If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Момче, неграмотно - ако беше погледнал анализ, който съм правил и оттам е коментар на бебе Инж 5-тий, щеше да разбереш, че монархиите тотално доминарат като жизнен стандарт пред останалите държавни устройства.
--------------------------------------------------------------------------
Т'ва е констатация на база над 50 държави в Юръп, а не жалки опити да се правя на интересен.
Може да ми викаш "Императоре" - прощавам ти невежеството
Неам нищо напротив. И Императора така мисли. Аз пък кандидат за Царъ. Така че те подкрепям с две отворени ръце. Само после да не вземат ме детронират, че то и в Бг, и в Гр традиция станало. Затова я докарахме до тук. Без добър и разумен монарх нема оправия и управлия.
Как, де го? Във форума на Инвестора. И вероятно плаща на Мириндато да му прави ветър хлад и пропаганда.
Момче, неграмотно - ако беше погледнал анализ, който съм правил и оттам е коментар на бебе Инж 5-тий, щеше да разбереш, че монархиите тотално доминарат като жизнен стандарт пред останалите държавни устройства.
--------------------------------------------------------------------------
Т'ва е констатация на база над 50 държави в Юръп, а не жалки опити да се правя на интересен.
Може да ми викаш "Императоре" - прощавам ти невежеството
Кой този Форка, бе, Форест Гъмп ли, дето отишъл на екскурзия в Гречко без налични и се вживява в ролята на Джордж Байрон, пардон, Ернесто Гевара. Да не почнат сега да се формират интернационални трудови отряди В подкрепа на гръцките трудещи се, че ще срина от смях. Навремето гърците водиха гражданска война уж за левите идеи, а в резултат избиха и прогониха българите в Егейска Македония.
Т'ва трябва да се повтаря по-честичко на четящите, понеже пишещите мурзиля и фанариотчета понякога вземат превес.
Тоже им пишете, че няма елинска култура, а това е грабеж от родната тракийска. Родните продажници дори Орфей им дадоха да сме "споделяли" вместе с етиопските мангали.
Тоже им пишете, че костите на Самуил се подхвърлят в кашон в едно мазе в Гречко, които като видни християни не ни ги дават, за да го погребем, както повеляват традициите.
Ония са го изровили и го държат в кашон.
-----------------------------------------------------------------
Абе , батка , казваш империя сме...нещо не се получава , щот нашия император де го , плевналиев за чеп не става , никой не на бръсне за слива ...та дай малко инфо за БГ империя , ама ако може за 2015 година.
Как, де го? Във форума на Инвестора. И вероятно плаща на Мириндато да му прави ветър хлад и пропаганда.
Членството на Гърция в еврозоната трябва да бъде преустановено, препоръча бившият френски президент Валери Жискар Д‘Естен. Д‘Естен е един от "архитектите на гръцкото приемане в Европейския съюз през 1981 г.", пише AFP.
"Гръцкото членство в еврозоната трябва да се замрази, защото гръцките гласоподаватели изоставиха икономическия съюз, и по този начин индиректно се отказаха и от монетарния съюз", заявява Д‘Естен
Тва не беше ли твоя приятел бе форка, дето го цитираш под път и над път
Кой този Форка, бе, Форест Гъмп ли, дето отишъл на екскурзия в Гречко без налични и се вживява в ролята на Джордж Байрон, пардон, Ернесто Гевара. Да не почнат сега да се формират интернационални трудови отряди в подкрепа на гръцките трудещи се, че ще срина от смях. Навремето гърците водиха гражданска война уж за левите идеи, а в резултат избиха и прогониха българите в Егейска Македония.
Коментар