IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Ами толку ни предприемачите... Май трябва да разучаваме биографии, а не проспекти. Голема лайнария!
    https://bg.wikipedia.org/wiki/Бойко_Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ти явно си малоумен и да те светна - билета до солун е има няма 20 кинта. Може да останеш едно 3 месеца без проблем, че и година...все пак сме в ЕС.

Отивай и се радвай на успехите на Сириза.
      Може и да не може да остане, а да чака за изходна виза след пет дни.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Кога ще имаме своя Ципрас!
        ти явно си малоумен и да те светна - билета до солун е има няма 20 кинта. Може да останеш едно 3 месеца без проблем, че и година...все пак сме в ЕС.

Отивай и се радвай на успехите на Сириза.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Илюзия е, че винаги печелиш. По вероятно и в двата случая всички да загубим. Това си е една голяма осрана работа баш до нашата граница. Сирия, Украйна, Македония, Гърция. Мирандито би заключил, че Господ, както в оня виц за земетресенията, все нас цели, но гледа някоя стара карта на България.
          Правилно си изброил някои от границите на БГ империя.

П.П. Пропуснал си Италия ( Рим ), Египет, Шумерите, Индия + Китай и Япония.
          ---------------------------------

В продължение книга ще ви опиша подробно защо Калоян избива като кучета т.нар. боен елит на цяла Европа.

Обяснявам за последно: Имаш кръстоносци, които ще ходят да воюват срещу Йерусалим ( Болдуен се води кинг на Йеросалим, въпреки че никога не е ходил там ).

Мхм ... т'ва е същият Бодуен, когото Калоян пръсва от бой и го държи в клетка. Но виж титлите на шматката - бил кинг на Йеросалим ( а той не е стъпвал там ).

П.П.П. Хубаво е неграмотници да не се обаждате по Хистори. Пречите доста плюс ДС "историците" от 70 години.

Нали ви "учат", че Аспарух бил българин ( 681г.), а баща му Кубрат ( не бил българин)

Доста сте смешни

Коментар

Само не знам откъде идва тоя оптимизъм на европейските борси днес....дали пък не очакват Ципрас като преспи да стане нов човек....
            И аз съм доста заинтригуван.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Аз мислех, че е Живков Вторий.
              Или пък Симеончо Третйй[/QUOTE]
              Не! За явлението Буци в нашата политика, което предизвиква срам дори и в нежните ви демократични чувства, може да се вярва според мен на председателя на комисарите Юнкер, разбира се когато е трезвен, цитирам по памет: "Той има тъмно минало, но е ярък защитник на европейските ценности". Това всичко казва

Кога ще имаме своя Ципрас!

Коментар

Ами толку ни предприемачите... Май трябва да разучаваме биографии, а не проспекти. Голема лайнария!
                Много може да се поспори от къде смърди лайното. За някой са виновни предприемачите, за мен смърди от другаде

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                  Ако излязат гърците, печеля емоционално,
                  ако не излязат, печеля финансово.
                  На кое викаш "гърци" - моля те поясни ми, щото съм Рус.
                  --------------------------------------------------------

От коя година и от кой комшия ги е описал така - като "гърци".

После може да ми опишеш т.нар. рушнаци и турци - хахаха

П.П. Същите кавали като "гърците", които се чудят на кого да откраднат историята

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не е до разузнаване. Артии си нямаме. И борса и нищо.....

Не е препоръка!!! Ушил съм се в некви шитове. Да ме пита човек що? След толкова години....

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                      Илюзия е, че винаги печелиш. По вероятно и в двата случая всички да загубим. Това си е една голяма осрана работа баш до нашата граница. Сирия, Украйна, Македония, Гърция. Мирандито би заключил, че Господ, както в оня виц за земетресенията, все нас цели, но гледа някоя стара карта на България.

Коментар

Разузнавания, бе, човек. Те вече знаят какво са ни нагласили за утре. А аз се чудя защо при добри резултати нашите книги теглят надолу. Разузнаване немаме.
                        Не е до разузнаване. Артии си нямаме. И борса и нищо.....

Не е препоръка!!! Ушил съм се в некви шитове. Да ме пита човек що? След толкова години....

Коментар

Разузнавания, бе, човек. Те вече знаят какво са ни нагласили за утре. А аз се чудя защо при добри резултати нашите книги теглят надолу. Разузнаване немаме.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Само не знам откъде идва тоя оптимизъм на европейските борси днес....дали пък не очакват Ципрас като преспи да стане нов човек....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Реализъм гласи следното:

1. Генерал Вазов - дава 500 убити и около 2500 ранени срещу войските на Англия, Франция, Гърция и Сърбия.

За сравнение те дават общо над 65 хил. убити ( това е без ранените ) и затова в Лондон т.нар. Английска империя прави шпалир пред ген. Вазов.

2. Калоян предлага на 2 пъти мир на обединените сили на Зап. Европа, които имитират "кръстоносен" поход за вяра, а това си е било форма на грабеж да ударят Константинопол.

Калоян също така предупреждава Папата, който ги насъсква да грабят Константинопол, че с действията си, не му оставя друг шанс, освен да ги удари.
                              ------------------------------------------------------------------------------------------

Рекапитулация на събитията:

Франска империя губи Болдуен - този се води за посленият наследник на Христос и Мария Магдалена от Марсилия. Това е династия, която управлява днешна Франция над 7 века и Калоян я затрива.

Затрива и Ньой.

Затрива целият елит на Франция, Германия, Белгия, Англия.
                              ----------------------------------------------------------------------------------------------

Меко казано - нямате аналог в цялата си история до момента на света, когато един владетел пръсва над 20 държави от бой.

Московия може само да мечтае за подобни успехи
                              Мдааааа. верно и ний сме имали добри времена, напоследък обаче твърде за кратко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                                Гърция: Искат насилствено да ни българизират!

"Ние сме в трагична ситуация... дилемата, която кредиторите, за жалост, са сложили на масата, е или насилствена българизация на гръцкото общество, или излизане или прекратяване на отношенията с нас". Това каза заместник-председателят на гръцкия парламент от партията СИРИЗА Алексис Митропулос пред телевизионния канал Мега.

По думите му срещата на 28-те в неделя е свикана, за да бъде унизена още повече Гърция и да бъдат сплашени държавите-колонии, които са извън еврозоната, пише standartnews.com.

Нещата са изключително трудни, в никакъв случай аз не съм "за" излизане на Гърция от еврозоната, дори и в състояние на фалит, казал още депутатът, като призовал премиера Алексис Ципрас да воюва по възможно най-добрия начин за своя народ.
                                Нас като насилствено ни гърцизираха, оставяйки върхушката ни да крадне по гръцки образец, пищяхме ли?- Не, гладехме корем и гледахме доволно как европейските парички се изпаряват известно накъде. Към облаците, де живеят, Зевс, Атина и Бай Българан.

Коментар

Working...
                                X