IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• цък цък жорка и направо ги овъртолвам . нищо не могат да направят . никаква съпротива . направо свалят гащите м.... фашистка една бомба и са аут
    а скапаните професионалистчета и еврейски брокерчета правят така

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      фашагата фашагата гледай жорка как прави ново дънце днес на 10075
      тая фашага бая ще ме озори докато слезне надолу ама кво да го правя ще си го чакам на 9600

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        мале с тва мое да се разтуриш напрао..... ше се пренеса у некой публичен дом с инсталирана Била и продавачките ше са по заешки опашки вътре ......
        направо купувай билата майкъле . две три вилички , две три колички , една яхтичка и си готов .

Коментар

• да голямо безветрие е там...

Коментар

• фашагата фашагата гледай жорка как прави ново дънце днес на 10075

Коментар

• бе тая йена голям ташак никакво движение не прави

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                btw. намерих една статия вече съм сигурен за данъци, че не се плащат за форекса.

http://balans-bg.info/%D1%84%D0%BE%D...5%D0%BA%D1%81/
                ама аз тва ти разпраам от самото начало ти се кахъриш все едно си напрайл 100 коприльона ..... Зарежи ги тея глупости

Коментар

• Мисля си за дълго евро от 1.13615 искам да видя дали ще се получи трка с обемите за съпорт..

Коментар

• btw. намерих една статия вече съм сигурен за данъци, че не се плащат за форекса.

http://balans-bg.info/%D1%84%D0%BE%D...5%D0%BA%D1%81/

Коментар

• абе тоя дау да не се е засилил към 4 часовата бомба на 17900 или нея ще я тестваме след 5 години

Коментар

Да ама това златното говедо пред уоулллллстриит и то ги е кръстосало и не знам на кой са по късметливи
                        неговите са по-големи ама скоро ще разберем на кой са по кадемлийски

Коментар

значи смятай майкъле , днес 500 милиона бичаци пуснаха дълга , по 100$ стоп , отидоха за нула време 50 милиарда суха пара на вятъра . аз така си ги смятам нещата
                          мале с тва мое да се разтуриш напрао..... ше се пренеса у некой публичен дом с инсталирана Била и продавачките ше са по заешки опашки вътре ......
                          Last edited by michaelis12; 12.10.2015, 14:05.

Коментар

• охааа и бомбичка на 10135,8 . късо от нея

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              Ама щом толко го влече ше го уредим на Татарли Щтрасе в некоя колиба с некое 15годишно отлежало цигане .....

Коментар

• значи смятай майкъле , днес 500 милиона бичаци пуснаха дълга , по 100$ стоп , отидоха за нула време 50 милиарда суха пара на вятъра . аз така си ги смятам нещата

Коментар

Working...
                                X