Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениети явно си малоумен и да те светна - билета до солун е има няма 20 кинта. Може да останеш едно 3 месеца без проблем, че и година...все пак сме в ЕС.
Отивай и се радвай на успехите на Сириза.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
Кога ще имаме своя Ципрас!
Отивай и се радвай на успехите на Сириза.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИлюзия е, че винаги печелиш. По вероятно и в двата случая всички да загубим. Това си е една голяма осрана работа баш до нашата граница. Сирия, Украйна, Македония, Гърция. Мирандито би заключил, че Господ, както в оня виц за земетресенията, все нас цели, но гледа някоя стара карта на България.
П.П. Пропуснал си Италия ( Рим ), Египет, Шумерите, Индия + Китай и Япония.
---------------------------------
В продължение книга ще ви опиша подробно защо Калоян избива като кучета т.нар. боен елит на цяла Европа.
Обяснявам за последно: Имаш кръстоносци, които ще ходят да воюват срещу Йерусалим ( Болдуен се води кинг на Йеросалим, въпреки че никога не е ходил там ).
Мхм ... т'ва е същият Бодуен, когото Калоян пръсва от бой и го държи в клетка. Но виж титлите на шматката - бил кинг на Йеросалим ( а той не е стъпвал там ).
П.П.П. Хубаво е неграмотници да не се обаждате по Хистори. Пречите доста плюс ДС "историците" от 70 години.
Нали ви "учат", че Аспарух бил българин ( 681г.), а баща му Кубрат ( не бил българин)
Доста сте смешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСамо не знам откъде идва тоя оптимизъм на европейските борси днес....дали пък не очакват Ципрас като преспи да стане нов човек....Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеАз мислех, че е Живков Вторий.[/QUOTE]
Не! За явлението Буци в нашата политика, което предизвиква срам дори и в нежните ви демократични чувства, може да се вярва според мен на председателя на комисарите Юнкер, разбира се когато е трезвен, цитирам по памет: "Той има тъмно минало, но е ярък защитник на европейските ценности". Това всичко казва
Кога ще имаме своя Ципрас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеАми толку ни предприемачите... Май трябва да разучаваме биографии, а не проспекти. Голема лайнария!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАко излязат гърците, печеля емоционално,
ако не излязат, печеля финансово.
--------------------------------------------------------
От коя година и от кой комшия ги е описал така - като "гърци".
После може да ми опишеш т.нар. рушнаци и турци - хахаха
П.П. Същите кавали като "гърците", които се чудят на кого да откраднат историята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе е до разузнаване. Артии си нямаме. И борса и нищо.....
Не е препоръка!!! Ушил съм се в некви шитове. Да ме пита човек що? След толкова години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеАко излязат гърците, печеля емоционално,
ако не излязат, печеля финансово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеРазузнавания, бе, човек. Те вече знаят какво са ни нагласили за утре. А аз се чудя защо при добри резултати нашите книги теглят надолу. Разузнаване немаме.
Не е препоръка!!! Ушил съм се в некви шитове. Да ме пита човек що? След толкова години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеРазузнавания, бе, човек. Те вече знаят какво са ни нагласили за утре. А аз се чудя защо при добри резултати нашите книги теглят надолу. Разузнаване немаме.
ако не излязат, печеля финансово.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСамо не знам откъде идва тоя оптимизъм на европейските борси днес....дали пък не очакват Ципрас като преспи да стане нов човек....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРеализъм гласи следното:
1. Генерал Вазов - дава 500 убити и около 2500 ранени срещу войските на Англия, Франция, Гърция и Сърбия.
За сравнение те дават общо над 65 хил. убити ( това е без ранените ) и затова в Лондон т.нар. Английска империя прави шпалир пред ген. Вазов.
2. Калоян предлага на 2 пъти мир на обединените сили на Зап. Европа, които имитират "кръстоносен" поход за вяра, а това си е било форма на грабеж да ударят Константинопол.
Калоян също така предупреждава Папата, който ги насъсква да грабят Константинопол, че с действията си, не му оставя друг шанс, освен да ги удари.
------------------------------------------------------------------------------------------
Рекапитулация на събитията:
Франска империя губи Болдуен - този се води за посленият наследник на Христос и Мария Магдалена от Марсилия. Това е династия, която управлява днешна Франция над 7 века и Калоян я затрива.
Затрива и Ньой.
Затрива целият елит на Франция, Германия, Белгия, Англия.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Меко казано - нямате аналог в цялата си история до момента на света, когато един владетел пръсва над 20 държави от бой.
Московия може само да мечтае за подобни успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнениеГърция: Искат насилствено да ни българизират!
"Ние сме в трагична ситуация... дилемата, която кредиторите, за жалост, са сложили на масата, е или насилствена българизация на гръцкото общество, или излизане или прекратяване на отношенията с нас". Това каза заместник-председателят на гръцкия парламент от партията СИРИЗА Алексис Митропулос пред телевизионния канал Мега.
По думите му срещата на 28-те в неделя е свикана, за да бъде унизена още повече Гърция и да бъдат сплашени държавите-колонии, които са извън еврозоната, пише standartnews.com.
Нещата са изключително трудни, в никакъв случай аз не съм "за" излизане на Гърция от еврозоната, дори и в състояние на фалит, казал още депутатът, като призовал премиера Алексис Ципрас да воюва по възможно най-добрия начин за своя народ.
Коментар
Коментар