IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    това си е една бозичка . вземам ги
    лавината тръгна

Seat също е оборудвал автомобили с подправени двигатели на Volkswagen
    само, че са х100 бройки

Коментар

• това си е една бозичка . вземам ги
      лавината тръгна

Seat също е оборудвал автомобили с подправени двигатели на Volkswagen
      Last edited by the architect; 24.09.2015, 23:02.

Коментар

• днеска следобяда една дълга на SPX от 1700 че ще стои до 20.11 над тая цена и даже вече съм 35 стинки на +

Коментар

• да . става от тия нива

Коментар

• и дълга на еврото от 1,1180

Коментар

• аз пък мисля да пусна една къса на йената като стигне 120,20

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
                хахахаха да ама гледам че май и БМВ-тата ги разследват като вагените. Да не стане след време да ги подаряват с крокитата по магазините
                в момента жорка мисля върху телепорта . като го измисля и край с беемветата

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Отървавай се от тази сделка,че това предполагам е временно!!!
                  има бомба на 1,14 нетествана. мисля да поизчакам още малко въпреки че позатворих малко дълги евраци да ми е по-спокойно сега мисля че трябва да тестваме 1,1175 и после към 1,14

Коментар

кво оцеля . ти вече трябва да гледаш каталозите за новото фаетон на фолкса давали ги вече за без пари
                    хахахаха да ама гледам че май и БМВ-тата ги разследват като вагените. Да не стане след време да ги подаряват с крокитата по магазините

Коментар

оТцелях и не можах да фалиргам. айде наздравее
                      кво оцеля . ти вече трябва да гледаш каталозите за новото фаетон на фолкса давали ги вече за без пари

Коментар

Отървавай се от тази сделка,че това предполагам е временно!!!

Коментар

браво и на еврака за 12666. страшен еврак а жорка . за малко щеше да те фалирга . пепе нещо тая яна не ще да качва .страхът навсякъде е голям

Коментар

жорка обаче тоя еврак така го заковахме . идва моето 1,12666
                            еврака днес се е представил перфектно

Коментар

• Коментар

• Днес баси лудия ден, започнал с покаване и завършил знаем как
                                След малко наливам по едно малко бърбънче с фъстъчки , че успях да спася и аз кожата

Коментар

Working...
                                X