If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мхм ти си дневна птица е добре де то през деня има много шум, някой път напред-назад може да те побърка, за тва за мене влизам и на по-големи диапазони го държа
Всеки търгува на фрейма, на който се чувства най-конфортно. Важното е да се прибира печалба.
Толкова. 5 мин, Р/Р 1/1. Стига ми.Имам още 6 инструмента.
е ама вие и с тея валутите там трещите, на мене те не сам ми top priority някой път само влизам там на евро/долара за хедж и до държа там с дни месеци зависи, защото тоя IB брокера той дели валутите в каквото си спечелил в тази валута ти остава в сметката и след време ако да дръпнеш нещо и курса е държен, то изгаряш с конвертирането ....
От 5-10 мин. до 5-6 часа. Много рядко може да се случи да оставя отворена поръчка за другият ден.
мхм ти си дневна птица е добре де то през деня има много шум, някой път напред-назад може да те побърка, за тва за мене влизам и на по-големи диапазони го държа
Да, забеляъл съм, че се справяш доста добре с анализа, някой ден трябва да ни покажеш и на нас със жорката туй онуй от тези анализи, че нали сега прхождаме дето се вика
Питайте каквото Ви интересува, ако знам, ще отговоря.
на мен ми се е налагало да държа и месец докато ми излезне на +
ама и аз праех същата тъпотия преди с тея CFDта прибирам печалбите бързо, а загубите и държим на загуба дълго, а тва треа да е точно обратното да го ева
йената удари горната тренд линия, ако прави дясно рамо дакса наистина сега е момента, само да стане като предния път и да си остане само с тиквата. Сакаме и Чакаме
Коментар