If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
идеята ми допада, имам и времето и търпението, ако се намерят разработчици съм за.
А сега ти пожелвам леко дебнене, аз ще се наспя щото очаквам утре към 9-10 да е по-интересно
Лека и GL
По два пипса на всеки селл сигнал да бях касирал сега щях да съм на небето но съм предубеден че ще мине селл зоната и не отигравам нито един селл сигнал и ме е яд
Имам софтуерната възможност за това но идеята е някой да е организатор..................аз съм шемет и не ставам за такива проекти, мога да помагам само в организиране на финансиране, интернет пространство, идеи, софтуер, маркетиг.
идеята е добре но мисля че и трябва време за да се развие още като такава и тогава може да се предприемат мерки по осъществяване. Все пак трябва да се започне от някъде, примерно тема в някоъ форум в която да се дават идеи че да се избере най-комплексния вариант
Бат Петьо гони комерсиалното идеята е да няма такова, преди няколко месеца когато се видяхме с него не вярвах че ще го направи и бях много приятно изненадан но от тук на сетне нищо ново при него, вместо да поства собвствени анализи ползва трейдърбг, и въобще нещо се изгуби дори от собственият си сайт - аз говоря за некомерсиален сайт със писачи всички и ако има профит той да е за всички- нещо като ДКМС едно време
Ти хубаво си мислиш, ама реално погледнато май е прекалено рано за списания, освен ако не е със спонсор (нещо като списанието на Мтел което и то спря Най-удачния вариант според мен е един добър сайт, въпреки че наскоро излезе един на Караиванов. Ша вземе да ни обвини в плагиатство )
GL
Коментар