При платината (и паладия) нещата много зависят от това как ще се развие бума при електромобилите (и кога/то (ще) му дойде и края/краха)...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛКИИИИИИИИИИ В
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕВРОООООООООООВИЗИЯ КРАСИВИИИИИИИИИ НЕНЕГЛЕДНИИИИИИИИИИИИИИИИИ
КУПУВАТЕ ЛИ ЗЛО ПОБЕДИТЕЛКИ . ГЛЕДАМ В МАААААААААААЛКИТЕ ВИ ОЧИЧКИ И ЗНАМ ЧЕ КУПУАТЕ
И АЗ КУПУАМ ЗА ДЪНО . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ
ПРЕДСТОЯТ СТРАХОТНИ СЕДМИЦИ ЗА ЗЛОТО .
Last edited by the architect; 15.05.2018, 21:27.
Коментар
-
Този , ехххх да не си е обърнал монитора обратно ?
Колкото пъти напише за покачване , толкова пъти тръгваме надолу .
Застани на челна стойка , пич .
Само в този случай може да говориш за поскъпване на този актив .Last edited by Ragnar; 16.05.2018, 07:34.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЧе то така стана, Льо Пен като загуби на първия тур и златото се сурна надолу и така цяла седмица. Павилно съм го казал
За лихвите и Фед, това ти е такава тъмна Индия, че и сам не знаеш какво цитираш.
Да, верно не сме на 1000. Може и да не стигнем чак до 1000.
Но хората трябва да са наясно: реалната лихва качва ли се, златото е за обратната посока.
Трябва да добавиш, че миналата година казах също и че е възможно за кратко да стигнем 1360, но е малко вероятно и няма да задържи дълго там. Не го пропускай това. Важно е
Значи има 3 поста твои, от които става ясно, че само 365 дни са били нужни, за да стане ясно, че всичко което си казал е глупост.
От друга страна виждаме твой пост /цитирания в момента/, от който си 95% прав за всичко. Аре ся де, на кое да вярваме.
Ти си си чист манипулатор и яко нагъл, враца пасти да яде пред тебе. Разобличен де, не знам защо не ги отделих тези 20 минути по-рано, за да спра да се занимавам с теб с наистина чиста съвест пред всички останали. Айде със здраве.
Коментар
-
Че то така стана, Льо Пен като загуби на първия тур и златото се сурна надолу и така цяла седмица. Павилно съм го казал
За лихвите и Фед, това ти е такава тъмна Индия, че и сам не знаеш какво цитираш.
Да, верно не сме на 1000. Може и да не стигнем чак до 1000.
Но хората трябва да са наясно: реалната лихва качва ли се, златото е за обратната посока.
Трябва да добавиш, че миналата година казах също и че е възможно за кратко да стигнем 1360, но е малко вероятно и няма да задържи дълго там. Не го пропускай това. Важно е
- 1 like
Коментар
-
Ах тии, маймунке мръсна! Ето ти една триада от изказвания:
Кажи сега? На кое от всичкото да вярваме - че до 2 месеца ще видим 900 долара, за важния ти бенчмарк или на последното, което абсолютно еднолично доказва колко нагъл лъжец си.
И докато рових страничките около тази дада, попаднах на вожда от Враца. Между другото, впечатление, че миналата година звучи почти нормален на сегашния фон.
Ето и скрийншота. Началото на Май /нива около 1200/ очаквам рали, което бързо да стигне до върховете от 2016, а именно ок 1350-1360. Три месеца по късно може да се видим къде сме били /ок, не са 2/. Иначе е важно да се създава впечатление, че сме маркет мейкъри. Копие на колегата - манипулации, лъжи..
Last edited by exxs; 15.05.2018, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Точно една година по-късно ме питаш защо капитулираме 8% над нивото, от което гордо заяви, че "пътя е един: надолу", защото Макрон спечелил.
Ах, ти шегобиецо!
Лихвите, лихвите си гледай - нали видя колко са важни.
Каквото съм казал е актуално. Ако нещо друго се заформи, ще го кажа, ако реша.
Гледам си графиката и , освен да си си обърнал монитора на обратно , друга причина не може да има .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ах, Боже, как си измисляш какво съм казал
Нищо няма да кажеш освен “РАЛИ!!!”. Знам си стоката
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Точно една година по-късно ме питаш защо капитулираме 8% над нивото, от което гордо заяви, че "пътя е един: надолу", защото Макрон спечелил.
Ах, ти шегобиецо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, бе, тоя Ексънчо къде се изпокри. Изпусна ралито...
Ах, ти шегобиецо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
За сега е 14 може да очакваме до края на седмицата цена от 1324. За момента стратегията не е давала две поредни седмици грешни сигнали от даннитеМного повече захлебих от среброто почти двойно както и от мед и от къся долар. Приятна почивка на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеОп! Да се запиша
А що златото и петрола не отбелязаха излизането на САЩ от сделката с Иран? Очаквах реакция, особено при петрола...
Коментар
Коментар