти пиша утре за сайта ти трябва да се промени малко имам идеи и за други неща...........................
              Имам ударен профит стоп на 10 снощи плюс 18п защото имах и добавка, сега имам нова дълга.
              Желая ти успех но махни за известно студентско време поне част от тая нарко зависимост форекс - знаеш ли че на мен ми се събират 3ч сън от неделя..................Не прави така

Коментар

• Коко

supertrader едно виждане по време на японската сесия очаквам долара да загуби малко от позциите си и да се върне на нивата от тази сутрин. След което да започне отново възходящо за долара развитие. Това е моето мнение целта в паунда е поне според мен а според вас смятаната за еретична цифра 1.73 е сега когато сме на две фигури от нея толкова еретична ли ви се струва. Късмет на всички и успех. КОКО надявам се си си измъкнал дългите от 1.7580 защото ако не си японската сесия може да се окаже последната ти възможност . Късмет ти желая. Supertrader щеше да ми пращаш мейл.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

Надявам се, благодаря и успех и на теб

Коментар

• Коко

Успех и дори сега го виждам че пак се е подпрял в линия кабела.Но не в тази от онази графика , може пък от тук да откоригира знам ли.Още веднъж успех и само дребни загуби , които лесно се избиват после.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• концентриране, след мисли за морски дарове...

Тъй като съм скъсил кабела и отвреме на време хвърлям по един поглед за информация към EUR/USD, виждам, че показанията на индикаторите са почти идентични, не вземам предвид фундамента, по мое мнение, той е намерил мястото си в движението на цената на вал. двойка още преди да сме чули /и започнали да коментираме- на всеослушание/ новините...
                      ...но всеки най- добре познава себе си!

Успех!

Коментар

• Сеофам

Супертрейдър мисля че от четвъртък ще тръгва села а до тогава сме нагоре ама един бог знае, наистина ако новите работни места са добри 1.1760 може да го видим но ми се струва че утре и вдруги ден ще гоним 1.21

Коментар

• Сеофам

Наруши веднъж правилото и сподели с нас как я виждаш тази пуста голяма корекция , ще я има ли или да я чакаме да бъде от над сто фигури .Иначе добре си живеете и виждам че и Коко се включва , той си е фен на тези неща , направете и някакъв заговор да подобрите форекс пространството ако изобщо е възможно при този пазар.Ще трябва и той да се подобри малко.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• вила Синеморец FOREX

ВоЕ не се занимават с глупости и ще смъкнат лихвите, ако се наложи. Аз лично няма да се очудя ако това стане в четвъртък. Има една централна банка, която не знае какво да прави, но това определено не е ВоЕ.

Коментар

• EUR/USD

sell 1.1897
                              stop 1.1970
                              target 1.1740
                              2 lota

Коментар

• вила Синеморец FOREX

Сеаафом и ще съм там при Фюта - Иван живее до станцията на СУ и къщата на Владето, ще се видим

Коментар

Working...
                                X