IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    От 5-10 мин. до 5-6 часа. Много рядко може да се случи да оставя отворена поръчка за другият ден.
    мхм ти си дневна птица е добре де то през деня има много шум, някой път напред-назад може да те побърка, за тва за мене влизам и на по-големи диапазони го държа

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Да, забеляъл съм, че се справяш доста добре с анализа, някой ден трябва да ни покажеш и на нас със жорката туй онуй от тези анализи, че нали сега прхождаме дето се вика
      Питайте каквото Ви интересува, ако знам, ще отговоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        аз гледам дневната графика и ми изглежда съвсем нагоре фашагата да му се невиди, за кво го затвори бе Гарбов
        Толкова. 5 мин, Р/Р 1/1. Стига ми.Имам още 6 инструмента.

Коментар

Ама вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме

@Гарбов ти само daytrading ли трещиш не държиш ли там 2-3 дни или седмица месец

никой ли от тука не държи за по-дълго нешо swing ала бала ??
          От 5-10 мин. до 5-6 часа. Много рядко може да се случи да оставя отворена поръчка за другият ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
            на мен ми се е налагало да държа и месец докато ми излезне на +
            ама и аз праех същата тъпотия преди с тея CFDта прибирам печалбите бързо, а загубите и държим на загуба дълго, а тва треа да е точно обратното да го ева

Коментар

Ама вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме

на мен ми се е налагало да държа и месец докато ми излезне на +

Коментар

зависи от стръвта
                хахахаха вярно е

Коментар

• йената удари горната тренд линия, ако прави дясно рамо дакса наистина сега е момента, само да стане като предния път и да си остане само с тиквата. Сакаме и Чакаме
                  Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 11:45.

Коментар

• 358 еврака на иииисус числото 666 при фашагата

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      Къси даксове за дясно рамо на чутура на дакса 9500
                      е шо тва са кат вземе засилка и на 9800 стин ше кацне там на EMA50 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                        На мен и това ми стига за скалпче.

аз гледам дневната графика и ми изглежда съвсем нагоре фашагата да му се невиди, за кво го затвори бе Гарбов

Коментар

• Къси даксове за дясно рамо на чутура на дакса 9500

Коментар

• Ама вие гоните много малки диапазони, що така бе Миме

Коментар

• Да, забеляъл съм, че се справяш доста добре с анализа, някой ден трябва да ни покажеш и на нас със жорката туй онуй от тези анализи, че нали сега прхождаме дето се вика
                              Last edited by pepe1234; 25.09.2015, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Габров, едната бомба е на 1.1078 трендлинията ми показва горе долу 1.10 апроксимативно, а следващата бомба е на 1.965.
                                Бомбите Архитекта ги разбира. Аз съм демитализиран.

Коментар

Working...
                                X