Със сигурнос къса от 9853 на фашиста ще излезне
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
интересно зехтина се движи с индексите, ако продъжава така и решат пак, че много се е качил могат пак да спраскат индексчетата...спх удари пак дъното от 15ти септември, ако го мине отиваме към 1910-15 и после ще има колебания според менLast edited by pepe1234; 22.01.2016, 09:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеАйде жорка .аз на наско мисля да изпраскам една къса профилактично от 4210.да имам за коледа малко запас
Някакви други мнения от къде евентуално късак
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеНаправих братле, ама за мешана скара ще има. Даже можеш да си избереш една от тез непорочни девици. Аз черпя
И да внимаваш друг път с жълтия индекс не го пипай, че там е гадна работатанамери си други играчки
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеА що бе ние само нощем коментираме.сутрин само трейдване бомби момби
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеабе админа кога ли ще се намеси. нещо много ни изпусна той в тая темаМибова изгоре с подаръците в Мола много ме изтрещяха с тея спадове ... нема как някой път до гърло и тва е ... но ше го наместим пак ше го измайсторим
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениедаааммм тея ако влезнат в църквата ше им падне покрива отгоре им ве ....викаш грешни грешни като кръстословица грешни
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениечакам от exxs една мешана скара за джапанките освен ако не е напрайл някоя тъпотия преди това ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениевикаш бдяли са над борсата като светици - Свети Миндилии
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепогледни кви свиркаджийски погледи имат, как нема да дигат всичко дигат тея ...
Коментар
Коментар