IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Алелуя на 7593 ми даде бай сигнал

Коментар

• EUR/USD

06часа

Коментар

• EUR/USD

сега нагоре към 06 надолу за малко преди тия нива и после нагоре за 1.21 - ама това е лично мнение

Коментар

• EUR/USD

Abe niakoi znae li koga se o4akva niakakvo razdvijvane pri EUR/USD,4e niama nikakva promiana ot 24 4asa.

Коментар

• Дейлайт

Мерси и успех и на теб противно на вснички на тоя свят очаквам дълго развитие до четвъртък

Коментар

• Дейлайт

идеята ми допада, имам и времето и търпението, ако се намерят разработчици съм за.
              А сега ти пожелвам леко дебнене, аз ще се наспя щото очаквам утре към 9-10 да е по-интересно
              Лека и GL

Коментар

• Дейлайт

По два пипса на всеки селл сигнал да бях касирал сега щях да съм на небето но съм предубеден че ще мине селл зоната и не отигравам нито един селл сигнал и ме е яд

Коментар

• Дейлайт

Имам софтуерната възможност за това но идеята е някой да е организатор..................аз съм шемет и не ставам за такива проекти, мога да помагам само в организиране на финансиране, интернет пространство, идеи, софтуер, маркетиг.

Коментар

• Дейлайт

чесно казано като гледам МАЦД на дневна особено на кабела хич не виждам добро за дългите, въпреки че и аз съм дълъг. но явно няма да е задълго

Коментар

• Дейлайт

В момента 7593 отново ми дово селл сигнал идиота

Коментар

• Дейлайт

идеята е добре но мисля че и трябва време за да се развие още като такава и тогава може да се предприемат мерки по осъществяване. Все пак трябва да се започне от някъде, примерно тема в някоъ форум в която да се дават идеи че да се избере най-комплексния вариант

Коментар

• Дейлайт

Днес имаше 8 сел сигнала и само един бай но без потвърждение, тъй и не можа да пробие селл зоната

Коментар

• Дейлайт

Бат Петьо гони комерсиалното идеята е да няма такова, преди няколко месеца когато се видяхме с него не вярвах че ще го направи и бях много приятно изненадан но от тук на сетне нищо ново при него, вместо да поства собвствени анализи ползва трейдърбг, и въобще нещо се изгуби дори от собственият си сайт - аз говоря за некомерсиален сайт със писачи всички и ако има профит той да е за всички- нещо като ДКМС едно време

Коментар

• Дейлайт

мисля че е нормално сега да ти показва такива лажливи сигналчета, все пак няма обем

Коментар

• Дейлайт

Ти хубаво си мислиш, ама реално погледнато май е прекалено рано за списания, освен ако не е със спонсор (нещо като списанието на Мтел което и то спря Най-удачния вариант според мен е един добър сайт, въпреки че наскоро излезе един на Караиванов. Ша вземе да ни обвини в плагиатство )
                                GL

Коментар

Working...
                                X