12-15 процента спред на малките златни монети, 7 процента на кюлчетата от 100 грама, защо винаги е толкова отворена ножицата, в латвийския тавекс например спреда на 100 грамовите кюлчета е 4 процента. При нас помпят яко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеААА Круме ,ние как да разберем,че говориш за финансови инструменти,а все казваш инвестиции..Много протакано излезе..
Нищо де продължавай да ни обясняваш..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГлупости Круме..А земята какво е..Там борса има ли..Добре,че се появи да ни обясниш нещата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
не не, на мене ми трябват конкретни посоки, предполагам гледате и тренда на златото, не може да не го гледате и сега след като има обрат тренда на акциите и златото на къде се обръща, нагоре или надоле ? популизъм, алабализъм мене не ме интереусва интересува ме точна посокаLast edited by Krum Atanasov; 08.10.2019, 16:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГлупости Круме..А земята какво е..Там борса има ли..Добре,че се появи да ни обясниш нещата..
Както и не можеш да си продадеш само кенефа на апартамента. Това искаше да каже човека.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТи изобщо знаеш ли определението за инвестиции..казваш няма..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнение
Т.е. трендът на финансовите пазари се обръща против Тръмп и десния популизъм. igold работи със злато и вярванията ми са свързани с това, че златото е равно на честни пари, а не на дълг под формата на фиатни пари. Като всеки един дилър на инвестиционно злато, за да можем да го продадем трябва да го имаме. Нямаме други активи. Седя върху това, в което вярвам. Не притежавам нито една акция, облигация или какъвто и да било друг тип електронен финансов инструмент и не препоръчвам купуването на акции в момента, с изключение на някои премиум акции. Акции бих купил само след тежка финансова криза без политически характер в момента, в който фискалните и монетарните политики на централните банки и правителствата добиват логична спрямо ситуацията форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКруме, то се видя ти колко си вътре на пазарите..Що се отнася до скъпоценни камъни си супер некомпетентен..Има пазари има сертификати..За Де Бирс чувал ли си..В Холандия знаеш ли, че има голяма борса..По добре спри да пишеш и да се излагаш..Пиши за политологията доколкото ти стигат силите и културата, поне това си завършил..
https://www.debeers.com/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
т.е. тренда се обръща нагоре така ли да разбирам ?? само искам да знам ти или ваща компания/фирма там дълги позиции на пазара имаш/те ли, би ли ги споделил ?? ..... не искам постинг на сметки само "дълги иаме на SP/500" примерно .....
Коментар
-
Круме, то се видя ти колко си вътре на пазарите..Що се отнася до скъпоценни камъни си супер некомпетентен..Има пазари има сертификати..За Де Бирс чувал ли си..В Холандия знаеш ли, че има голяма борса..По добре спри да пишеш и да се излагаш..Пиши за политологията доколкото ти стигат силите и културата, поне това си завършил..
https://www.debeers.com/
- 1 like
Коментар
Коментар